Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Bochi újra az éterben

Két év és egy hónap kihagyás után, október elsejétől újra az éterben hallható a hazai reggeli rádiózás legnagyobb mikrofonmágusa, Bochkor Gábor. A rádiós István Dániel és Pordán Petra társaságában, a 89.5 Music Fm reggeli műsorában, az Önindítóban ébreszti a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2014.10.01.

A cool|fm egyetemi rádióként folytatja

Magyarország egyik leghallgatottabb internetes rádiója, a cool|fm feljebb lép egy szintet és a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) rádiójaként folytatja tovább működését.

Publikálás ideje: 2014.10.01.

Holnap reggel már Bochkor Gábor várja a Music FM hallgatóit

Holnap reggel már Ő ébreszti a rádióhallgatókat, Pordán Petrával és István Danival. Egyébként nem lesz ismeretlen a Music FM stúdiója a rádiósnak, mivel a megszűnő Bumeráng utolsó adásait ott vendégeskedve vezették. A facebookon a kommentelők már nagyon várják Bocsi visszatérését.

Publikálás ideje: 2014.09.30.

3 éves a Fresh FM!

2011. október 1-jén indult el a freshfm.hu hivatalos adása az interneten. A rádiót azzal a nem titkolt céllal indították, hogy a fiatal és tehetséges médiát hallgató egyetemisták, középiskolások teret kaphassanak professzionális környezetben, egy jó csapatban.

Publikálás ideje: 2014.09.30.

Börtönrádió indul Vácott

Szeptember elején röppent fel a hír, hogy a Váci fegyház és börtönben új börtönrádió indul Rács FM néven. A rádió szlogenje "Jogában áll hallgatni. Minket". A rádiót jó magaviselettel rendelkező börtönlakók működtetik, működtethetik. Mint egy normál rádióban, műsort terveznek, készítenek.

Publikálás ideje: 2014.09.29.

III. HEROE Szakmai nap

A negyedévente megrendezésre kerülő rádiós napokon eddig a rádiós brand építésről, illetve a rádiós értékesítésről hallhattak hasznos előadásokat a megjelent vendégek. A mai találkozónak a Rádió Eger ad otthont.

Publikálás ideje: 2014.09.25.

Szakmai napot tart a HEROE

Harmadik alkalommal tartja nyílt szakmai napját a Helyi Rádiók Országos Egyesülete.

Publikálás ideje: 2014.09.22.

Jó reggelt Dél-Afrikából!


Publikálás ideje: 2014.09.19.

Buddhista rádió indul

Szeptember 22-én reggel hatkor kezdi meg a műsor sugárzását hazánk első buddhista rádiója, a Buddha FM. A csatorna egyelőre csak online lesz hallgatható.

Publikálás ideje: 2014.09.19.

Kossuthra emlékezik a Kossuth

Különleges műsorokkal tiszteleg ma a Kossuth Rádió, névadója, Kossuth Lajos születésének 212. évfordulója alkalmából. Egész nap érdemes hallgatni a rádiót, mert időről-időre felvillantják Kossuth Lajos életének legfontosabb eseményeit. Készülnek Monokon is a kormányzó egykori szülőházánál.

Publikálás ideje: 2014.09.19.