Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

5 éves a Kossuth Rádió riportműsora

1.253 adás, 500 különböző hely, 7.500 riportalany és több tízezer kilométer. Szokatlan és érdekes helyekre kalauzolja a hallgatókat immár ötödik esztendeje a Kossuth Rádió A Hely című riportműsora. A töretlen népszerűség titka a közvetlen stílus, az egyéni látásmód, a szűnni nem akaró kíváncsiság és az elengedhetetlen humor.

Publikálás ideje: 2014.05.09.

Újra roadshow-zik a Class FM

Május 12-én Debrecenben kezdődik a Morning Show nagy tavaszi országjárása, amely öt napon keresztül jelentkezik hazánk nagyvárosaiból. A kereskedelmi rádió műsora milliós nyereményekkel is csábítja a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2014.05.09.

Webrádiót indít a Chello

A Chello Central Europe még 2011-ben indította útjára Megamax néven új gyerekcsatornáját, ami májustól egy webes és mobil közösségi rádiószolgáltatással egészült ki.

Publikálás ideje: 2014.05.06.

Öt budapesti rádiós frekvencia pályáztatását készíti elő a Médiatanács

Négy körzeti és egy helyi budapesti rádiós frekvencia közösségi jellegű hasznosítására irányuló pályázati felhívások tervezeteit jelentette meg kedden honlapján a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Publikálás ideje: 2014.05.06.

Megszűnt az éterben a Stereo FM

Szomorú hírrel kezdődött az év a klubzene rajongói számára, ugyanis a Médiatanács óvadéknyújtási kötelezettség elmaradása miatt még januárban felmondta a 6 éve működő Tihany 98.9 MHz jogosultságra kötött hatósági szerződést. Elhallgatott a RiseFM utódja, a Stereo FM a 98.9-es balatoni frekvencián.

Publikálás ideje: 2014.03.23.

A Rádió Eger szerint nem korlátozta őket az önkormányzat semmilyen szerződéssel

A Népszabadság birtokába jutott feljegyzés szerint olyan keretszerződést kötött Eger önkormányzata és a Rádió Eger, amelyben rögzítették, hogy tilos a város jó hírnevét és hitelképességét sértő információkat közölni. A szerződés megszegése azonnali elbocsátással és kártérítéssel járt. A rádió azonban tagad, az ügy hátterében pedig konkurenciaharc állhat.

Publikálás ideje: 2014.03.12.

Még két frekvencia a Kossuth Rádiónak

A Médiatanács múlt heti határozata alapján két észak-magyarországi városban erősítheti hálózatát helyi frekvenciákkal a közszolgálati rádió. Ózdon a 90.3 MHz-en, Salgótarjánban a 107.4 MHz-en térhet vissza a január 2-a óta a két településen átjátszóadóval nem rendelkező Kossuth Rádió.

Publikálás ideje: 2014.02.06.

Frekvenciát vált a Klubrádió

Jövő pénteken nulla órakor frekvenciát vált a Klubrádió, a jelenlegi 95,3 helyett a 92,9 MHz-en lesz elérhető. Ezzel lezárul a csaknem négy évig tartó jogi huzavona, a Klubrádió ugyanis még a 2010-es választások előtt nyerte el ezt a közösségi, tehát ingyenes frekvenciát.

Publikálás ideje: 2014.02.04.

Miskolcon is Ozone Fm

Hivatalosan december 31-én, este 8 órakor kezdi meg miskolci adását az Ozone FM, ám az adóberendezés tesztje már most is hallható. A közeljövőben várhatóan újabb két frekvenciával bővül majd a csatorna hálózata.

Publikálás ideje: 2013.12.30.

Játsszon és szerezzen örömet a munkatársainak!

Szerdától új játékot indít útjára a Debrecen Rádió FM95 szerkesztősége. Érdemes lesz a rádiót a munkahelyeken is hallgatni!

Publikálás ideje: 2013.11.06.