Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Kedden indul a Rádió Rock

Amíg a föld kerek, mindig lesznek rockerek - és most már rockrádió is, kedden indul ugyanis a várva várt Rádió Rock a 95.8-on. Ismerős nevek ülnek mikrofonhoz, 81% lesz a magyar zene, a csatorna célkitűzése pedig az, hogy "a rockzene visszakapja azt az elismerést és rangot, amit megérdemel".

Publikálás ideje: 2016.05.13.

Nem kíméli a Médiatanács a Class FM-et

Működési és üzemeltetési költségeik csökkentésére használhatja fel a kapott 67,8 millió támogatást az a 14 közösségi médium, amely nyertessé vált az NMHH Médiatanácsának rezsipályázatán a legutóbbi fordulóban. A Médiatanács e heti kiemelt döntései közé tartozik még, hogy hibás korhatár-besorolást állapított meg a Class FM egyik reggeli adásánál, valamint több rádió névmódosítási kérelmét is jóváhagyta.

Publikálás ideje: 2016.05.13.

Enyhe volt a korhatár, megbüntették a Morning Show-t

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 750 ezer forint bírságra kötelezte a Class FM-et, amiért a Morning Show egyik műsorában a drog- és alkoholfogyasztást a gyerekek számára félreérthetően, a humor eszközével bagatellizálták, pozitív megvilágításba helyezték, kétszer erős trágárság is hallható volt, a homoszexualitásról pedig ironikusan, nem a kiskorúak érettségi szintjének megfelelő módon beszélgettek.

Publikálás ideje: 2016.05.12.

Visszatér a Rádió 1

Betartották az ígéretüket: rövidesen újraindul a Rádió 1 a fővárosban, ezúttal a 96.4 MHz-en. A csatorna nagy restartjának előkészületei már gőzerővel folynak - úgy tudjuk, még ebben a hónapban felcsendülhet az első igazi mai sláger.

Publikálás ideje: 2016.05.12.

Kedden indul a Rádió Rock – Nagy Feró is hallható lesz

Május 17-én szólal meg először az éterben a rock műfajú zenéket játszó új rádió, amely ma tartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját.

Publikálás ideje: 2016.05.12.

A Klubrádiónak elege lett Aczél Endréből

A Klubrádió beszünteti a kétezres évek elején készült Aczélsodrony című sorozat további ismétlését – írta közleményében a rádió. Az Aczélsodrony a Kiss Lászlót védelmébe vevő és a volt szövetségi kapitány áldozatát hibáztató újságíró műsora volt.

Publikálás ideje: 2016.05.09.

Délutáni show-t indít a 90.9 Jazzy

Football-láz a 90.9 Jazzy-n Ganxsta Zolee-val és Horti Gáborral! "Az ördög jobb és bal lába" című délutáni show június 6-tól lesz hallható.

Publikálás ideje: 2016.05.09.

Soha többé Aczélsodrony


Publikálás ideje: 2016.05.09.

Ismét úton a Morning Show

7 éve minden májusban elindulnak - miért lenne idén másként? A hazai rádiózás legnagyobb sztárjai idén május 9-én ismét a nyakukba veszik az országot, hogy a hallgatók testközelből élhessék át a hamisítatlan Morning Show élményt. Az országjárás során Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri még fürdőszoba csempézésre és tehénfejésre is ráveszi rajongótáborának legaktívabb tagjait, akik értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

Publikálás ideje: 2016.05.08.

Hárman is otthagyták a Music FM-et

Dj Metzker Viki, Dj Newik és Dj Revolution úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a Music FM-nél. Metzker Viktória négy évet dolgozott a Music FM-nél, szeretne megújulni.

Publikálás ideje: 2016.05.06.