Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Rádiós műsorok támogatása a NMHH-tól

Az Amadeustól a Klubrádión keresztül a Táska Rádióig 28 médiaszolgáltató nyert összesen 76 millió forintos támogatást a Médiatanács állandó rádióműsorok gyártását ösztönző pályázatának legutóbbi fordulójában.

Publikálás ideje: 2016.07.20.

Helyi rádió indul Balassagyarmaton

Az Amadeustól a Klubrádión keresztül a Táska Rádióig 28 médiaszolgáltató nyert összesen 76 millió forintos támogatást a Médiatanács állandó rádióműsorok gyártását ösztönző pályázatának legutóbbi fordulójában. A Médiatanács e heti ülésén döntött a Music Fm Önindító műsorának egy januári, szabad szájú adása miatti korhatár-besorolási jogsértés százezer forintos megbírságolásáról, emellett többek között eredmény született a Balassagyarmat 95.7 MHz helyi kereskedelmi hasznosítású rádiós frekvenciapályázaton is.

Publikálás ideje: 2016.07.20.

Több szabályt is megszegett, figyelmeztetéssel megúszta a Karc FM

Három kisközösségi rádiót is megbírságolt a médiatanács, amiért nem teljesítette a médiatörvényben rögzített műsorkvóta-kötelezettségét, közölte az NMHH az MTI-vel. A szerdai közleményből kiderült, hogy a gyomaendrődi Rádió Sun, a Rádió Szarvas és a székesfehérvári Táska Rádió szolgáltatóira is csekély összegű bírságot szabtak ki.

Publikálás ideje: 2016.07.20.

10 milliót gyűjtött a Morning Show

A Morning Show nagyágyúi ott segítenek, ahol tudnak. Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri legutóbb arra kérték kétmilliós rajongótáborukat, hogy felajánlásaikkal járuljanak hozzá egy 10 éves leukémiás kisfiú, Dani steril szobájának a kialakításához. Az akció pedig olyan jól sikerült, hogy a kisfiú és a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány számláira összesen közel 10 millió forint érkezett, amiből nem csak Dani, de 11 további rászoruló szobája készülhet el.

Publikálás ideje: 2016.07.20.

Kirúgták a Class FM programigazgatóját, Majka pezsgőt bontott

Tiszttartó Tituszt, a Class FM programigazgatóját elbocsátották a rádiótól. Majka pezsgőt bontott a hírre – írta a Bors a sztár Facebook bejegyzése alapján.

Publikálás ideje: 2016.07.19.

Bolla Zsolt a Class FM-nél!

Bolla Zsolt lett a Class FM programtanácsadója, szerkesztője. A szakember korábban dolgozott a Danubiusnál, a Sláger Rádiónál és a Juventusnál is - írja az mmonline.

Publikálás ideje: 2016.07.19.

Tízmillió forintot gyûjtött össze a Morning Show

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri legutóbb arra kérték rajongótáborukat, hogy felajánlásaikkal járuljanak hozzá egy 10 éves leukémiás kisfiú, Dani steril szobájának a kialakításához. Az akció olyan jól sikerült, hogy a kisfiú és a Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány számláira összesen közel 10 millió forint érkezett.

Publikálás ideje: 2016.07.19.

Két sterilszoba készül el a Morning Show segítségével

A Class FM felhívására közel 10 millió forint gyűlt össze a leukémiás gyerekeknek.

Publikálás ideje: 2016.07.18.

Korhatár-besorolási bírság a Music Fm-nek

A Music Fm eljárásának lezárásával folytatódott a Médiatanács reggeli rádiós műsorok korhatár-besorolási vizsgálatsorozata. Más döntések mellett a műsorkvóták elégtelen teljesítése miatt helyi és körzeti rádiókat is elmarasztalt a testület az e heti ülésén.

Publikálás ideje: 2016.07.15.

Szexuális utalások miatt büntették meg a Music FM-et

A rádió ellen a január 12-i Önindító című reggeli műsor miatt indított eljárást a Médiatanács.

Publikálás ideje: 2016.07.15.