Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Börtönrádió indul Vácott

Szeptember elején röppent fel a hír, hogy a Váci fegyház és börtönben új börtönrádió indul Rács FM néven. A rádió szlogenje "Jogában áll hallgatni. Minket". A rádiót jó magaviselettel rendelkező börtönlakók működtetik, működtethetik. Mint egy normál rádióban, műsort terveznek, készítenek.

Publikálás ideje: 2014.09.29.

III. HEROE Szakmai nap

A negyedévente megrendezésre kerülő rádiós napokon eddig a rádiós brand építésről, illetve a rádiós értékesítésről hallhattak hasznos előadásokat a megjelent vendégek. A mai találkozónak a Rádió Eger ad otthont.

Publikálás ideje: 2014.09.25.

Szakmai napot tart a HEROE

Harmadik alkalommal tartja nyílt szakmai napját a Helyi Rádiók Országos Egyesülete.

Publikálás ideje: 2014.09.22.

Jó reggelt Dél-Afrikából!


Publikálás ideje: 2014.09.19.

Buddhista rádió indul

Szeptember 22-én reggel hatkor kezdi meg a műsor sugárzását hazánk első buddhista rádiója, a Buddha FM. A csatorna egyelőre csak online lesz hallgatható.

Publikálás ideje: 2014.09.19.

Kossuthra emlékezik a Kossuth

Különleges műsorokkal tiszteleg ma a Kossuth Rádió, névadója, Kossuth Lajos születésének 212. évfordulója alkalmából. Egész nap érdemes hallgatni a rádiót, mert időről-időre felvillantják Kossuth Lajos életének legfontosabb eseményeit. Készülnek Monokon is a kormányzó egykori szülőházánál.

Publikálás ideje: 2014.09.19.

Hivatalos: Bochi visszatér


Publikálás ideje: 2014.09.19.

Jobb minőségben szól a Dankó Rádió

Nyíregyházán is elindult a nótacsatorna FM adása, de maradtak középhullámon is. A rádió mostantól az FM 107.4-en fogható jó minőségben a szabolcsi megyeszékhelyen és 30-40 kilométeres körzetében.

Publikálás ideje: 2014.09.19.

Dél-Afrikából jelentkezik a Class FM műsora

Októbertől másfél hónapon át közel 9000 kilométer távolságból szól az adó reggeli műsora, a Morning Show.

Publikálás ideje: 2014.09.18.

A déli féltekén hódít a digitális rádió

Ausztráliában egyre több DAB képes rádióval ellátott autót adnak, amely azt is jelzi, hogy az ausztrálok kimondottan kedvelik a digitális rádiózást.

Publikálás ideje: 2014.09.15.