Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Morning Show Nagy Tavaszi Országjárás

Öt vidéki városba látogat május 9-től a piacvezető reggeli műsor

Publikálás ideje: 2016.05.06.

Bochkor beváltotta az ígéretét

Ismét megható pillanatoknak lehettek fültanúi az Önindító hallgatói: Bocsi megígérte és el is intézte, hogy Vilmos bácsi - aki nemrég a Bródy 70 koncertre menet esett össze és egy tanárnő lélekjelenlétének köszönhette az életét - mégis eljuthat kedvencének bulijára.

Publikálás ideje: 2016.05.05.

Díjat alapítottak Vízy Dorka emlékére


Publikálás ideje: 2016.05.02.

Svájc már készül az FM lekapcsolására

A svájci közszolgálati rádió, az SRG SSR négy éven belül teljesen átállna a digitális műsorszórásra.

Publikálás ideje: 2016.04.29.

Három új frekvenciatendert írtak ki

Elfogadtak egy kisközösségi rádiós pályázati felhívást, és pályázható lesz egy kisvárdai és egy sárvári frekvencia is.

Publikálás ideje: 2016.04.29.

Film készülne a Tilos Rádióról


Publikálás ideje: 2016.04.27.

Tilos Rádió Film

Huszonöt éves a Tilos Rádió. Mivel rengeteg saját archívunk van, amit már digitalizáltunk, közösségi finanszírozással szeretnénk leforgatni és elkészíteni egy filmet a Tilos Rádióról, összefoglalva a huszonöt év legizgalmasabb tilosos eseményeit. Arra vállalkozunk, hogy megmutassuk nektek, miért is rendkívüli ez a médium, és az a példa nélküli civil közösség, ami működteti.

Publikálás ideje: 2016.04.27.

Végre magyar rockzene az éterben: Rádió Rock 95,8 – Beszélgetés Vörös Istvánnal és Kalácska Gáborral

A rádió és a televízió a mainstream popkultúrát támogatja. Lehet arról vitatkozni, hogy követik a közízlést, vagy éppen formálják, de az biztos, hogy a rockzene alaposan háttérbe szorult.

Publikálás ideje: 2016.04.26.

RÁDIÓ ROCK - Nincs egy hónap sem, és elindul a magyar rockrádió

Már tavaly ősszel beszámoltunk arról, hogy az InfoRádió korábbi sávján, a 95,8-on elindulhat egy független rockrádió, és most már célegyenesbe ért a Magyar Rockzenészek Egyesülete főnökségének kezdeményezése: május 14-én elindul a Rádió Rock, amit természetesen online is lehet majd hallgatni.

Publikálás ideje: 2016.04.25.

Két mûsorvezetõ is otthagyja a Class FM-et

Kovács Áron és Kisó egyszerre hagyja ott a rádiót. A lap szerint a Rock Rádió néven induló kereskedelmi rádióhoz igazolnak.

Publikálás ideje: 2016.04.24.