Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Tovább szól a Rádió 24

Újrapályázott és újra nyert Dunaújváros egyetlen helyi rádiója, a Rádió 24.

Publikálás ideje: 2014.07.31.

Tíz éves lesz a népszerű netrádió - ünnepel a Megadance Rádió

Napjainkban a netrádiók folyamatosan alakulnak, megszűnnek. A MegaDance Rádió jelenleg Magyarország legrégebbi, csak interneten elérhető rádiója, amely november 15-én ünnepli majd tíz éves születésnapját.

Publikálás ideje: 2014.07.31.

Vásárolni megy az Apple

Lesz-e haszna a beszélő rádiók Pandorájának?

Publikálás ideje: 2014.07.29.

John Dahlbäck és Hardwell a Music Fm-en

Világsztárokkal bővült a Music Killers csapata: a 89.5 Music Fm esti DJ Showjában július 25-től minden pénteken Hardwell mixel, július 26-tól pedig John Dahlbäck forrósítja fel a szombat estéket.

Publikálás ideje: 2014.07.26.

Egyre többet rádiózunk

Egy évvel ezelőtt publikálta a TNS Hoffmann - Mediameter konzorcium az új rádiós közönségmérés első eredményeit. Most itt az újabb, a 2014. április-júniusi hallgatottsági eredmények.

Publikálás ideje: 2014.07.21.

Okleveles lett a Juventus

Elismerésben részesült Bányász Árpád, a rádió 103.9 műsorvezetője, aki a futást népszerűsítő riportjáért kapott díjat.

Publikálás ideje: 2014.07.01.

Magyar hetet tartanak a svájci közszolgálati rádióban

A svájci közszolgálati rádió, francia nyelvű rádiócsatornája, az Espace 2 egy hetes műsorban mutatja be Magyarországot november közepén.

Publikálás ideje: 2014.06.27.

Születésnapi roadshow a Class FM-nél

Az ötödik születésnapját ünneplő rádió élő műsorokkal, meghívott előadókkal és koncertekkel járja be júniusban, júliusban és augusztusban az országot.

Publikálás ideje: 2014.06.24.

Elindult a Helyi Rádiók Országos Egyesületének új weboldala

Az új honlap egy újabb lépés abba az irányba, melyet az elnökség kitűzött magának, hogy a helyi rádiózás hagyományait fenntartsa, érdekes és hasznos tartalmakkal segítse, támogassa a helyi rádiók szakmai munkáját.

Publikálás ideje: 2014.06.11.

Rádiós műsorokat támogat a Médiatanács

A szervezet legutóbbi ülésén döntött arról, hogy a Magyar Média Mecenatúra programon belül 34 helyi rádiós hír-, közérdekű szolgáltató illetve tematikus magazinműsor gyártásához járul hozzá 91,8 millió forinttal.

Publikálás ideje: 2014.06.03.