Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Összefogtak a rádiók

Konkurenciaharc helyett az együttműködésre törekszik a Neo World Radio és a Luxfunk Radio. A két népszerű online adó stílusa eltérő ugyan, de jól kiegészítik egymást.

Publikálás ideje: 2014.10.07.

Balázsék reggel már a dzsungelből várják a Class FM hallgatóit

Október 6-án reggel 06:00-tól, több mint 9000 kilóméterről, Dél-Afrikából a Kruger Nemzeti Park környékéről jelentkezik élőben a MorningShow csapata. A csapat abból az apropóból utazott el, mert Vadon Jani és Sebestyén Balázs újra műsorvezetői lesznek a Celeb vagyok ments ki innen! című műsornak.

Publikálás ideje: 2014.10.05.

Díjat nyert Karlo

Versenyt hirdetett a rádiós gyártással foglalkozó amerikai Radio and Production (RAP) magazin és New York egyik leghallgatottabb rádiója, a Z100. A Produce Dave Foxx 2 versenyt Karlovits Zsolt nyerte meg. A megmérettetés címadója az ismert rádiós, a Z100 kreatív igazgatója, Dave Foxx.

Publikálás ideje: 2014.10.02.

A HEROE 3. szakmai napja

A HEROE harmadik szakmai napja 2014.szeptember 25-én került megrendezésre. A rendhagyó szakmai nap főbb témája a Rádióállandó pályázatok illetve a friss hallgatottsági adatok voltak.

Publikálás ideje: 2014.10.01.

Bochi újra az éterben

Két év és egy hónap kihagyás után, október elsejétől újra az éterben hallható a hazai reggeli rádiózás legnagyobb mikrofonmágusa, Bochkor Gábor. A rádiós István Dániel és Pordán Petra társaságában, a 89.5 Music Fm reggeli műsorában, az Önindítóban ébreszti a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2014.10.01.

A cool|fm egyetemi rádióként folytatja

Magyarország egyik leghallgatottabb internetes rádiója, a cool|fm feljebb lép egy szintet és a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) rádiójaként folytatja tovább működését.

Publikálás ideje: 2014.10.01.

Holnap reggel már Bochkor Gábor várja a Music FM hallgatóit

Holnap reggel már Ő ébreszti a rádióhallgatókat, Pordán Petrával és István Danival. Egyébként nem lesz ismeretlen a Music FM stúdiója a rádiósnak, mivel a megszűnő Bumeráng utolsó adásait ott vendégeskedve vezették. A facebookon a kommentelők már nagyon várják Bocsi visszatérését.

Publikálás ideje: 2014.09.30.

3 éves a Fresh FM!

2011. október 1-jén indult el a freshfm.hu hivatalos adása az interneten. A rádiót azzal a nem titkolt céllal indították, hogy a fiatal és tehetséges médiát hallgató egyetemisták, középiskolások teret kaphassanak professzionális környezetben, egy jó csapatban.

Publikálás ideje: 2014.09.30.

Börtönrádió indul Vácott

Szeptember elején röppent fel a hír, hogy a Váci fegyház és börtönben új börtönrádió indul Rács FM néven. A rádió szlogenje "Jogában áll hallgatni. Minket". A rádiót jó magaviselettel rendelkező börtönlakók működtetik, működtethetik. Mint egy normál rádióban, műsort terveznek, készítenek.

Publikálás ideje: 2014.09.29.

III. HEROE Szakmai nap

A negyedévente megrendezésre kerülő rádiós napokon eddig a rádiós brand építésről, illetve a rádiós értékesítésről hallhattak hasznos előadásokat a megjelent vendégek. A mai találkozónak a Rádió Eger ad otthont.

Publikálás ideje: 2014.09.25.