Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Ismét eljárás indul a Class FM ellen

Nem megfelelő korhatár-besorolással ment a Class FM reggeli műsora január 11-én, egy héttel tovább lehet jelentkezni a rádiós műsorok támogatási keretére a Magyar Média Mecenatúra programban, és olvasható a Balassagyarmat 95.7 MHz helyi rádiós frekvencia pályázati felhívása az NMHH honlapján. Az NMHH Médiatanácsának múlt heti ülésén született kiemelt határozatok szerint bírságok is születtek rádiós műsorrendi eltérések miatt.

Publikálás ideje: 2016.03.07.

Eljárás indult a Morning show és a TV2 ellen is

Eljárás indult a Morning show és a TV2 ellen is - Az RTL-t túl hangos reklámok miatt pedig már meg is büntették némi zsebpénzre.

Publikálás ideje: 2016.03.06.

A szakma sem tudja, mi lesz a Class FM sorsa

Turi Árpád, a Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete elnöke, a Class FM vezérigazgatója szerint még a szakma sem tudja, mi lesz a Class FM-mel novembertől, de bizakodó.

Publikálás ideje: 2016.03.02.

Húsz diák iskola helyett rádiózni ment

Megnézték, hogy működik a Music FM, Bochkor Gábor fogadta őket.

Publikálás ideje: 2016.03.01.

Bochkorék tanítottak tegnap

Egyfajta "alternatív oktatást" ajánlott a Music FM azoknak a diákoknak, akik február 29-én nem mentek suliba. Bochkorék bemutatták nekik, milyen is egy élő rádióstúdió.

Publikálás ideje: 2016.03.01.

Megúszta a Morning Show

Elégtelen magyar zenei arány miatti jogsértésekkel foglalkozott leginkább a Médiatanács legutóbbi ülésén. A Class FM reggeli műsorára érkezett állampolgári bejelentést megvizsgálva, jogsértés hiányában a testület nem indít eljárást. A Kossuth Rádió ugyanakkor figyelmeztetést kapott.

Publikálás ideje: 2016.02.26.

Mai slágerek a Petőfin?

A Billboard szerint a világ legjobb zenéit játssza a Petőfi Rádió. A patinás zenei szaklap trendinek és frissnek nevezte a magyar közrádió zenei kínálatát, sőt még az Egyesült Királyság legnépszerűbb csatornájánál, a BBC Radio 1-nál is menőbbnek tartotta a Nagyon Zene rádióját, ami egyébként február eleje óta egyre kommerszebb dalokat, befutott mai slágereket játszik.

Publikálás ideje: 2016.02.26.

Bochkor szerint Pordán Petra totál naiva!

Bochkor Gábor, a magyar rádiózás fenegyereke, ugyanis nem sok olyan meghatározó személyiség van hazánk rádiós történetében, mint ő. A munkája viszont együtt jár azzal, hogy sokan szeretik, de sokan nem. Ennek pedig remek példája a legutóbbi botránya, amikor is élő adásban jelentősen megosztotta a közönséget.

Publikálás ideje: 2016.02.23.

Kicsinálhatja Simicska rádióját a Fidesz

Úgy tudni, a Fideszben már eldőlt: nem szólhat tovább a Class FM, a kormányoldal igényt tart a frekvenciára.

Publikálás ideje: 2016.02.22.

Megszűnhet Balázsék Morning Show-ja?

Ha minden igaz, bajban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és vizsgálatot indítottak.

Publikálás ideje: 2016.02.19.