Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Ki fenyegeti a Class FM-et?

Országos szinten és Budapesten is a Class FM maradt a leghallgatottabb hazai rádió, de a vidéki és a fővárosi hallgatók preferenciája több ponton eltér.

Publikálás ideje: 2015.02.10.

Mennyit rádióztunk az év végén?

A tavalyi év végén hazánk 15 évnél idősebb népességéből 86% hetente, míg 68%-a naponta is hallgatott rádiót, ami heti szinten 7,3, míg napi szinten 5,8 millió rádióhallgatót jelent.

Publikálás ideje: 2015.02.09.

Újra büntetett a Médiatanács

A hatóság 150 ezer forint bírságot szabott ki a szegedi Lánchíd Rádióra, mert eltért vállalt műsorszerkezetétől.

Publikálás ideje: 2015.02.06.

Lemondott a Lánchíd Rádió főszerkesztője

Lelkiismereti okok miatt benyújtották a felmondásukat a Magyar Nemzet, a Lánchíd rádió és a Hír tévé vezetői.

Publikálás ideje: 2015.02.06.

Vezetőcsere a Lánchíd Rádiónál

Kormánykritikus fordulatot vehet a közéleti rádiócsatorna hangneme: Gajdics Ottó megy, Schlecht Csaba jön.

Publikálás ideje: 2015.02.06.

Elindul a Rádió Bézs

Új internet rádió indult. A Start Plusz vendége Endrei Judit szerkesztő-műsorvezető és Dr. Sütő Enikő jogász akik a rádió műsorvezetői is.

Publikálás ideje: 2015.02.06.

A Class FM jézuskája újra sikerrel járt

Január elején leégett a Táti Szvétecz család otthona, mely egy faépítménnyel bővített mobilház volt. Ebben a reménytelen helyzetben került játékba a Morning Showba 2015.01.14-én, ahol pár perc beszélgetést követően Balázsék kipuhatolták, hogy Erzsiéknek leégett a házuk.

Publikálás ideje: 2015.02.01.

Rádiókat támogat és büntet a Médiatanács

A hatóság nyilvánosságra hozta a kisközösségi rádióknak szóló pályázati felhívás tervezetét. Emellett két közösségi rádióra is büntetést rótt ki a szerv.

Publikálás ideje: 2015.01.30.

Ismét indul a kisközösségi pályáztatás

Megnyerte a budapesti 94.2-re kiírt pályázatot a Mária Rádió, és megbüntették a Balaton Rádiót, valamint a Szent István Rádiót is, a Médiatanács e heti döntései értelmében.

Publikálás ideje: 2015.01.30.

Minisztériumi elismerést kapott a Dankó Rádió

A honvédelmi tárca elismerését vehette át a Dankó Rádió január 26-án, hétfőn a magyar katonazenei kultúra népszerűsítése és terjesztése terén végzett kiemelkedő tevékenységéért.

Publikálás ideje: 2015.01.29.