Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Megújult az Ozone FM!

Ma éjféltől megújult, profi hangzásvilággal és új szlogennel szól a jelenleg hét vételkörzetben (Győr-Moson-Sopron és Tolna megye, Balaton) fogható, hamarosan Miskolcra is belépő Ozone FM.

Publikálás ideje: 2013.09.23.

Szeptember közepén elhallgathat a Kék Duna Rádió Győrben

A 91.5 FM-re nem írtak ki új frekvenciapályázatot, így szeptember 14-től várhatóan nem folytathatja a műsorsugárzást a Kék Duna Rádió Győrben.

Publikálás ideje: 2013.08.29.

Megszűnik a győri KÉK DUNA rádió?

11 év után megszűnhet a győri KÉK DUNA is? - olvasható a kérdés a rádió facebook oldalán. A rövid Facebook-os tájékoztatóból kiderül, "szeptemberben lejár a műsorszolgáltatási jogosultságunk és a Médiatanács nem ír ki pályázatot a frekvencia meghosszabbítására."

Publikálás ideje: 2013.08.07.

Nagyot nyert a Petőfi Rádió

A Nagyon zene rádiója több mint egymillió napi hallgatójával már a második a zenei rádiók toplistáján. A Kossuth Rádió reggel és délben a legerősebb és továbbra is a leghallgatottabb hír- és beszélgetős rádió. Először mérték a Dankó Rádiót.

Publikálás ideje: 2013.07.25.

Új DJ-vel erősít az All In PartyRádió

A szegedi székhelyű online rádió július 16-tól új lemezlovassal erősíti csapatát és műsorát. A partyarcoknak és a rádióhallgatóknak egyaránt ismerős új lemezlovas, Roberto jelentkezik a csatorna új, kedd esti műsorában.

Publikálás ideje: 2013.07.17.

Marosvásárhelyi Rádió: egész nap magyarul középhullámon is

Vásárhelyen és környékén már középhullámon is vételezhető a Marosvásárhelyi Rádió egész napos magyar adása. Az RMDSz-kongresszuson szombaton elhangzott, szerepel a szövetség javaslatai között, hogy a Kolozsvári Rádiónak is legyen 24 órás magyar adása.

Publikálás ideje: 2013.05.26.

Vasárnap elhallgat a Kék Duna komáromi frekvenciája

Esztergom után most Komáromban is elhallgat a Kék Duna frekvenciája. Vasárnap éjszaka lekapcsolják a 90,5-ös frekvenciáját a Kék Duna rádiónak, ami a komáromi sugárzást biztosította. A 90,5 az egyik legnépszerűbb adó volt a régióban. A győri frekvencia részben pótolja a kiesést.

Publikálás ideje: 2013.04.05.

Egész naposra bővül a marosvásárhelyi rádió magyar nyelvű műsora

Szombattól egész naposra bővül a román közszolgálati rádió marosvásárhelyi területi stúdiójának magyar nyelvű műsora, amely lefedi az egész Székelyföldet.

Publikálás ideje: 2013.03.21.

Szól tovább a 90.6 Rádió 1

Folytathatja adását a pécsi Rádió 1, miután újra a Mambó Rádió Kft. által üzemeltetett csatorna nyerte el a Pécs 90.6 MHz helyi rádiós frekvencia kereskedelmi jellegű hasznosítására kiírt pályázatot - tájékoztatta a Médiatanács Szóvivői Irodája e heti döntéséről csütörtökön az MTI-t. A hullámhosszot jelenleg is ez a rádió használja, ideiglenes engedéllyel.

Publikálás ideje: 2013.02.07.

Meghosszabbította az NMHH a Jazzy rádió szerződését

Meghosszabbította az NMHH a Jazzy rádió szerződését - A rádió tulajdonosának nincs tartozása, és nem szegték meg a médiatörvényt, így 2018-ig tovább sugározhatnak.

Publikálás ideje: 2013.02.04.