Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Ráncfelvarrás a HEROE-nél

Elindult a Helyi Rádiók Országos Egyesületének új weboldala, amelyen mind a tagok, mind a hirdetők értékes információkat találnak.

Publikálás ideje: 2014.05.30.

Jótékonykodik a Juventus Rádió

A Premier Outlet és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet idén is megrendezte az "Adok-Kapok Napokat". Az adománygyűjtés rádiós partnere idén is a Juventus rádió volt.

Publikálás ideje: 2014.05.21.

Többé nem sugároz a Klubrádió Gyöngyös térségében

Tegnap éjféltől nem lehet fogni a rádiót Gyöngyös térségében a 88,9 megahertzes frekvencián. A háttérben a szerződés felmondása áll.

Publikálás ideje: 2014.05.21.

Jelentős profittal zárt a román közszolgálati rádió

A Román Rádiótársaság (SRR) több mint egymillió euró nettó profittal zárta a 2013-as pénzügyi évet.

Publikálás ideje: 2014.05.12.

Mentőrobogókra gyűjtött a Music FM

Hét óra leforgása alatt közel 5 millió forintot adtak össze a 89.5 Music Fm hallgatói és partnerei pénteken, a Nagy Életmentő Napon.

Publikálás ideje: 2014.05.12.

Újra roadshow-zik a Class FM

Május 12-én Debrecenben kezdődik a Morning Show nagy tavaszi országjárása, amely öt napon keresztül jelentkezik hazánk nagyvárosaiból. A kereskedelmi rádió műsora milliós nyereményekkel is csábítja a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2014.05.09.

5 éves a Kossuth Rádió riportműsora

1.253 adás, 500 különböző hely, 7.500 riportalany és több tízezer kilométer. Szokatlan és érdekes helyekre kalauzolja a hallgatókat immár ötödik esztendeje a Kossuth Rádió A Hely című riportműsora. A töretlen népszerűség titka a közvetlen stílus, az egyéni látásmód, a szűnni nem akaró kíváncsiság és az elengedhetetlen humor.

Publikálás ideje: 2014.05.09.

Webrádiót indít a Chello

A Chello Central Europe még 2011-ben indította útjára Megamax néven új gyerekcsatornáját, ami májustól egy webes és mobil közösségi rádiószolgáltatással egészült ki.

Publikálás ideje: 2014.05.06.

Öt budapesti rádiós frekvencia pályáztatását készíti elő a Médiatanács

Négy körzeti és egy helyi budapesti rádiós frekvencia közösségi jellegű hasznosítására irányuló pályázati felhívások tervezeteit jelentette meg kedden honlapján a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Publikálás ideje: 2014.05.06.

Megszűnt az éterben a Stereo FM

Szomorú hírrel kezdődött az év a klubzene rajongói számára, ugyanis a Médiatanács óvadéknyújtási kötelezettség elmaradása miatt még januárban felmondta a 6 éve működő Tihany 98.9 MHz jogosultságra kötött hatósági szerződést. Elhallgatott a RiseFM utódja, a Stereo FM a 98.9-es balatoni frekvencián.

Publikálás ideje: 2014.03.23.