Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Hálózatban erősít két balatoni rádió

A Médiatanács november 25-i döntése értelmében mostantól napi 20 órában egyezik a siófoki 92.6 MHz és a fonyódi 101.3 MHz műsora, immáron mindegyiken a Part FM hallható. Ezt a megoldást választotta a Helikon Rádió is, pár hete mindhárom frekvenciájukon - szintén napi 4 óra híján - ugyanaz a műsor.

Publikálás ideje: 2014.12.07.

BÉT Leg-díjas a Gazdasági Rádió

A hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazta tegnap este a Budapesti Értéktőzsde. A Tőzsdei Legek díjátadón a tőkepiaci szakemberekből álló zsűri döntése alapján összesen kilenc díj talált gazdára. A tőzsde "Média Díját" a Gazdasági Rádió kapta meg.

Publikálás ideje: 2014.12.05.

Az NMHH heti döntései

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 21 helyi hír- és magazinműsor egy éven át tartó támogatásáról, illetve 31 közösségi médiaszolgáltató működési és üzemeltetési költségeihez történő, szintén egy éven át tartó hozzájárulásokról döntött legutóbbi, hétfői ülésén a Magyar Média Mecenatúra program keretében.

Publikálás ideje: 2014.12.04.

Sportos elismerés a Juventusnak

A Magyar Parlimpiai Bizottság elismerésben részesült a 25 éves rádió.

Publikálás ideje: 2014.12.03.

Három éve szól a Szépvíz Rádió

Jelen van a község nagyobb rendezvényein, de a mindennapokban is: harmadik éve szól Szépvízről a helyi rádió. Két műsorvezetője szerint az elmúlt években pozitív visszajelzéseket kaptak, de a kritikát is szívesen fogadják, hisz abból is tanulni lehet.

Publikálás ideje: 2014.12.03.

Egyetértésben a Hatóság és a HEROE

December 1-jén, a Magyar Rádiózás Napján tartotta a Helyi Rádiók Országos Egyesülete (HEROE) hagyományos, éves közgyűlését Szigetszentmiklóson.

Publikálás ideje: 2014.12.02.

Elismerés a Juventusnak

Sportos elismerésben részesült a 25 éves Juventus Rádió. A SportBánya ugyanis a Telesport szerkesztősége, Index és a Heves Megyei Hírlap mellett médiadíjat vehetett át a Magyar Paralimpiai Bizottságtól.

Publikálás ideje: 2014.12.02.

Volt egyszer egy rádió...

Az egykori Kék Duna Rádiót még a 70-es években Holdamf Sándor egykori dorogi futballista alapította, amelyet a környéken sokan hallgattak, elsősorban színvonalas kívánságműsora miatt. Egy ideig az interneten még lehetett hallgatni, mára ott is elhallgatott. Esztergomnak már rádiója sincsen.

Publikálás ideje: 2014.11.29.

Másfél év, 800 ezerrel több rádióhallgató

2013. áprilisában indult el a Rádiós Médiaszolgáltatók (RAME) által felügyelt, a nemzetközi módszertanok hazai adaptációján alapuló új rádiós közönségmérés.

Publikálás ideje: 2014.11.28.

Pityeregve hallgatták a Music Fm-et

Megható pillanat: a 89.5 Music Fm reggeli műsora élőben közvetítette, amint egy ifjú hölgy elárulta párjának, hogy gyermekük lesz. Százával érkeztek a gratuláló SMS-ek a rádióba.

Publikálás ideje: 2014.11.27.