Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Az NMHH heti döntései

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 21 helyi hír- és magazinműsor egy éven át tartó támogatásáról, illetve 31 közösségi médiaszolgáltató működési és üzemeltetési költségeihez történő, szintén egy éven át tartó hozzájárulásokról döntött legutóbbi, hétfői ülésén a Magyar Média Mecenatúra program keretében.

Publikálás ideje: 2014.12.04.

Sportos elismerés a Juventusnak

A Magyar Parlimpiai Bizottság elismerésben részesült a 25 éves rádió.

Publikálás ideje: 2014.12.03.

Három éve szól a Szépvíz Rádió

Jelen van a község nagyobb rendezvényein, de a mindennapokban is: harmadik éve szól Szépvízről a helyi rádió. Két műsorvezetője szerint az elmúlt években pozitív visszajelzéseket kaptak, de a kritikát is szívesen fogadják, hisz abból is tanulni lehet.

Publikálás ideje: 2014.12.03.

Egyetértésben a Hatóság és a HEROE

December 1-jén, a Magyar Rádiózás Napján tartotta a Helyi Rádiók Országos Egyesülete (HEROE) hagyományos, éves közgyűlését Szigetszentmiklóson.

Publikálás ideje: 2014.12.02.

Elismerés a Juventusnak

Sportos elismerésben részesült a 25 éves Juventus Rádió. A SportBánya ugyanis a Telesport szerkesztősége, Index és a Heves Megyei Hírlap mellett médiadíjat vehetett át a Magyar Paralimpiai Bizottságtól.

Publikálás ideje: 2014.12.02.

Volt egyszer egy rádió...

Az egykori Kék Duna Rádiót még a 70-es években Holdamf Sándor egykori dorogi futballista alapította, amelyet a környéken sokan hallgattak, elsősorban színvonalas kívánságműsora miatt. Egy ideig az interneten még lehetett hallgatni, mára ott is elhallgatott. Esztergomnak már rádiója sincsen.

Publikálás ideje: 2014.11.29.

Másfél év, 800 ezerrel több rádióhallgató

2013. áprilisában indult el a Rádiós Médiaszolgáltatók (RAME) által felügyelt, a nemzetközi módszertanok hazai adaptációján alapuló új rádiós közönségmérés.

Publikálás ideje: 2014.11.28.

Mi van a Class FM után? – rádiós hallgatottság

Másfél év alatt 800 ezerrel több lett a rádióhallgató a TNS Hoffmann felmérése szerint. Egyetlen országos kereskedelmi rádióként a Class FM első helye nem volt kérdés, de mi jön utána? Mennyiben tér el a vidék és Budapest preferenciája?

Publikálás ideje: 2014.11.27.

Pityeregve hallgatták a Music Fm-et

Megható pillanat: a 89.5 Music Fm reggeli műsora élőben közvetítette, amint egy ifjú hölgy elárulta párjának, hogy gyermekük lesz. Százával érkeztek a gratuláló SMS-ek a rádióba.

Publikálás ideje: 2014.11.27.

Büntetést kapott a Class FM

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az emberi méltósághoz való jog megsértése miatt 500 ezer forintos bírságot szabott ki a médiaszolgáltatóra, és a jogsértésről beszámoló közlemény beolvasására, illetve annak online közzétételére kötelezte.

Publikálás ideje: 2014.11.27.