Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Születésnapi hangulat a Class FM-ben

Születésnapi ünnepléssel telnek a napok a Class FM-ben. A piacvezető rádió műsorvezetői a sárga-fekete édességek mellett jókedvűen idézték fel az elmúlt öt év emlékeit.

Publikálás ideje: 2014.11.20.

Az ötéves Class FM legjobb pillanatai

Öt éve szórakoztatja nap mint nap a hűséges hallgatóit hazánk legnépszerűbb rádiója. Ez alatt az idő alatt számtalan felejthetetlen élménnyel gazdagodhattak a kereskedelmi csatornára kapcsolók, a születésnapi évforduló pedig remek alkalom arra, hogy felidézzünk néhány különlegesen emlékezetes pillanatot, amelyekkel a Class FM ajándékozta meg hallgatótáborát.

Publikálás ideje: 2014.11.18.

Billboard csúcson a 89.5 Music Fm DJ-je

Az elektronikus tánczenei szcéna legfrissebb híre, hogy Tommyboy és Agebeat formációja, a Crazibiza első lett Amerikában, a Billboard Club Songs charton, olyan neveket maguk mögé utasítva, mint Jennifer Lopez, Calvin Harris vagy Katy Perry.

Publikálás ideje: 2014.11.18.

Bochkor: Ezért imádok rádiózni

Élő adásban szereztek jogi segítséget egy gyermekeit egyedül nevelő hölgynek, akit majd' 5 éve csúnyán átvertek egy termékbemutatón és azóta nyögi a közel félmilliós árát néhány használhatatlan edénynek.

Publikálás ideje: 2014.11.18.

Öt éves a Class FM

Már öt éve szórakoztatja az országot a rádió. Ezen alkalomból koncerteket és több milliós nyereményt ajándékoz az adó.

Publikálás ideje: 2014.11.17.

Az egységes közönségmérés sikeressége

Tavaly áprilisában indult a rádiós piac összefogásával közösen kialakított hallgatottságmérés, melyet a TNS Hoffmann és a Médiaméter konzorciuma végez.

Publikálás ideje: 2014.11.17.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

Sikeres az egységes közönségmérés

Tavaly áprilisában indult a rádiós piac összefogásával közösen kialakított hallgatottságmérés, melyet a TNS Hoffmann és a Médiaméter konzorciuma végez.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

A magyar kultúrával foglalkozik két hétig a svájci Radio Espace 2

Majdnem két hétig a magyar zenével, irodalommal, történelemmel, Budapest kulturális kínálatával foglalkozik a francia nyelvű svájci Radio Espace 2 a Bartók Rádióval együttműködésben.

Publikálás ideje: 2014.11.14.

Mégsem érvénytelen a Tilos-pályázat?

A Médiatanács állítólag visszavonta a Tilos Rádiót a budapesti 90.3 MHz-es frekvenciapályázatból kizáró határozatát - írta először a Cink.hu egy, a rádió levelezőlistáján megjelent írásra hivatkozva.

Publikálás ideje: 2014.11.13.