Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megújult a classfm.hu!

A trendeknek megfelelő, újratervezett struktúrájú classfm.hu oldalon új menüpontok és friss tartalmak várják a látogatókat - a felhasználói igényeket maximálisan kiszolgáló weboldal nem csak áttekinthetőbbé, de kényelmesebben böngészhetővé is vált az újításoknak köszönhetően.

Publikálás ideje: 2016.04.01.

Új helyi rádiós pályázatokat írnak ki

Közösségi médiumok rezsiköltségeinek pályázati támogatása; a korhatár-besorolásra, zene- és műsorkvótára vonatkozó előírások megsértése miatti eljárások megindítása és két hajdúsági helyi rádiós frekvencia pályázati felhívásának véglegesítése tartozott múlt héten a Médiatanács ülésén született legfontosabb döntések közé a megtárgyalt - közel ötven - napirendi pontból.

Publikálás ideje: 2016.03.29.

Rászállt a Class FM-re a médiahatóság

Hatósági eljárások indulnak Simicska rádiója ellen. Súlyos jogsértések esetén novemberben elvehetik tőlük a frekvenciát.

Publikálás ideje: 2016.03.25.

Tematikus vizsgálat négy rádiónál

A Médiatanács a Class FM-en kívül a Music FM-et, a Petőfi Rádiót és a Sláger Rádiót ellenőrzi, főként a korhatár-besorolást vizsgálják.

Publikálás ideje: 2016.03.25.

Korhatárbesorolási hibák miatt vizsgálják a Class FM-et és a Tilos Rádiót

Hatósági eljárást indít a Class FM-mel és a Tilos Rádióval szemben a médiatanács. A Class FM Morning Show című műsorának január 14-ei és 19-ei adásai miatt indít hatósági eljárást, mert azokat a 12-es besorolás helyett vélhetően 16 éven aluliaknak nem ajánlottként kellett volna közzétenni. A kifogásolható műsorrészletek

Publikálás ideje: 2016.03.25.

Börtönrádió indult Győrben

A reintegráció elősegítését várják a SingSing FM-től.

Publikálás ideje: 2016.03.24.

Hallgatottságot duplázott a Sláger FM

A legfrissebb kutatási adatok alapján a 2015-ös évi hasonló időszakhoz képest közel megduplázta hallgatottságát a Sláger FM.

Publikálás ideje: 2016.03.23.

Duplázott a Sláger FM


Publikálás ideje: 2016.03.23.

Reggeli hírforrás a rádió

Legtöbben a rádióból értesülnek először a friss hírekről. A rádióhallgatók száma nőtt az év elején, derül ki a TNS Hoffmann-Mediameter konzorcium 2015. december - 2016. februári időszakra vonatkozó kutatásából.

Publikálás ideje: 2016.03.22.

Tavaszi Hajtás a Petőfin

Rádióhallgatás sütés közben egy cukrászdában, autószerelés alatt, vagy éppen egy borospincében, palackozáskor - mindenki máskor és máshogy hallgatja a Petőfit. A rádió a héten országjáró körútra indult: olyan munkahelyeket keresnek fel, ahol napközben a Petőfi szól.

Publikálás ideje: 2016.03.21.