Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Okleveles lett a Juventus

Elismerésben részesült Bányász Árpád, a rádió 103.9 műsorvezetője, aki a futást népszerűsítő riportjáért kapott díjat.

Publikálás ideje: 2014.07.01.

Magyar hetet tartanak a svájci közszolgálati rádióban

A svájci közszolgálati rádió, francia nyelvű rádiócsatornája, az Espace 2 egy hetes műsorban mutatja be Magyarországot november közepén.

Publikálás ideje: 2014.06.27.

Születésnapi roadshow a Class FM-nél

Az ötödik születésnapját ünneplő rádió élő műsorokkal, meghívott előadókkal és koncertekkel járja be júniusban, júliusban és augusztusban az országot.

Publikálás ideje: 2014.06.24.

Elindult a Helyi Rádiók Országos Egyesületének új weboldala

Az új honlap egy újabb lépés abba az irányba, melyet az elnökség kitűzött magának, hogy a helyi rádiózás hagyományait fenntartsa, érdekes és hasznos tartalmakkal segítse, támogassa a helyi rádiók szakmai munkáját.

Publikálás ideje: 2014.06.11.

Rádiós műsorokat támogat a Médiatanács

A szervezet legutóbbi ülésén döntött arról, hogy a Magyar Média Mecenatúra programon belül 34 helyi rádiós hír-, közérdekű szolgáltató illetve tematikus magazinműsor gyártásához járul hozzá 91,8 millió forinttal.

Publikálás ideje: 2014.06.03.

Ráncfelvarrás a HEROE-nél

Elindult a Helyi Rádiók Országos Egyesületének új weboldala, amelyen mind a tagok, mind a hirdetők értékes információkat találnak.

Publikálás ideje: 2014.05.30.

Jótékonykodik a Juventus Rádió

A Premier Outlet és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet idén is megrendezte az "Adok-Kapok Napokat". Az adománygyűjtés rádiós partnere idén is a Juventus rádió volt.

Publikálás ideje: 2014.05.21.

Többé nem sugároz a Klubrádió Gyöngyös térségében

Tegnap éjféltől nem lehet fogni a rádiót Gyöngyös térségében a 88,9 megahertzes frekvencián. A háttérben a szerződés felmondása áll.

Publikálás ideje: 2014.05.21.

Jelentős profittal zárt a román közszolgálati rádió

A Román Rádiótársaság (SRR) több mint egymillió euró nettó profittal zárta a 2013-as pénzügyi évet.

Publikálás ideje: 2014.05.12.

Mentőrobogókra gyűjtött a Music FM

Hét óra leforgása alatt közel 5 millió forintot adtak össze a 89.5 Music Fm hallgatói és partnerei pénteken, a Nagy Életmentő Napon.

Publikálás ideje: 2014.05.12.