Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Tíz percet kapott Vágó Piros a Class FM-en

Az október 19-én induló 10 perc pihenő Pirossal a rádió követőinek adja át a stafétát. A műsorvezető a rádió hivatalos Facebook-oldalára írt kommentben vagy SMS-ben várja az ötleteket, milyen dal szóljon a 19 órás hírek után - a legszerencsésebb elmondhatja magáról, hogy ő irányítja tíz percig a rádiót.

Publikálás ideje: 2015.10.16.

Pesten másképp rádióznak az emberek, mint vidéken

A rádiók pozíciói változatlanok, az élen továbbra is a közszolgálati adók követik a Class FM-et – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter kutató konzorcium 2015. július-szeptemberi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2015.10.16.

Kereskedelmi vonalon erősít a 89.5 Music Fm


Publikálás ideje: 2015.10.15.

Kereskedelmi vonalon erősít a 89,5 Music Fm

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt ügyféligények miatt erősíti kereskedelmi divízióját a 89.5 Music FM.

Publikálás ideje: 2015.10.14.

Egy amnéziás lány kérte Bochkorék segítségét

Múltjának egy jelentős része kimaradt Kinga emlékezetéből. A 18 éves ifjú hölgynek egy gyógyszeres kezelés miatt kell "felfedeznie" újra családját, osztálytársait. Az emlékezetvesztéstől szenvedő lány a Music Fm Önindítójának műsorvezetőit arra kérte, hívják fel a figyelmet, hogy az emberek ne megalázzák, hanem segítsék az ilyen betegeket.

Publikálás ideje: 2015.10.14.

Tisztújítás a rádiós piac csúcsszervezetében


Publikálás ideje: 2015.10.13.

A Class FM-vezér lett a Rame elnöke

Ismét Turi Árpádot, a Class FM-et működtető társaság vezérigazgatóját választotta elnökévé a Rádiós Műsorszolgáltatók Egyesülete (Rame) - áll a közleményben.

Publikálás ideje: 2015.10.12.

Tisztújítás a RAME-ban

A három éves RAME legtöbb tisztségviselőjének mandátuma lejárt, ezért a 2015. október 7-én megtartott közgyűlésen tagjai megválasztották az egyesület elnökét, két elnökségi tagját és két felügyelő bizottsági tagját.

Publikálás ideje: 2015.10.12.

Egyre népszerűbb a Spotify-gyilkos formátum

A CHR és a Radio Edit már a múlté, sokak szerint a felgyorsult, digitalizált világ hagyományos rádiókra szabott, de cseppet sem hagyományos formátuma a QuickHitz lesz. Spanyolország, Kanada és az Egyesült Államok után most Oroszországba is eljutott a "jövő zenéje", de Ausztriában is tesztelgetik. Vajon betörhet Magyarországra is?

Publikálás ideje: 2015.10.11.

Hackerek támadták a Music FM szervereit

Itt tartunk kérem szépen, a hackereknek már nincs jobb dolga, mint Bochkor Gábor elhallgattatni, és feltörni a Bumeráng szervereit. A kisördög bennem persze azt mondatja, hogy volt valami ótvaros nagy összeomlás náluk, és ezt adják el hackertámadásnak, de mit tudok én az ilyesmire szakosodott emberek lelkivilágáról.

Publikálás ideje: 2015.10.09.