Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Music Fm DJ-k a legjobbak

Hétfőn, késő este adták át a legnagyobb hazai DJ megmérettetés, a DJ Szövetség és a Ballantine’s “Év DJ-je” versenyének díjait. A Mainstream kategóriában a szakma és a közönség is Music Killers DJ-t ítélt a legjobbnak.

Publikálás ideje: 2016.02.18.

Hatósági eljárást indítottak a Class FM Morning Show-ja miatt

A Médiatanács hatósági eljárást indít a Class FM Morning Show-jának december 30-i és január 4-i adása miatt.

Publikálás ideje: 2016.02.18.

A Klubrádió ügyében döntött az elsőfokú bíróság

A megítélni kért csaknem 1,4 milliárd helyett 1,75 millió forint kártérítést látott indokoltnak kedden kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében a Fővárosi Törvényszék abban a perben, amelyet a Klubrádió Zrt. indított a médiahatóság ellen, amiért éveken keresztül nem használhatták a pályázaton elnyert fővárosi frekvenciájukat. A rádió fellebbez az ítélet ellen.

Publikálás ideje: 2016.02.17.

Elindult az OpeRádió

Olyan tematikus rádióadót indított az Opera, amely kizárólag opera- és balettzenét sugároz. Az online rádió az Opera honlapjáról, a http://opera.hu/radio/ címen érhető el. Aki szeretné, alkalmazások segítségével a mobiltelefonján is hallgathatja az OpeRádió zenéjét.

Publikálás ideje: 2016.02.17.

Ítélet a Klubrádió kontra NMHH perben

A megítélni kért csaknem 1,4 milliárd helyett 1,75 millió forint kártérítést látott indokoltnak az elsőfokú, nem jogerős ítéletében a Fővárosi Törvényszék, a Klubrádió médiahatóság ellen indított perében.

Publikálás ideje: 2016.02.17.

Pordán Petra: Furák a reggelek az Önindító nélkül

Pordán Petra már nincs ott reggelente a Music FM reggeli műsorában, a rádió közleménye szerint közös megegyezéssel távozott az Önindító-ból. A műsorvezető egyelőre új tévés munkájára koncentrál, a rádiózástól viszont biztosan nem köszönt el véglegesen.

Publikálás ideje: 2016.02.16.

"Ez itt az én hazám..." - Megkezdte működését a Karc FM

Gajdics Ottó ügyvezető főszerkesztő beszél a Karc FM néven működő új közösségi rádió első adásnapján Budapesten, a Lurdy Házban. A korábbi Gazdasági Rádió 105.9-es frekvenciáján sugárzó új adó adásainak kétharmada közszolgálati jellegű lesz.

Publikálás ideje: 2016.02.16.

Elindult a Karc FM

Megkezdte működését a Karc FM közösségi rádió a fővárosban.

Publikálás ideje: 2016.02.15.

Hétfőn indul a Karc FM


Publikálás ideje: 2016.02.14.

Hétfőn reggel indul a Karc FM

Gajdics Ottó köszöntőjével, hétfő reggel 6 órakor indul el a Karc FM. A 105.9-en, a Gazdasági Rádió volt frekvenciáján elérhető új rádióról a főszerkesztő elmondta: amellett, hogy párbeszédre szeretnék bírni a magyarországi szekértáborok híveit, vállaltan azokhoz szeretnének szólni, akik immár másodjára szavaztak erre a kormányra.

Publikálás ideje: 2016.02.13.