Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

7 óra jut a médiára egy átlagos hétköznapon

A magyar felnőtt társadalom médiafogyasztásában továbbra is a televíziós tartalmak elsődlegesek, azonban az online tartalmak fogyasztásának mennyisége és internetezésre alkalmas eszközök penetrációja is folyamatosan növekedett 2014-ben.

Publikálás ideje: 2014.12.23.

Jövőre is folytatódik a Magyar Média Mecenatúra

2015-ben 3,15 milliárd forint jut a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjára. Új pályázatot hirdettek történelmi filmek készítésére, és ismét pályázható lesz a hangjáték-készítési felhívás.

Publikálás ideje: 2014.12.19.

Idén is Korrektúra-díjas a Rádió Dabas 93.4

Immár harmadik alkalommal került sor a Kamera- és Rádiós Korrektúra díjátadó gálára december 16-án este a Várkert Bazár rendezvénytermében, ahol a Rádió Dabas ismét nagy elismerésben részesült.

Publikálás ideje: 2014.12.18.

Sebestyén Balázs újfent apa lett

A csütörtök reggeli Morning Show-ban Rákóczi Feri és Vadon Jani jelentkezett be, akik bejelentették, elindult műsorvezető-társuk feleségénél a szülés. Adásban kapcsolták Sebestyén Balázst is.

Publikálás ideje: 2014.12.18.

Ismét a Music Fm a legnépszerűbb rádió

A közönség szerint a 89.5 Music Fm a legnépszerűbb rádió, Bochkor Gábor a legnépszerűbb műsorvezető - derült ki a harmadik alkalommal megrendezett Rádiós Korrektúrán, "a Hangok versenyén". A népszerű csatorna a "Portré és közösségek bemutatása" kategóriában is elsőként végzett.

Publikálás ideje: 2014.12.17.

Díjat kapott Bochkor Gábor és a Music FM is

A Rádiós Korrektúra 2014 közönségdíjasa Bochkor Gábor, valamint a 89,5 Music FM lett.

Publikálás ideje: 2014.12.17.

Átadták a Korrektúra médiadíjakat

Átadták a Rádiós Korrektúra és a Kamera Korrektúra díjakat a Média Korrektúra Konferencia keretében kedd este Budapesten, a Várkert Bazárban.

Publikálás ideje: 2014.12.17.

Online siker a Music FM-nek

Két kategóriában is díjazott lett az adó "Az Év Honlapja" idei megmérettetésén.

Publikálás ideje: 2014.12.08.

Hálózatban erősít két balatoni rádió

A Médiatanács november 25-i döntése értelmében mostantól napi 20 órában egyezik a siófoki 92.6 MHz és a fonyódi 101.3 MHz műsora, immáron mindegyiken a Part FM hallható. Ezt a megoldást választotta a Helikon Rádió is, pár hete mindhárom frekvenciájukon - szintén napi 4 óra híján - ugyanaz a műsor.

Publikálás ideje: 2014.12.07.

BÉT Leg-díjas a Gazdasági Rádió

A hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazta tegnap este a Budapesti Értéktőzsde. A Tőzsdei Legek díjátadón a tőkepiaci szakemberekből álló zsűri döntése alapján összesen kilenc díj talált gazdára. A tőzsde "Média Díját" a Gazdasági Rádió kapta meg.

Publikálás ideje: 2014.12.05.