Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Perre megy a Gazdasági Rádió

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a Gazdasági Rádió kénytelen lesz elhagyni az általa eddig használt budapesti 105.9 MHz-et, mivel egy másik cég nyert a jogosultságra kiírt frekvenciapályázaton. A VS.hu szerint a nyertes pályázó két éve már nyert frekvenciát, de cégével együtt gyorsan túladott rajta.

Publikálás ideje: 2014.10.22.

Tovább szól a Klasszik Rádió

Bár a 92.1 MHz-es fővárosi frekvenciapályázat eredménytelen lett, nem hallgat el a jogosultságot eddig is használó Klasszik Rádió.

Publikálás ideje: 2014.10.21.

Elveszítheti a frekvenciáját a Tilos Rádió

A Médiahatóság alaki kifogásokra hivatkozva visszadobta a Tilos Rádió frekvenciapályázatát. A rádiónak november 5-ig van sugárzási engedélye, de utána sem kell felfüggeszteniük a működésüket.

Publikálás ideje: 2014.10.18.

Most sem megy simán a frekvenciapályáztatás

Alaki érvénytelenség miatt kizárták az 5 közösségi budapesti frekvencia pályáztatási eljárásából a Tilos Rádiót és a Klasszik Rádiót üzemeltető cégeket, illetve a Gazdasági Rádió sem sugározhat tovább az általuk eddig használt frekvencián.

Publikálás ideje: 2014.10.18.

16 frekvenciát pályáztatnak

Budapest, Nyíregyháza, Szekszárd, Esztergom, Vác, Monor, Gyál, Pécel, Dabas, Piliscsaba, Komárom, Dömös, Orosháza, Barcs, Mosonmagyaróvár, Komló - ide lehet pályázni. Ebből csak három lesz kereskedelmi.

Publikálás ideje: 2014.10.18.

Bochkor Gábor szerint Majka vidéki pronyó

Bochkor a Music FM Önindító műsorában arról faggatta Ördög Nórát, hogy mint szól ahhoz, hogy egy finom lányt és egy vidéki pronyót összepárosított a csatorna.

Publikálás ideje: 2014.10.17.

Magyar Filmhét a Juventus Rádióban

A 25 éves rádió az első Magyar Filmhét stratégiai partnereként egy héten át kiemelten foglalkozik a legújabb magyar filmes alkotásokkal.

Publikálás ideje: 2014.10.16.

EDR rendszert fejlesztenek hazánkban

Részben már megvalósult az Egységes Digitális Rádiótávközlő Rendszer (EDR) fejlesztése.

Publikálás ideje: 2014.10.16.

Szeretne Kylie Minogue-gal szelfizni?

A Class FM ismét fantasztikus meglepetéssel szolgál hallgatóinak: a szerencsések páros belépőt nyerhetnek a látványos show-ra, sőt ketten személyesen is találkozhatnak a világsztárral!

Publikálás ideje: 2014.10.16.

Afrikában kórházba került a Morning Show műsorvezetője

A tegnap este folyamán Celeb vagy ments ki innen! adásában csak Sebestyén Balázst láthatták a nézők a képernyőn. Balázs az adásban megnyugtatta a nézőket, hogy Vadon Jani kisebb gyomorrontást szedett össze.

Publikálás ideje: 2014.10.15.