Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Sikeres az egységes közönségmérés

Tavaly áprilisában indult a rádiós piac összefogásával közösen kialakított hallgatottságmérés, melyet a TNS Hoffmann és a Médiaméter konzorciuma végez.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

A magyar kultúrával foglalkozik két hétig a svájci Radio Espace 2

Majdnem két hétig a magyar zenével, irodalommal, történelemmel, Budapest kulturális kínálatával foglalkozik a francia nyelvű svájci Radio Espace 2 a Bartók Rádióval együttműködésben.

Publikálás ideje: 2014.11.14.

Mégsem érvénytelen a Tilos-pályázat?

A Médiatanács állítólag visszavonta a Tilos Rádiót a budapesti 90.3 MHz-es frekvenciapályázatból kizáró határozatát - írta először a Cink.hu egy, a rádió levelezőlistáján megjelent írásra hivatkozva.

Publikálás ideje: 2014.11.13.

Plakátrongálás egyenes adásban

Szekeres Adrien a Juventus 103.9 műsorvezetőinek felkérésére dedikálta saját - életnagyságúnál jóval nagyobb - arcképét. Az énekesnő csak annyit kért: egy hétig még tartsa vissza magát minden relikviára vágyó vájtfülű hallgató - november 19-én tartja ugyanis szimfonikus nagykoncertjét a díva a Művészetek Palotájában, a 25 éves Juventus Rádió támogatásával.

Publikálás ideje: 2014.11.13.

Hatékony képviseletet kaptak a helyi rádiók

A Médiapiac által szervezett lokális konferencián mutatkozott be a HEROE. Az előadást Dr. Szilvay Balázs, az egyesület elnöke és Door Tamás, az egyesület kommunikációért felelős elnökségi tagja tartotta.

Publikálás ideje: 2014.11.12.

MagyarBrands díjas a Class FM

2014-ben ötödször tették mérlegre a magyar márkákat a Superbrands bírálói. Döntésük alapján az idén öt éves Class FM minőségi, üzleti és fogyasztói szempontból is a TOP márkák közé tartozik.

Publikálás ideje: 2014.11.07.

A Médiatanács közel 74 millió forinttal támogatja a helyi rádiók műsorait

Az NMHH Médiatanácsa keddi ülésén döntött arról, hogy a Magyar Média Mecenatúra programon belül 17 rádió 22 helyi rádiós hír- és magazinműsorának gyártásához járul hozzá 73,7 millió forint értékben.

Publikálás ideje: 2014.11.06.

Javított a Music FM hallgatottságán Bochkor Gábor

Megduplázta online hallgatottságát a 89.5 Music Fm reggeli műsora, az Önindító. Bocskor Gábor egy hónappal korábbi érkezése óta mintegy 25%-kal nőtt a rádió weboldalát megtekintők száma, 20%-kal több az egyedi látogató és átlagban duplájára nőtt a rádiót naponta az interneten hallgatók aránya, mint az azt megelőző időben – közölte a Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.06.

Duplázott Bochkorral a Music Fm

Megduplázta online hallgatottságát a 89.5 Music Fm reggeli műsora, az Önindító. Bocskor Gábor egy hónappal korábbi érkezése óta mintegy 25 százalékkal nőtt a rádió weboldalát megtekintők száma.

Publikálás ideje: 2014.11.06.

Duplázott Bochival a Music Fm


Publikálás ideje: 2014.11.06.