Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Mégis Trend FM a Gazdasági Rádió

Nem járult hozzá a Médiatanács ahhoz, hogy a fővárosi 94.2-n frissen jogosultságot szerzett Műsor-Hang Zrt. rádiója, az addig a 105.9-en működő Gazdasági Rádió a jól ismert nevén folytassa. A médium ezért tegnaptól Trend FM néven működik tovább.

Publikálás ideje: 2015.10.09.

A FeZen Rádió is elvesztette frekvenciáját

Kevés a pozitívum a Médiatanács eheti döntéseiben: megszűnik a FeZen Rádió FM sugárzása, Mária Rádió már biztosan nem lesz Orosházán és az abádszalóki 89.2-es jogosultságra kiírt pályázat is eredménytelen lett.

Publikálás ideje: 2015.10.09.

Új digitális tartalommal erősít a Class FM

A leghallgatottabb rádió digitális felületein elérhető Class Utasban Garami Gábor utazás közben, az autójában kapja mikrofonvégre hazánk közkedvelt előadóit és zenekarait. Hétköznapi témák, magánélet, szakmai tervek is terítékre kerülnek a műsorban, ahol persze zenében és humoros pillanatokban sem lesz hiány.

Publikálás ideje: 2015.10.09.

Külső támadás érte Bochkorék rádióműsorát

Több napon át külső hackertámadás zavarta a Music FM reggeli műsorának online adását. Emiatt a világ számos pontjáról, Svédországtól Izraelig SMS-ek tömkelege érkezett a 89.5 Music FM Önindítójának arról panaszkodva, hogy online nem lehet hallani a műsort.

Publikálás ideje: 2015.10.08.

Tovább fogynak a kisközösségi rádiók

Hat kisközösségi rádió engedélye járt le idén, szerte az országban. A hatóság ugyan új pályázatot írt ki a médiaszolgáltatások zavarmentes folytatása érdekében, ám a hat közül csak három van versenyben addig használt frekvenciájáért. A maradék három nem pályázott, így azonnal megszűnt az engedélye. Ezen felül egy rádiónak rendkívüli eljárásban mondott fel a Médiatanács, ők jogi útra terelték az ügyet.

Publikálás ideje: 2015.10.07.

A föld alól írt történelmet a Morning Show


Publikálás ideje: 2015.10.07.

Rádiósok a bántalmazás ellen

Október 5-én kék felsőt viseltek a Petőfi rádió műsorvezetői és a szerkesztőség tagjai, hogy így tiltakozzanak az erőszak minden formája ellen.

Publikálás ideje: 2015.10.06.

Extrém helyszínről szólt a Morning Show

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani hétfőn 6 és 10 óra között a föld alól, a fővárosi 4-es metró vonaláról köszöntötték hallgatóikat.

Publikálás ideje: 2015.10.05.

Föld alól jelentkezett a Morning Show csapata

A Class FM reggeli műsora október 5-én a föld alól, a négyes metró egy kocsijából jelentkezett élőben. A kitelepülés valójában egy promóciós rendezvény volt, melyet a Vodafone szervezett annak örömére, hogy a budapesti 4G hálózatuk 99%-osra fejlesztették, így teljes a…

Publikálás ideje: 2015.10.05.

Ünnepel az InfoRádió

2000. október 2-án indult Magyarország első hírrádiója, a 15 éves InfoRádió, amely kizárólag híreket és információkat sugároz. A negyedóránkénti gyors és pártatlan hírszolgáltatás mellett a közélet legfontosabb és legfrissebb információit helyszíni tudósításokkal, rendkívüli híradásokkal és magazinműsorokkal egészíti ki.

Publikálás ideje: 2015.10.02.