Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Új műsorstruktúrával jön a Class FM

Megújult műsorokkal, friss struktúrával és még több magyar zenével újít a Class FM.

Publikálás ideje: 2016.08.19.

Megalakult a Magyar Rádió Gyermekkórusának leánykara

Huszonnyolc fővel megalakult a Magyar Rádió Gyermekkórusának leánykara, amely a tervek szerint jövő májusban tartja első nyilvános bemutatkozó koncertjét a Budapest Music Centerben.

Publikálás ideje: 2016.08.19.

A Petőfi Rádió kapta az Év Médiatámogatója-díjat a Vöröskereszttől

A plakettet és az elismerő oklevelet Peller Mariann és Harsányi Levente, a Talpra Magyar műsorvezetői vették át élő adásban.

Publikálás ideje: 2016.08.16.

A Petőfi az Év Médiatámogatója

A Petőfi Rádió kapta az Év Médiatámogatója-díjat a Vöröskereszttől; a plakettet és az elismerő oklevelet Peller Mariann és Harsányi Levente, a Talpra Magyar műsorvezetői hétfő reggel vették át élő adásban - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-vel.

Publikálás ideje: 2016.08.16.

Négy plusz frekvencia

Bővül az országos kereskedelmi rádiós frekvenciacsomag. Négy új adóponttal gazdagodik a jelenleg a Class FM által használt hálózat, és "tekernek" pár meglévő adó teljesítményén is - ez azonban mindössze 1%-os lefedettségbővülést hoz csak.

Publikálás ideje: 2016.08.13.

Kalózrádiók százait számolták fel Kínában

Több mint háromszáz illegálisan működő rádióállomáson ütött rajta a kínai rendőrség az ország északkeleti részében - írja a Magyar Idők.

Publikálás ideje: 2016.08.08.

Nincs pánik a Class FM-nél

A Blikknek szólalt meg Földes Ádám, a rádió vezérigazgatója, és mondta el, hogy a tulajdonosok korábbi ígéretük szerint mindenképp indulnak egy esetleges frekvenciáért meghirdetett pályázaton, hiszen nem kirándulni jöttek magyar rádiós piacra.

Publikálás ideje: 2016.08.04.

Maradt a rádiós közönségmérés a piacon

A TNS Hoffmann-Mediameter szerződése ugyan lejárt tavasszal, de folytatják a rádiós közönségmérést. A közszolgálati rádiók hallgatottságát is mérik, de nem hozzák nyilvánosságra.

Publikálás ideje: 2016.08.04.

Bochkor Gábor drukkol a Class FM-nek

Bochkor Gábor nem örült a hírnek, hogy a Médiatanács nem hosszabbította meg a Class FM frekvenciaengedélyét, ami azt is jelenti, hogy veszélybe került Sebestyén Balázsék Morning Show-ja

Publikálás ideje: 2016.08.04.

Sebestyén Balázs: Andy Vajna nem haragszik

Azt beszélik, hogy az Andy Vajna tulajdonába került Rádió 1 kapja meg a Class FM országos frekvenciáját. Az NMHH pár napja jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg a Class FM 2009 óta tartó szerződését.

Publikálás ideje: 2016.08.03.