Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

16 frekvenciát pályáztatnak

Budapest, Nyíregyháza, Szekszárd, Esztergom, Vác, Monor, Gyál, Pécel, Dabas, Piliscsaba, Komárom, Dömös, Orosháza, Barcs, Mosonmagyaróvár, Komló - ide lehet pályázni. Ebből csak három lesz kereskedelmi.

Publikálás ideje: 2014.10.18.

Bochkor Gábor szerint Majka vidéki pronyó

Bochkor a Music FM Önindító műsorában arról faggatta Ördög Nórát, hogy mint szól ahhoz, hogy egy finom lányt és egy vidéki pronyót összepárosított a csatorna.

Publikálás ideje: 2014.10.17.

Magyar Filmhét a Juventus Rádióban

A 25 éves rádió az első Magyar Filmhét stratégiai partnereként egy héten át kiemelten foglalkozik a legújabb magyar filmes alkotásokkal.

Publikálás ideje: 2014.10.16.

EDR rendszert fejlesztenek hazánkban

Részben már megvalósult az Egységes Digitális Rádiótávközlő Rendszer (EDR) fejlesztése.

Publikálás ideje: 2014.10.16.

Szeretne Kylie Minogue-gal szelfizni?

A Class FM ismét fantasztikus meglepetéssel szolgál hallgatóinak: a szerencsések páros belépőt nyerhetnek a látványos show-ra, sőt ketten személyesen is találkozhatnak a világsztárral!

Publikálás ideje: 2014.10.16.

Afrikában kórházba került a Morning Show műsorvezetője

A tegnap este folyamán Celeb vagy ments ki innen! adásában csak Sebestyén Balázst láthatták a nézők a képernyőn. Balázs az adásban megnyugtatta a nézőket, hogy Vadon Jani kisebb gyomorrontást szedett össze.

Publikálás ideje: 2014.10.15.

Angol nyelvű gyerekadó a Közel-Keleten

Dubaiban indult el az első, kimondottan a legifjabbaknak szánt rádióadó, méghozzá angol nyelven.

Publikálás ideje: 2014.10.10.

20 éves a Fehérvár Rádió 94,5

1994. október 8-án indult Székesfehérvár legnépszerűbb rádiója, mely 2014.10.08-án ünnepli 20-dik születésnapját. Ennek alkalmából minden kedves hallgatójukat szeretettel várják a rádió stúdiójába, ahol tortával, hidegtálakkal, sütögetéssel és persze meglepetésekkel várják a Donát utca 92-be érkezőket.

Publikálás ideje: 2014.10.07.

Összefogtak a rádiók

Konkurenciaharc helyett az együttműködésre törekszik a Neo World Radio és a Luxfunk Radio. A két népszerű online adó stílusa eltérő ugyan, de jól kiegészítik egymást.

Publikálás ideje: 2014.10.07.

Balázsék reggel már a dzsungelből várják a Class FM hallgatóit

Október 6-án reggel 06:00-tól, több mint 9000 kilóméterről, Dél-Afrikából a Kruger Nemzeti Park környékéről jelentkezik élőben a MorningShow csapata. A csapat abból az apropóból utazott el, mert Vadon Jani és Sebestyén Balázs újra műsorvezetői lesznek a Celeb vagyok ments ki innen! című műsornak.

Publikálás ideje: 2014.10.05.