Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Elindult a Karc FM

Megkezdte működését a Karc FM közösségi rádió a fővárosban.

Publikálás ideje: 2016.02.15.

Hétfőn indul a Karc FM


Publikálás ideje: 2016.02.14.

Hétfőn reggel indul a Karc FM

Gajdics Ottó köszöntőjével, hétfő reggel 6 órakor indul el a Karc FM. A 105.9-en, a Gazdasági Rádió volt frekvenciáján elérhető új rádióról a főszerkesztő elmondta: amellett, hogy párbeszédre szeretnék bírni a magyarországi szekértáborok híveit, vállaltan azokhoz szeretnének szólni, akik immár másodjára szavaztak erre a kormányra.

Publikálás ideje: 2016.02.13.

Két mûsorvezetõ távozott a Music FM-tõl

Ketten felmondtak a Music FM-nél, Horváth Szilárd és Balogh Tamás nem folytatja a Délutáni Road Show-t.

Publikálás ideje: 2016.02.12.

Távozik Pordán Petra

Közös megegyezéssel távozik a 89.5 Music Fm reggeli műsorából Pordán Petra. A csatornánál igérik: Bochkor Gábor és István Dániel összeszokott párosa hamarosan újra kiegészül.

Publikálás ideje: 2016.02.11.

Hamarosan megújul a Music Fm reggeli műsora

Közös megegyezéssel távozik a 89.5 Music Fm reggeli műsorából Pordán Petra. Bochkor Gábor és István Dániel összeszokott párosa hamarosan újra kiegészül.

Publikálás ideje: 2016.02.11.

Így rádiózik télen az ország

A rádiós piac élén nem következtek be nagy változások, derül ki a TNS Hoffmann-Mediameter konzorcium 2015. november - 2016. januári időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.02.11.

Hirtelen kényszerül változtatásra a Music Fm

Közös megegyezéssel távozik a 89.5 Music Fm reggeli műsorából Pordán Petra. A rádió azt ígéri, Bochkor Gábor és István Dániel párosa hamarosan újra kiegészül.

Publikálás ideje: 2016.02.11.

Class FM: jön a fordulat?

Leghamarabb is csak fél év múlva derül ki, hogy meghosszabbíthatja-e jogosultságát az újabban hallgatottsági rekordokat döntő Class FM. A Petőfi Rádió közelgő átpozicionálása miatt az is kérdés, hogy a jövőben lesz-e egyáltalán országos kereskedelmi rádió.

Publikálás ideje: 2016.02.10.

Szevasztok, rabok, itt a Rács FM!

Szevasztok, rabok, itt a Rács FM! - Börtönrádiót indított egy szervezet Vácon, ami nemcsak szórakoztat, de segít visszatalálni a raboknak a jó úthoz, a kooperációhoz. A rádióból hamarosan országos hálózat lehet.

Publikálás ideje: 2016.02.09.