Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Élő adásban jött az ál-kirúgás

Harsányi Levente kirúgatta Esperes Ákost a Juventus rádióból.

Publikálás ideje: 2015.06.26.

Mi történt a Class FM műsorvezetőnőjével?

Immár két és fél év telt el azóta, hogy Kőváry Anettet máig érthetetlen okból – hiszen a hallgatók kedvence volt – kirúgták a Class FM Morning Show című reggeli műsorából. A csinos rádiósnak ugyan ezután is akadtak lehetőségei a médiában, ő inkább a magánéletét és a családalapítást helyezte előtérbe.

Publikálás ideje: 2015.06.26.

Tovább bővül a Dankó Rádió adáskörzete

Hamarosan már Békéscsabán és Orosházán is kiváló minőségben szól a nótát, operettet és népzenét sugárzó közszolgálati Dankó Rádió - két új frekvenciát használhatnak a Médiatanács döntése alapján. Emellett felkerül a MinDig TV-re a Nemzetiségi és a Parlamenti Rádió is.

Publikálás ideje: 2015.06.25.

Élénkülhet a verseny a rádiós piacon

Nemcsak a 96.4 MHz-es kereskedelmi frekvencia megpályáztatása adhat majd új löketet a fővárosi rádiós versenynek, hiszen nagy terveket dédelget a Tematic Group Kft. is - a tervek szerint őszre "építik újjá" a menedzsmentjét a tulajdonosváltással egy időben lecserélő Juventust. Akár még a Sláger Rádió is visszatérhet - derítette ki az MMOnline.

Publikálás ideje: 2015.06.25.

Fidesz-közeli cég kavarhatja fel a budapesti rádiós piacot

A Médiahatóság elvesztette azt a pert, amelyet a Mária Rádió frekvenciájára kiírt pályázat miatt indítottak ellene. A vallási tematikájú csatorna most frekvencia nélkül maradhat, miután a szűkös kínálatra eggyel több pályázó van, mint ahány frekvencia. Az új jelentkező mögött a kormányközeli kutatóintézetet, a Századvéget és Habony Árpádot feltételezik.

Publikálás ideje: 2015.06.24.

Magyar zenei és fiatalos rádiók indulhatnak

Kikerült a Médiatanács honlapjára a budapesti 95.8-as és 96.4-es jogosultság pályázati felhívás-tervezete, de meghirdettek egy villányi és egy abádszalóki frekvenciát is. Ezúttal a kereskedelmi-zenei jelleg dominál.

Publikálás ideje: 2015.06.20.

Újra lesz Sláger Rádió?

A Juventus Rádió tulajdonosa a Marketing & Média értesülései szerint levédette a Sláger Rádió elnevezést. Visszatérhet a 2009-ben megszűnt rádiós márka a piacra, új ellenfele lehet a Class FM-nek?

Publikálás ideje: 2015.06.20.

Távozik a Juventus Rádió vezérigazgatója

Facebook-posztban jelentette be távozását a Juventus rádió vezérigazgatója, Door Tamás. A 15 éve a rádiós piacon dolgozó szakember 2011 júliusa óta a Juventus Rádió kereskedelmi igazgatója, korábban az InfoRádióban, a Roxy Rádióban és a Rise FM-ben töltött be hasonló pozíciókat.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

Új tulajdonos és vezető a Juventus rádiónál

2015. június 15-én a Sláger TV, a Fishing & Hunting Channel, a Sportklub és a DOQ csatorna tulajdonosa, a Tematic Group Kft. megvásárolta a Juventus Rádiót az eddigi tulajdonos Ayudate Holding Kft-től.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

Új korszak jön a Juventus életében


Publikálás ideje: 2015.06.18.