Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Juventus-közeli cég értékesíti az Ozone FM-et

2015. szeptember 1-től az Oxygen Group Kft. üzemeltetésében működő győri Ozone FM-et és Győr+ Rádiót a helyi rádiók értékesítésével foglalkozó sales house, a Trimedia Kft. képviseli.

Publikálás ideje: 2015.08.11.

Világsztárok zenéltek élőben a Class FM-ben!

Világsztár vendége volt a Class FM-nek! A Kensington tagjai szabadnapjukon élő minikoncertet adtak Vágó Piros kedvéért a piacvezető rádió stúdiójában, ahol a műsorvezető kérdéseire is örömmel válaszoltak. A holland együttes kedden Budapesten zenél, mielőtt Németországban majd Hollandiában folytatja európai turnéját.

Publikálás ideje: 2015.08.11.

Víziejtőernyőzni készül Abaházi Csaba

Rajong az olasz életérzésért, ételekért és kultúráért Abaházi Csaba. Családjával visszatérő vendégnek számítanak Itáliában, ahol most először új tájakat is felfedeztek. A Class FM népszerű műsorvezetője idén Riminibe látogatott feleségével és gyermekeivel, ahol új őrület kerítette hatalmába: a víziejtőernyőzés.

Publikálás ideje: 2015.08.10.

Amatőr rádiós hívta fel az űrállomást

Egy amatőr rádiós felhívta a Nemzetközi Űrállomást (ISS). Bármily meglepő, egy alapfelszereléssel ezt bárki megteheti.

Publikálás ideje: 2015.08.07.

Sebestyén Balázs elmagyarázta a Morning Show egyik szerkesztőjének, hogy miért nem tanácsos a kormánypropagandát szajkózni

Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt sem tudom hogy ki az az Anna nevű nő, aki a ma reggeli műsorban egy kürtős kalács megvásárlásáról szóló történet kapcsán egyszer csak elkezdte szajkózni a kormány bevándorlás- és migránsellenes szlogenjeit.

Publikálás ideje: 2015.08.06.

Relatíve független médiát vett a Klubrádió új tulajdonosa

A Viasatnál, majd a TV2-nél dolgozott vezető pozícióban a Klubrádió új résztulajdonosa, aki exkluzív interjút adott az Origónak. Megyeri Andrásnak és befektetőtársainak nagy tervei vannak a magyar médiapiacon. A Klubrádiónál üzleti okokból apróbb finomhangolások lehetnek. A cége mögött álló amerikai befektetőkről nem árult el sokat.

Publikálás ideje: 2015.07.30.

Eddig minden évben Superbrands a Class FM

Hatodik alkalommal nyerte el a szakmai elismerést a hazai rádiózás meghatározó szereplője.

Publikálás ideje: 2015.07.30.

Új frekvencián az Ozone FM

A 93.7 MHz-en a korábban sugárzó Rádió Hello-t váltotta az ismét 8 frekvencián - Heves megye mellett Győrött, Miskolcon, a Balatonnál, Szekszárdon, Dunaföldváron, Baján, valamint Pakson - sugárzó csatorna. A bővítéssel újabb 80-100.000 potenciális hallgató éri majd el a több városban piacvezető médiumot.

Publikálás ideje: 2015.07.30.

Oroszlánkölyköket nevelt a Petőfi Rádió műsorvezetője

Szabó Tamás tizenhét éves kora óta rádiózik, jelenleg két műsort is vezet a Petőfi Rádión: a Petőfi Összes-ben és a hétvégi TOP30-ban hallhatjuk. Tinédzserként oroszlánkölyköket nevelt a családjuk, erről mesél.

Publikálás ideje: 2015.07.29.

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi rádió

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi Rádió, azt ezt tanúsító oklevelet szerdán vehette át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásért felelős igazgatója.

Publikálás ideje: 2015.07.29.