Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Eladták a Class FM-et működtető társaságot

Eladták a Class FM országos kereskedelmi rádiót működtető társaságot, az Advenio Zrt.-t - hangzott el az érintettek hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Publikálás ideje: 2016.05.23.

Class FM: miért adhatták el Simicskáék?

Miért adhatták el a Class FM-et Simicskáék? Attól tarthattak, hogy meggyengülésük és a rádióval kapcsolatos több médiahatósági ügy miatt nem hosszabbítják meg a novemberben lejáró szerződésüket? És ha a rádiójukat nem tarthatják meg, akkor legalább pénzhez jussanak. Vagyis Simicska Lajosék számára egyfajta menekülés lehet az eladás.

Publikálás ideje: 2016.05.23.

Egyetlen élmény a héten induló Rock Rádióról

Kedden indult a Rock Rádió, ami állítása szerint legalább 80 százalékban hazai rockzenét fog játszani és színvonalas kulturális műsorokkal szórakoztatja a rockereket.

Publikálás ideje: 2016.05.19.

Pályázható a Velencei-tavi frekvencia

Kereskedelmi jelleggel írták ki az FM 90.4-es Velencei-tavi frekvenciát, érvénytelen a hajdúböszörményi pályázat, és lehet, hogy lesz helyi rádió Balassagyarmaton is.

Publikálás ideje: 2016.05.19.

Zenei díjat alapított a Petőfi Rádió

Zenei díjat alapít a Petőfi Rádió a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő szereplőinek. A Petőfi Zenei Díjat június 28-án Sopronban, a Telekom VOLT Fesztivál nulladik napján nagyszabású gála keretében adják át.

Publikálás ideje: 2016.05.19.

Zenei díjat alapít a Petőfi Rádió

A díjat minden évben a hazai könnyűzene elismerésre méltó szereplői vehetik át, a Telekom VOLT Fesztiválon.

Publikálás ideje: 2016.05.18.

Rádió Rock néven új rockrádió indult ma reggel

A 95,8 Mhz-es frekvencián lehet keresni a Rádió Rockot, ami a nevéből is sejthetően nem a Rihanna-Halott Pénz-Mumford and Sons-vonalon mozogva szórakoztatja majd a hallgatókat, hanem őszinte rockzenével, aminek 81 százaléka ráadásul magyar lesz, hiszen a rádió közösségi státuszt kapott, ezzel együtt felmentést a frekvenciadíj kifizetése alól, cserébe a lejátszott zenének nagyrészt hazai termésűnek kell lennie.

Publikálás ideje: 2016.05.17.

Elindult a Rádió Rock

Ma reggel 6 órakor kezdte adását a Rádió Rock, a 95.8 FM-n.

Publikálás ideje: 2016.05.17.

Andy Vajna rádiója nevet vált, Simicska rádiója bírságot kap

Végül nem DJ FM néven kezdi meg tevékenységét Andy Vajna kormánybiztos új rádiója, ehhez most kaptak engedélyt a Médiatanácstól. Az RTL Klub és a Simicska-féle Class FM ezúttal is bírságot kapott.

Publikálás ideje: 2016.05.14.

Andy Vajnáéké a Rádió 1

Andy Vajna még el sem indított, majd a 96,4 MHz-en hallható rádiójának nevét DJ FM-ről Rádió 1-re változtatják a Médiatanács hozzájárulásával – írta meg a Világgazdaság. A lap úgy tudja, a Class FM viszont hamarosan elhallgat.

Publikálás ideje: 2016.05.14.