Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Angelina Jolie-ék magyar kapcsolata

Szenzációs történet! A Music Fm reggeli Önindítójának műsorvezetői kiderítették, hogy magyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének.

Publikálás ideje: 2015.10.01.

A Morning Show vendége volt Ákos

Három év után vadonatúj stúdióalbumot adott ki Ákos. A Még Egyszer szeptember 29-én került a boltokba, ennek apropóján újra a Class FM vendége volt hazánk egyik legnépszerűbb előadója. Ákos a Morning Show-ban a lemez születéséről, vadonatúj, innovatív technikával készült klipjéről és kalandos horvátországi nyaralásáról is beszélt Sebestyén Balázséknak.

Publikálás ideje: 2015.09.30.

FM-en is hallgatható lesz a Marosvásárhelyi Rádió magyar adása

Hamarosan ultrarövid hullámon is hallgatható lesz a Marosvásárhelyi Rádió magyar adása. Keddi ülésén az Országos Audiovizuális Tanács (CNA) a közszolgálati médiaintézménynek ítélte oda a 96,00 Mhz-es frekvenciát.

Publikálás ideje: 2015.09.29.

Mennyire bunkók a sztárok?

Ezt a kérdéskört feszegették a 89.5 Music Fm reggeli műsorának műsorvezetői. Aztán egyszer csak a hóhért akasztották, és István Daniról és Bochkorról is kiderültek dolgok.

Publikálás ideje: 2015.09.29.

Újra lesz Rádiókabaré

Októbertől minden szombaton lesz Rádiókabaré. Az előző évi gyakorlattól eltérően idén nem Szeparé adásokat sugároz a Kossuth Rádió minden második héten, hanem egy vadonatúj Rádiókabarét, amelyben humoristák, színészek, stand-uposok adják egymásnak a mikrofont.

Publikálás ideje: 2015.09.29.

Egész napos magyar rádióadás Kolozsváron

A romániai Országos Audiovizuális Tanács (CNA) keddi ülésén új ultrarövid hullámú frekvenciát hagyott jóvá a Kolozsvári Rádió számára, ez lehetővé teszi az egész napos magyar adás sugárzását.

Publikálás ideje: 2015.09.29.

Celebbel erősít a Retro Rádió

Nyíregyháza közönségét ébreszti szeptembertől Berki Krisztián minden pénteken reggel 6 és 10 között, és "szerény" terve az, hogy fenekestül felfordítsa a város és a környékbeliek életét. A 103.9 Retro Rádió szerkesztőinek teljesen új dimenzióban kell gondolkodniuk, hiszen Krisztián öntörvényű életszemlélete minden eddigi rádiós szokást, kialakított sablont nélkülöz.

Publikálás ideje: 2015.09.28.

Világhírű zenekar klipjében szerepel a Class FM

Sárga villamosok, bolondozás a turnébuszban, a legnagyobb európai fesztiválok és a Class FM - a napokban jelent meg a Kensington vadonatúj klipje, amely akár egy utifilmnek is beillene. A népszerű holland csapat nyári európai turnéján szinte mindig forgott a kamera: a srácok a legjobb pillanataikat örökítették meg, így azt is rögzítették, amikor a Class FM stúdiójában adtak exkluzív mini-koncertet és interjút.

Publikálás ideje: 2015.09.26.

Verekedés volt Bochkor Gábor reggeli műsorában

A Music Fm reggeli műsorának vendége Bunyós Pityu volt, akit Bochkor Gábor nem kímélt az adás ideje. Bunyós Pityu új lemezeivel érkezett házalni a Music FM-hez, ám a szerkesztők meglátták benne a nagy lehetőséget.

Publikálás ideje: 2015.09.24.

Kiderült az igazság Bochkorról

Lehullott a lepel a 89.5 Music Fm reggeli műsorvezetőinek személyiségéről. Kiderült, hogy Pordán Petra a rádiós trióban a legtermészetesebb, István Dani célratörő és egy kicsit öntörvényű, Bochi pedig nagy önbizalommal bír és nem akar másoknak megfelelni.

Publikálás ideje: 2015.09.24.