Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Reagált a Morning Show a lopásra

A Class FM reggeli műsorának logója egy amerikai ország rádiójának is megtetszett – változtatás nélkül használják a fejhallgatós napot és a hozzá tartozó feliratot. Az Origo megkérdezte a rádiót, tesznek-e lépéseket az ügyben.

Publikálás ideje: 2015.07.06.

Ha estére nincs programod, akkor 4. Music Killers Party

Július 3-án éjjel megrendezésre kerül a MyTuborg Dj verseny döntője a Music Fm és a Cafe del Rio szervezésében. Az este folyamán fellépnek a Music Fm és a Music Killers lemezlovasai. A partit este 5-től Cooky indítja, de még csak a stúdióból, majd az állandó Music Killers rezidensek, valamint a MyTuborg Dj verseny lemezlovasai, valamint döntősei lépnek a lemezjátszók mögé.

Publikálás ideje: 2015.07.03.

Megszűnik a Magyar Rádió. Nem, már megszűnt

Kormányrádióként kezdte Őfőméltósága alatt és most úgy is végzi. Nevének eltűnése csak megpecsételi sorsát. Az a Magyar Rádió - amely szép emlékezetű társaival, a Magyar Távirati Irodával és a Magyar Televízióval a mai nappal formálisan is felolvad a Duna nevű valamiben - már rég meghalt, megfojtotta a politika.

Publikálás ideje: 2015.07.02.

Ajándék eső a Morning Showban!

Július 3-án reggel 6-tól a győri plázánál lévő Posta Csomagautomatája mellől jelentkezik a Class FM műsora, ahol több mint két millió forint összértékben osztanak szét ajándékot a rádió műsorvezetői. Minden ajándék gazdára lel, árulták el a műsorvezetők, melyek a csomagautomatában lesznek elrejtve.

Publikálás ideje: 2015.07.02.

A Duna közepéről az Önindítóval!

Július 3-án Red Bull Air Race 0. napján a Music Fm reggeli műsora a Duna közepén várja a hallgatókat. Azok, akik az Önindító játékaiban részt vesznek, hajóval szállítják az ideiglenes stúdióba. Az első 100 hallgatót friss kávéval és szendviccsel várják.

Publikálás ideje: 2015.07.02.

Figyeljék Rékasi Károly kezét, mert csal

A reggeli Morning Show vendége volt Rékasi Károly, aki elmondása szerint szívesen foglalkozna bűvészkedéssel, ha jelenlegi szakmájában megszűnnének a lehetőségei. A színész elsajátított már néhány trükköt, egyet be is mutatott a Class FM élő adásában Sebestyén Balázséknak.

Publikálás ideje: 2015.06.30.

Horvát slágerlistával ünnepelt Kiss Orsi

A horvát tengerparton ünnepelte születésnapját Kiss Orsi. A Class FM csinos műsorvezetője évek óta nem jutott el nyaralni, ezért úgy gondolta, idén igazán különleges ajándékkal lepi meg magát: azon a helyen pihent, ahol hazatérő vendégként üdvözlik már.

Publikálás ideje: 2015.06.30.

Elbukhatja a Mária Rádió a fővárosi frekvenciáját?

A VS.hu szerint egy kormányközeli cég felkavarhatja a fővárosi rádiós piacot - négy közösségi jogosultságot pályáztatnak, de hatan vannak versenyben, két vesztes tehát mindenképpen lesz. Most úgy tűnik, az egyik a Mária Rádió lehet.

Publikálás ideje: 2015.06.28.

Kirúgták Esperes Ákost (nem)


Publikálás ideje: 2015.06.28.

Nagyon csúnyán átverték a Juventus Rádió műsorvezetõjét

A rádió közleménye szerint Harsányi Levente vezényletével és a rádió vezetőségével megrendezték Ákos felmondását, aki az első pillanatban sokkolva vette tudomásul, hogy ott kell hagynia munkahelyét. Utána már megkönnyebbült, de azt mondta, jó, hogy kollégái nem tudnak olvasni a gondolataiban.

Publikálás ideje: 2015.06.26.