Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Panoráma – Paprika Rádió… újratöltve

Ambrus Ádám, a kolozsvári Paprika rádió igazgatótanácsának elnöke ritkán nyilatkozik sajtónak. Inkább teszi a magáét csendben, szerényen, de szívós munkával, az üzleti érdekeltségein keresztül a családapaságig.

Publikálás ideje: 2012.12.15.

Kolozsvárosiasítják a Paprika Rádiót

Több új műsorra, új műsorrácsra számíthatnak a hallgatók, és a Kolozsvárral kapcsolatos hírek és információk száma is megemelkedik.

Publikálás ideje: 2012.12.14.

Újratöltve kezdi hetedik évét a Paprika Rádió

Hatéves Kolozsvár egyetlen, teljes egészében magyar nyelven sugárzó rádióadója, a Paprika. December 18-án, kedden este 7 órától nagyszabású születésnapi gálán ünnepelnek majd együtt hallgatók és rádiósok a kolozsvári Magyar Opera nagytermében.

Publikálás ideje: 2012.12.11.

Ozone FM Mosonmagyaróváron

Csütörtök éjjel végleg elhallgatott, a város régi kereskedelmi rádiója, így lehetőséget adva az új generáció rádiójának. Az első nap visszajelzései alapján a városlakók nagyon örülnek az új rádiónak. A stáb reméli, hogy a hallgatók Mosonmagyaróváron is az Ozone Fm-et választják, ahol a legújabb zenéket és a legfrissebb információkat hallhatják majd.

Publikálás ideje: 2012.11.23.

Megint frekvenciát kapott a bíróságtól a Klubrádió

A bíróság nem jogerősen megint létrehozta a Klubrádió műsor szolgáltatási szerződését a 92,9 MHz-es frekvencián. Egyszer már született ilyen döntés, de az NMHH fellebbezett, és végül visszakerült az ügy első fokra.

Publikálás ideje: 2012.11.14.

Indul az RCKO.fm rádió

Az Origo Media Group három vadonatúj csatornával, újszerű és hiányt pótló zenei kínálattal és formabontó hirdetési lehetőségekkel jelentkezik. Az Origo Media Group folyamatosan törekszik arra, hogy piacvezetőként folyamatosan új és izgalmas trendeket állítson fel a magyar digitális médiapiacon. Ezen törekvés újabb állomásához érkeztünk az RCKO.fm elindulásával – mondta Vaszily Miklós az Origo Zrt. vezérigazgatója.

Publikálás ideje: 2012.10.26.

Fogynak a Rádió 1 frekvenciái

A főváros után Székesfehérvár, Veszprém és Sárbogárd vételkörzetekben is elhallgatott a Rádió 1 adása. Mindhárom esetben a lejárt és ideiglenesen meghosszabbított médiaszolgáltatási szerződések kapcsán kialakult helyzet miatt szűnt meg az üzemeltető cégek frekvenciajogosultsága.

Publikálás ideje: 2012.10.10.

Hallgatottsági adatok - Budapest - 2012. április

A fővárosban élő 15-69 éves korosztályból közel 1,1 millió ember hetente (87%), míg majd 900 ezren (70%) naponta is hallgatnak rádiót a legváltozatosabb helyszíneken és eszközökön - derült ki a TNS Hoffmann áprilisi Budapesti Rádiós Közönségméréséből.

Publikálás ideje: 2012.04.01.

Szól a rádió – Szépvízről

Egy hónappal ezelőtt, azaz december 4-én délután hat órakor köszöntötte hallgatóit először Balázs Zsombor és Páll Zoltán, az online Szépvíz Rádió létrehozói, amelyet ide kattintva lehet hallgatni.

Publikálás ideje: 2012.01.03.

A Jazzyre mehet a Radiocafé reggeli műsora

A Kreatív Online értesülései szerint a Jazzy rádióra költözik a nemrég elhallgatott Radiocafé népszerű reggeli műsora, a Milliók Reggelire. A hivatalos bejelentés hétfőre várható, a műsor indulása augusztus 22-ére.

Publikálás ideje: 2011.08.15.