Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Az igazi szerelem a Class FM-en kezdődik

1 szingli pasi, 5 nő, és egy igazi vakrandi! A Class FM Valentin napjához közeledve az egyedülállókra is gondol, és segít nekik megtalálni az igazit. A Morning Show nagyágyúi, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri öt napon át öt hölgyet mutatnak be egy egyedülálló férfinak: az éteri vakrandik után kiderül, ki lesz az a nyertes páros, aki egy felejthetetlen luxushétvégét tölthet el a piacvezető rádió jóvoltából, és értékes ékszerrel is gazdagodhat.

Publikálás ideje: 2016.02.08.

Csúcsra tör a Sláger FM

A Sláger FM (korábban Juventus Rádió) a TNS Hoffmann - Mediameter legfrissebb, 3 havi, összevont hallgatottsági adatai alapján a teljes, mért célcsoportban a leghallgatottabb budapesti rádiócsatorna.

Publikálás ideje: 2016.02.08.

Megváltozott erőviszonyok a budapesti rádiós piacon

Előkelő magasságba került a Juventus Rádióból tavaly Sláger FM-re átmárkázott rádió, bár a Class FM-et még aligha előzik meg. Közben új piaci szereplők is érkeznek.

Publikálás ideje: 2016.02.08.

Meglepõ fordulat a rádiós piacon

A Sláger FM, amely korábban Juventus Rádió volt, a TNS Hoffmann – Mediameter legfrissebb, háromhavi, összevont hallgatottsági adatai alapján a teljes mért célcsoportban a leghallgatottabb budapesti rádióadó lett.

Publikálás ideje: 2016.02.06.

Kék Duna - újra Esztergomban

Ideiglenes engedélyt kért a Kék Duna Rádió az esztergomi FM 98.1-re. A csatorna márciusban szól majd a Duna menti városban.

Publikálás ideje: 2016.02.06.

Elindult a LiveStat


Publikálás ideje: 2016.02.05.

Tavasszal elindul, és keveset szövegel az új rádió

Bakai Mátyás, a Roxy Rádió volt tulajdonosa lesz a társügyvezetője a DJ FM-nek, amelynek Andy Vajna a többségi tulajdonosa a Radio Plus Kft.-n keresztül. A szakember az Origónak elmondta, hogy szerinte a fiatalokat igazán egy adó sem célozza meg, ők viszont kifejezetten a harminc alattiakat igyekeznek zenével szórakoztatni. A frekvencia ára 80 millió forint évente.

Publikálás ideje: 2016.02.04.

Indulhat a DJ FM rádió

DJ FM néven a Radio Plus Kft. indíthat kereskedelmi rádiót a Budapest 96,4 MHz körzeti frekvencián, mert egyedüli alakilag érvényesen benyújtott pályázatukat nyertesnek nyilvánította a Médiatanács.

Publikálás ideje: 2016.02.04.

A Roxy Rádió frekvenciáján indít fiatalos rádiót Andy Vajna

Az egykori Roxy Rádió 96,4-es frekvenciáját az Andy Vajna többségi tulajdonában lévő Radio Plus Kft. kapta meg – tudta meg médiaipari forrásból az Origo. Egyetlen versenytársát, az Autórádió Műsorszolgáltató Kft.-t formai okok miatt kizárták a pályázatból.

Publikálás ideje: 2016.02.03.

Négy új rádió indul Budapesten

Andy Vajna frekvenciához jut, különleges magyar rockzenei rádió indul, új hírcsatornát kapnak a fővárosiak és várhatóan a Mária Rádió is állandó sávra kerül majd. A négy új médiumból mindössze egy fog kereskedelmi jelleggel működni.

Publikálás ideje: 2016.02.03.