Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Kossuthra emlékezik a Kossuth

Különleges műsorokkal tiszteleg ma a Kossuth Rádió, névadója, Kossuth Lajos születésének 212. évfordulója alkalmából. Egész nap érdemes hallgatni a rádiót, mert időről-időre felvillantják Kossuth Lajos életének legfontosabb eseményeit. Készülnek Monokon is a kormányzó egykori szülőházánál.

Publikálás ideje: 2014.09.19.

Jó reggelt Dél-Afrikából!


Publikálás ideje: 2014.09.19.

Dél-Afrikából jelentkezik a Class FM műsora

Októbertől másfél hónapon át közel 9000 kilométer távolságból szól az adó reggeli műsora, a Morning Show.

Publikálás ideje: 2014.09.18.

A déli féltekén hódít a digitális rádió

Ausztráliában egyre több DAB képes rádióval ellátott autót adnak, amely azt is jelzi, hogy az ausztrálok kimondottan kedvelik a digitális rádiózást.

Publikálás ideje: 2014.09.15.

Új néven folytatja tovább az egri Sky FM

Szeptember 9-én újra indult az egri rádió facebook oldala, valamint kicsit később a weboldaluk is elérhetővé vált. A facebook oldalukra ellátogatva új név fogadja a hallgatókat, melyből megtudhatják, hogy a rádió új neve FM 7 - 100.7 Hang, ami elkísér.

Publikálás ideje: 2014.09.14.

Megfogyatkozik a Music FM csapata

Október 1-től Istenes Bence az egyre sokasodó televíziós munkáira fókuszál, ezért elbúcsúzik a rádió reggeli műsorának stábjától és hallgatóságától.

Publikálás ideje: 2014.09.10.

Búcsúzik az Önindítótól Istenes Bence


Publikálás ideje: 2014.09.10.

Vezetőváltás az ismét állami kézbe került AH-nál

Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter 2014. szeptember 10-i hatállyal Kápolnai Andrást nevezte ki az Antenna Hungária Zrt. új vezérigazgatójának.

Publikálás ideje: 2014.09.10.

Lakást nyert egy Juventus hallgató

A 25 éves Juventus Rádió közreműködésével rendezték az idei év egyik legnagyobb promócióját, ahol a szerencsés nyertes egy saját lakással lett gazdagabb. A csatorna augusztus elejétől hirdette azt a hatalmas nyereményjátékot, amelyben a juventus.hu-n az adataikkal regisztráló hallgatók folyamatosan újabb és újabb információkat kaptak az izgalmas vetélkedővel kapcsolatban.

Publikálás ideje: 2014.09.09.

Hatalmas siker volt a Közmédia Napja

Több mint 30 ezren látogattak el szombaton, a Közmédia Napján a budapesti Millenáris parkba, ahol az érdeklődők betekintést nyerhettek a televízió- és rádióműsorok készítésébe és találkozhattak a közmédia műsorvezetőivel is - közölte az MTI-vel az MTVA sajtóirodája.

Publikálás ideje: 2014.09.08.