Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Egykori kölyökidőssel erősít a Morning Show

Gévai Juli ezen a héten debütált saját rovatával a Class FM reggeli műsorában. A Kölyökidőben feltűnt Juli eddig is a Morning Show munkatársa volt, e héttől azonban ő is beül a mikrofon mögé. A műsorvezetők eddig csak a szerkesztői szobában hallgatták vicces történeteit, most saját rovatot vezet.

Publikálás ideje: 2015.09.16.

Puzsér Róbert durván beszólt Sebestyén Balázsnak és a Morning Show-nak

A pénteki adásban tette fel egy hallgató a kérdést a műsorvezetőknek, hogy mit szólnának hozzá, ha Puzsér Róbert is kapna egy rovatot a Morning Show-ban. A kritikus a kapott válasz amiatt nem kímélte a Class FM reggeli műsorában elhangzottak miatt Sebestyén Balázst.

Publikálás ideje: 2015.09.16.

Hat vidéki frekvenciát pályáztatnak

Összesen hat helyi rádiós médiaszolgáltatási pályázat meghirdetéséről döntött a Médiatanács a múlt heti ülésén. Jelenleg mindegyik a Mária Rádió főváros-környéki frekvenciája - ideiglenes hosszabbítással -, melyeket a korábbi pályázat eredménytelensége miatt írtak ki ismét. Mindemellett a balatoni Part FM mindkét frekvenciáján ugyanaz szól mostantól, napi 24 órában.

Publikálás ideje: 2015.09.15.

Hat vidéki rádiós frekvenciát pályáztat meg az NMHH

Hat helyi rádiós médiaszolgáltatási pályázat meghirdetéséről és két filmalkotás támogatásáról döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa.

Publikálás ideje: 2015.09.14.

Újra mérik a Klubrádiót

E hónaptól a Klubrádió hallgatottsági adatai ismét elérhetővé válnak a RAME TNS Hoffmann Médiaméter szolgáltatásában, így a hirdetők és a médiaügynökségek egyaránt hozzáférhetnek a mérési adatokhoz.

Publikálás ideje: 2015.09.11.

Ismét a hallgatottságmérésben a Klubrádió

2015 szeptemberétől kezdve a Klubrádió hallgatottsági adatai ismét elérhetővé válnak a TNS Hoffmann-Mediameter által készített, és a Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME) által megrendelt kutatásban, így a hirdetők és a médiaügynökségek egyaránt hozzáférhetnek a mérési adatokhoz - áll a Klubrádió közleményében.

Publikálás ideje: 2015.09.11.

Sebestyén Balázs: Mélységesen elszomorít sokak érzéketlensége

Elkeserítőnek és szomorúnak tartja, ami jelenleg az országban zajlik, és véleményének hangot is ad. Kötelességének érzi, hogy a műsorban is foglalkozzanak a menekültkérdéssel, az pedig sosem érdekelte, hogy emiatt mit gondolnak róla mások. Sebestyén Balázs három műsort is visz ősszel az RTL Klubon, miközben reggelente ott ül a Class FM stúdiójában a Morning Show egyik műsorvezetőjeként. A rádióban kerülik az aktuálpolitikai témákat, a társadalmi problémák mellett azonban, úgy véli, nem szabad elmenniük.

Publikálás ideje: 2015.09.11.

A DJ FM és a Danubius FM indul a 96.4-ért

Mindössze ketten indulnak a Roxy Rádió egykori frekvenciájáért. Kiszivárogtak a nevek is: DJ FM és Danubius FM. Utóbbinak semmi köze az egykori Danubius Rádióhoz, a korábban már megismert Autórádió Kft. szállt versenybe ismét, most épp ezzel a névvel.

Publikálás ideje: 2015.09.10.

Volt hajógyári diszkótulajdonossal hódítaná meg a rádiós piacot Andy Vajna

A Heti Válasz értesülései szerint Bakai Mátyással indítaná el a Simicska-rivális adót. Benne volt a Roxy Rádióban és ő adta el Vizoviczkinek a Dokkot 2004-ben.

Publikálás ideje: 2015.09.09.

Kivéreztették a B92 Rádiót

Hiába a sajtószabadság szerb jelképe a B92 1989 óta, a tévét átalakította, a mára megfáradt rádiót pedig megszüntette az új tulajdonos. Öröm az ürömben az utód, a Play Radio profizmusa. A világhírű csatornát örökre a szívükbe záró hallgatók viszont háborognak.

Publikálás ideje: 2015.09.09.