Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Tovább szól a Rádió 24

Újrapályázott és újra nyert Dunaújváros egyetlen helyi rádiója, a Rádió 24.

Publikálás ideje: 2014.07.31.

Tíz éves lesz a népszerű netrádió - ünnepel a Megadance Rádió

Napjainkban a netrádiók folyamatosan alakulnak, megszűnnek. A MegaDance Rádió jelenleg Magyarország legrégebbi, csak interneten elérhető rádiója, amely november 15-én ünnepli majd tíz éves születésnapját.

Publikálás ideje: 2014.07.31.

Vásárolni megy az Apple

Lesz-e haszna a beszélő rádiók Pandorájának?

Publikálás ideje: 2014.07.29.

John Dahlbäck és Hardwell a Music Fm-en

Világsztárokkal bővült a Music Killers csapata: a 89.5 Music Fm esti DJ Showjában július 25-től minden pénteken Hardwell mixel, július 26-tól pedig John Dahlbäck forrósítja fel a szombat estéket.

Publikálás ideje: 2014.07.26.

Egyre többet rádiózunk

Egy évvel ezelőtt publikálta a TNS Hoffmann - Mediameter konzorcium az új rádiós közönségmérés első eredményeit. Most itt az újabb, a 2014. április-júniusi hallgatottsági eredmények.

Publikálás ideje: 2014.07.21.

Okleveles lett a Juventus

Elismerésben részesült Bányász Árpád, a rádió 103.9 műsorvezetője, aki a futást népszerűsítő riportjáért kapott díjat.

Publikálás ideje: 2014.07.01.

Magyar hetet tartanak a svájci közszolgálati rádióban

A svájci közszolgálati rádió, francia nyelvű rádiócsatornája, az Espace 2 egy hetes műsorban mutatja be Magyarországot november közepén.

Publikálás ideje: 2014.06.27.

Születésnapi roadshow a Class FM-nél

Az ötödik születésnapját ünneplő rádió élő műsorokkal, meghívott előadókkal és koncertekkel járja be júniusban, júliusban és augusztusban az országot.

Publikálás ideje: 2014.06.24.

Elindult a Helyi Rádiók Országos Egyesületének új weboldala

Az új honlap egy újabb lépés abba az irányba, melyet az elnökség kitűzött magának, hogy a helyi rádiózás hagyományait fenntartsa, érdekes és hasznos tartalmakkal segítse, támogassa a helyi rádiók szakmai munkáját.

Publikálás ideje: 2014.06.11.

Rádiós műsorokat támogat a Médiatanács

A szervezet legutóbbi ülésén döntött arról, hogy a Magyar Média Mecenatúra programon belül 34 helyi rádiós hír-, közérdekű szolgáltató illetve tematikus magazinműsor gyártásához járul hozzá 91,8 millió forinttal.

Publikálás ideje: 2014.06.03.