Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Voga János visszatért

Ezen a héten a Juventus 103.9-en újra hallható Voga Processzor. Voga Processzor január 25-30. között, minden reggel 6-tól 10-ig a Helló Budapest!-ben Simori Reni és Esperes Ákos mellett ébreszti a rádióhallgatókat a Juventus 103.9-en.

Publikálás ideje: 2015.01.27.

Elstartolt a Pécs Rádió

Egy fiatal műsorvezetőkből álló csapattal indult a Pécs Rádió az év első napjaiban, amiről azt jósolják, éveken belül Pécs legkedveltebb rádiója lesz.

Publikálás ideje: 2015.01.26.

Szinkronszínésznek szegődtek a Class FM műsorvezetői

Új szerepben próbálhatták ki magukat a kereskedelmi adó műsorvezetői.

Publikálás ideje: 2015.01.16.

Egy éves a Luxfunk Retro Show

Első születésnapját ünnepli a Luxfunk Retro Show, amely a Luxfunk Soul Power - a '70-es, '80-as évek Soul zenéit bemutató, száz részes sorozat - folytatásaként, a '80-as évek korszakalkotó slágerei (Top40 Disco, Classic Rock, Populáris Rock) felidézésével teremti meg jellegzetes hangulatát.

Publikálás ideje: 2015.01.16.

"Rezsicsökkentés" a rádióknak is

24 közösségi helyi tévé és rádió pályázott sikerrel a Magyar Média Mecenatúra program keretében rezsiköltségeik idei csökkentésére a Médiatanács eheti döntése szerint; emellett két vidéki rádiót bírsággal sújtott a testület műsorainak nem megfelelő közzététele, szerkesztése miatt.

Publikálás ideje: 2015.01.16.

19 éves a Gong Rádió

A rádió kollektívája idén is óriási születésnapi partival ünnepelte meg a jeles napot a kecskeméti Bowling Centerben. Koccintás, evés-ivás, bowlingozás és remek hangulat várt a csapatra.

Publikálás ideje: 2015.01.15.

A mozikat is meghódítják a Class FM sztárjai


Publikálás ideje: 2015.01.15.

Két kisközösségi rádióval kevesebb

Elhallgatott a zalaegerszegi Studio FM 96.3 és várhatóan befejezi adását a piliscsabai Zöld Hullám Rádió is.

Publikálás ideje: 2015.01.07.

Tabusított frekvenciák

Noha lennének rádiózásra használható szabad frekvenciák, a Médiatanács nyilvánosan nem ismertetett megfontolások alapján szemezget a talonban lévő lehetőségek közül. Nagy Krisztina írása.

Publikálás ideje: 2015.01.06.

Összefogás a Csángó Rádióért

A rádió megmentéséért rendezik meg szombaton a jászberényi Bercsényi Sportcsarnokban a Csángó Bált.

Publikálás ideje: 2015.01.06.