Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Cooky cáfolja a pletykákat, hogy a Rádió1-en térne vissza az éterbe

A Rádió1 folyosóján azt suttogják, hogy a Music Fm-nél tévés karrierre hivatkozva felmondó Cooky feléjük tart – írja a Bors. A lap szerint a francia DJ saját közösségi oldalán is tett homályos utalást a rádiózáshoz való visszatérésére, majd ezeket a bejegyzéseket később törölte.

Publikálás ideje: 2016.06.29.

A Class FM új tulajdonosa vehette meg az Indexet, Simicska lehet a háttérben

A Simicska Lajos tulajdonában lévő Class FM-et májusban megvásároló John Michael McNutt amerikai üzletember vásárolta meg az Indexet – tudta meg az Origo. Értesülésünk egybevág azokkal a sajtóhírekkel, melyek szerint opciós szerződések révén rövid időn belül Simicska tulajdonába kerülhet a Spéder Zoltán tulajdonában lévő hírportál.

Publikálás ideje: 2016.06.29.

A Rádió1-hez igazolhat Cooky

Úgy látszik nem volt teljesen igaz, hogy végleg szakít a rádiózással Cooky. Alig pár nappal azután, hogy felmondott a Music Fm-nél arra hivatkozva, hogy befejezi magyarországi rádiós pályafutását, most úgy tűnik átigazol a Rádió1-re, írja a Bors.

Publikálás ideje: 2016.06.29.

Éjféltől a 88.8-on szól a Mária Rádió

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának június 2-i döntése alapján állandó budapesti frekvenciahasználati jogot nyert, és június 28-án 0 órától megkezdi adását a fővárosban a Mária Rádió az FM 88.8-as frekvencián - írja a Magyar Kurír.

Publikálás ideje: 2016.06.27.

Innovatív magyar márkák

A Class FM-et nemrég megvásároló Sláger Rádió Zrt. tulajdonosai – június 22-i hatállyal – a hazai és nemzetközi rádiós piacon több évtizedes tapasztalatokkal bíró Földes Ádámot nevezték ki a rádió vezérigazgatójává, a programigazgatói feladatokat pedig Hamvas Viktor látja el.

Publikálás ideje: 2016.06.24.

Új vezérigazgató a Class FM élén

Alig több mint egy hónapja jelentették be, hogy a korábban piacvezető kereskedelmi csatorna a 2009-ig működő Sláger Rádió tulajdonosai megvásárolták a Class FM-et.

Publikálás ideje: 2016.06.24.

Átadták a Petőfi Zenei Díjakat

A zeneipar háttérembereit tüntették ki pénteken az Akvárium Klubban a Petőfi Zenei Díj szakmai elismeréseinek átadásán.

Publikálás ideje: 2016.06.24.

Szakmai elismeréseket adtak át

A zeneipar háttérembereit tüntették ki pénteken az Akvárium Klubban a Petőfi Zenei Díj szakmai elismeréseinek átadásán. A szakmai díjakat öt kategóriában adták át; az előadókat június 28-án, a soproni VOLT Fesztivál nulladik napján, egy gála keretében jutalmazzák.

Publikálás ideje: 2016.06.24.

Új pozícióval bővül a Target Media menedzsmentje

A Target Media vezetősége 2016. június 21-től új, programigazgatói pozícióval bővül, amelyet június végétől Kovács László lát el.

Publikálás ideje: 2016.06.21.

Űrhajó belsejére hasonlít az új stúdió

A brit Capital FM nem aprózta el a stúdióépítést, olyat raktak össze, amit még soha, senki.

Publikálás ideje: 2016.06.17.