Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A HEROE 3. szakmai napja

A HEROE harmadik szakmai napja 2014.szeptember 25-én került megrendezésre. A rendhagyó szakmai nap főbb témája a Rádióállandó pályázatok illetve a friss hallgatottsági adatok voltak.

Publikálás ideje: 2014.10.01.

Bochi újra az éterben

Két év és egy hónap kihagyás után, október elsejétől újra az éterben hallható a hazai reggeli rádiózás legnagyobb mikrofonmágusa, Bochkor Gábor. A rádiós István Dániel és Pordán Petra társaságában, a 89.5 Music Fm reggeli műsorában, az Önindítóban ébreszti a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2014.10.01.

A cool|fm egyetemi rádióként folytatja

Magyarország egyik leghallgatottabb internetes rádiója, a cool|fm feljebb lép egy szintet és a Károli Gáspár Református Egyetem (KRE) rádiójaként folytatja tovább működését.

Publikálás ideje: 2014.10.01.

3 éves a Fresh FM!

2011. október 1-jén indult el a freshfm.hu hivatalos adása az interneten. A rádiót azzal a nem titkolt céllal indították, hogy a fiatal és tehetséges médiát hallgató egyetemisták, középiskolások teret kaphassanak professzionális környezetben, egy jó csapatban.

Publikálás ideje: 2014.09.30.

Holnap reggel már Bochkor Gábor várja a Music FM hallgatóit

Holnap reggel már Ő ébreszti a rádióhallgatókat, Pordán Petrával és István Danival. Egyébként nem lesz ismeretlen a Music FM stúdiója a rádiósnak, mivel a megszűnő Bumeráng utolsó adásait ott vendégeskedve vezették. A facebookon a kommentelők már nagyon várják Bocsi visszatérését.

Publikálás ideje: 2014.09.30.

Börtönrádió indul Vácott

Szeptember elején röppent fel a hír, hogy a Váci fegyház és börtönben új börtönrádió indul Rács FM néven. A rádió szlogenje "Jogában áll hallgatni. Minket". A rádiót jó magaviselettel rendelkező börtönlakók működtetik, működtethetik. Mint egy normál rádióban, műsort terveznek, készítenek.

Publikálás ideje: 2014.09.29.

III. HEROE Szakmai nap

A negyedévente megrendezésre kerülő rádiós napokon eddig a rádiós brand építésről, illetve a rádiós értékesítésről hallhattak hasznos előadásokat a megjelent vendégek. A mai találkozónak a Rádió Eger ad otthont.

Publikálás ideje: 2014.09.25.

Szakmai napot tart a HEROE

Harmadik alkalommal tartja nyílt szakmai napját a Helyi Rádiók Országos Egyesülete.

Publikálás ideje: 2014.09.22.

Hivatalos: Bochi visszatér


Publikálás ideje: 2014.09.19.

Jobb minőségben szól a Dankó Rádió

Nyíregyházán is elindult a nótacsatorna FM adása, de maradtak középhullámon is. A rádió mostantól az FM 107.4-en fogható jó minőségben a szabolcsi megyeszékhelyen és 30-40 kilométeres körzetében.

Publikálás ideje: 2014.09.19.