Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Frekvenciát nyert a Tilos és a Klasszik Rádió

Eredményt hirdetett az NMHH Médiatanácsa 3 budapesti frekvencián.

Publikálás ideje: 2015.07.27.

Maradhat a Tilos és a Klasszik Rádió

Nagyobb sebességre kapcsolt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a héten. Eredményt hirdettek 3 budapesti frekvencián - maradhatnak a Klasszik és a Tilos rádiók és indulhat a Hang-Adás Kft. rádiója -, egy hónapra a 96.8-ra költözik a Mária Rádió, valamint 12 új frekvenciapályázatot készítettek elő és bírságokat is kiszabtak.

Publikálás ideje: 2015.07.25.

Frekvenciát kapott a Tilos Rádió

A Médiatanács a legutolsó ülésén eredményt hirdetett 3 budapesti frekvencián, 12 új frekvenciapályázatot készít elő, bírságokat szabott ki televíziós kvótakötelezettségek és műsor továbbítási kötelezettségek megsértése miatt, 9 közösségi médiaszolgáltatót pedig műszaki fejlesztésre szolgáló pályázati támogatáshoz juttatott, áll a tanács oldalán.

Publikálás ideje: 2015.07.24.

Titokzatos befektetõ szállt be a Klubrádióba

Egy hosszabb folyamat első lépcsőjeként egy befektető mintegy 40 millió forinttal szállt be a Klubrádióba - tudta meg az Origo. A befektető magyar cég mögött egy belgiumi alapítvány áll. Nem változik meg sem a Klubrádió vezetése, sem annak szellemisége - állítja a fő tulajdonos, Arató András, akit a rádiónál lezárult tőkeemelésről kérdeztünk.

Publikálás ideje: 2015.07.22.

Andy Vajna a rádiós piacra tör?

A rádióműsor-szolgáltatás lesz a fő tevékenysége a kaszinókirály és filmes kormánybiztos Andy Vajna által vezetett és az ő érdekeltségében álló AV Investments Kft. tulajdonában lévő, frissen bejegyzett Radio Plus Kft.-nek - írja az Átlátszó.

Publikálás ideje: 2015.07.21.

Viszhall, Mária Rádió!

Meglepő fordulatok: 10 frekvenciát vesztett el az imarádió, érkezik a Trend FM a 94.2-re. Eltűnhet a Gazdasági Rádió, mint márkanév.

Publikálás ideje: 2015.07.09.

Bochkor haditengerész lett

Ismét rádiótörténelmet írt ismét Bochkor Gábor, István Dániel és Pordán Petra. Ezúttal a Duna közepéről vezettek műsort a 89.5 Music Fm Önindítójának adásában. Aztán Bocsi gondolt egyet, és elszabadult a pokol...

Publikálás ideje: 2015.07.08.

Fejlemény a Morning Show ellopott logójával kapcsolatban

A Class FM reggeli műsorának logója egy amerikai ország rádiójának is megtetszett – változtatás nélkül használták a fejhallgatós napot és a hozzá tartozó feliratot. Sebestyén Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy kedveljék a belizei oldalt, a figyelemfelkeltés pedig elérte célját: a rádiósok lecserélték a lenyúlt magyar logót.

Publikálás ideje: 2015.07.08.

Heineken - Music FM Beach - Balaton Sound 2015

Korábbi évekhez hasonlóan a Music Fm és a Music Killers lemezlovasai a Balaton Sound-on is várják a bulizni vágyókat, mely július 8-tól 12-ig tart. Tavaly a H&M volt, idén a Heineken a partnere a Music Fm-nek. Remélhetőleg idén is élő webkamerán keresztül követhetők lesznek az események!

Publikálás ideje: 2015.07.07.

Egy távoli mûsor lenyúlta a Morning Show-t

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani reggeli műsorának logója egy amerikai ország rádiójának is megtetszett – változtatás nélkül használják a napot és a hozzá tartozó feliratot. A 340 ezres népességű ország, Belize egyik rádióműsora ugyanazt a logót használja, amit a Class FM, erre egy hallgató hívta fel a műsorvezetők figyelmét.

Publikálás ideje: 2015.07.06.