Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Bővül a Tisza-tó Rádió vételkörzete


Publikálás ideje: 2016.04.21.

Nevet vált a Nap Rádió

A gyermekeknek nem való médiatartalmak jogsértő kategorizálása miatt a Médiatanács egy országos rádióműsor szolgáltatóját elmarasztalta, és eljárást indított egy körzeti rádióval szemben is. A testület eheti ülésén - egyéb döntések mellett - közzétett egy felhívást négy kisközösségi rádiós telephelyre, valamint egy váci frekvencián nyertesnek nyilvánította a Dunakanyar Rádió üzemeltetőjének ajánlatát.

Publikálás ideje: 2016.04.14.

Különleges találkozó a Morning Show-ban

Különleges újraegyesülés fültanúi lehettek szerdán azok, akik a Class FM reggeli műsorát választották. Sebestyén Balázséknak nosztalgiázni támadt kedvük és meghívták a Morning Show-ba egykori zenetévés kollégáikat, Lilut, Zsut, Philipet és Alexet. A stúdió így egy csapásra érettségi találkozóra hasonlító időutazássá változott, ahol emlékezetes és vicces sztorik is terítékre kerültek.

Publikálás ideje: 2016.04.14.

Itt a szlovák zenei kvóta!

Mindössze nyolc rádióadó - köztük a közszolgálati rádió magyar adása - kapott kivételt az alól a szabályozás alól, amely megszabja a szlovákiai rádiókban közvetített "hazai" zene minimumát - jelentette be a fő szlovák médiahatóság a Frekvenciatanács (RVR) vezetése kedden Pozsonyban tartott sajtótájékoztatójukon.

Publikálás ideje: 2016.04.14.

Rákay Philip és Lilu is beült a Morning Show-ba

A Class FM reggeli műsorában retro napot tartottak, Sebestyén Balázsék a Z+ csatornára emlékeztek az egykori műsorvezetőkkel: a rádióba Lilu, Zsu, Nagy Sanyi és Rákay Philip is beült nosztalgiázni.

Publikálás ideje: 2016.04.13.

Mentesül a zenei cenzus alól a Pátria rádió

A szlovákiai magyar nyelvű rádióadás is kivételt kapott a "hazai" zene minimumát meghatározó cenzus alól.

Publikálás ideje: 2016.04.13.

17 éves a KORONAfm100

A 17 éves KORONAfm100-on 17 hétköznapon keresztül napi 17.000 forintot nyerhet az, aki jól ismeri az elmúlt 17 év zenetörténetét.

Publikálás ideje: 2016.04.05.

Megszűnt a Vár FM

Tömör üzenetben köszönt el a hallgatóktól a kisvárdai rádió.

Publikálás ideje: 2016.04.05.

Megújult weboldallal és Adele promócióval erősített a Class FM

Megújult honlappal jelentkezik a Class FM, a látogatók a rádiójá műsorvezetőivel, műsoraival, valamint a legismertebb hazai és nemzetközi sztárokkal kapcsolatos hírekre kereshetnek rá.

Publikálás ideje: 2016.04.04.

Megújult a classfm.hu!

A trendeknek megfelelő, újratervezett struktúrájú classfm.hu oldalon új menüpontok és friss tartalmak várják a látogatókat - a felhasználói igényeket maximálisan kiszolgáló weboldal nem csak áttekinthetőbbé, de kényelmesebben böngészhetővé is vált az újításoknak köszönhetően.

Publikálás ideje: 2016.04.01.