Mária Rádió legfrissebb hírei

Mária Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Folytathatja a Mária Rádió Veszprémben

A vallási adó jövője újabb 7 évre biztosított a közép-dunántúli megyeszékhelyen. Az egyedüli pályázó FM4 Rádió Kft.-t nyilvánította nyertesnek a veszprémi 95,1 MHz helyi rádiós frekvencia pályázatán az NMHH Médiatanácsa. A cég már korábban is rendekezett ezzel a jogosultsággal, a Mária Rádió veszprémi állomását üzemeltették rajta

Publikálás ideje: 2018.06.28.

Adománygyűjtést tartott a Mária Rádió

A nehéz helyzetben lévő és újonnan induló Mária Rádiók számára. A Mária Rádiók Világcsaládja minden évben világméretű adománygyűjtést rendez az újonnan induló, vagy a nehéz helyzetben lévő Mária Rádiók számára

Publikálás ideje: 2018.05.09.

Tovább sugározhat a Mária Rádió

Négy frekvencián is. A médiaszolgáltató kérésére a Médiatanács öt évre meghosszabbította a Mária Rádió Frekvencia Kft. jogosultságát e heti ülésén. A döntés négy frekvenciát érint, ezek 2023

Publikálás ideje: 2018.03.23.

Három rádió engedélyét is meghosszabbította a Médiatanács

A veszprémi Mária Rádió pedig egy hónappal tovább szólhat.

Publikálás ideje: 2018.03.01.

Cigány rádiót indít a Mária Rádió

A roma közösséget megszólító online rádió szervezésébe kezdett a magyarországi Mária Rádió. A Romano Maria Radio névre keresztelt új adó a tervek szerint még idén, az adventi időszak közelében fog megszólalni – közölte a rádió oldalunkkal.

Publikálás ideje: 2018.01.19.

Megszűnik a veszprémi Mária, tovább szólhat a karcagi Aktív

Nem hosszabbította meg a veszprémi 95.1 MHz-en működő Mária Rádió Völgyhíd műsorszolgáltatási engedélyét a Médiatanács. Az FM4 Kft. üzemeltetésében álló állomásnak azért kell elhallgatnia, mert a testület szerint ismételt jelleggel megszegték a médiatörvény rendelkezéseit, így jogszabályi akadálya van a licenc megújításának. Az nmhh.hu-n elérhető nyilvántartás szerint a Mária Rádió Völgyhíd engedélye még 2018. március 26-ig lesz érvényes.

Publikálás ideje: 2018.01.11.

Ünnepel a Mária Rádió

12. születésnapját ünnepli a magyarországi Mária Rádió. Az adó ünnepi szentmiséjét Lépes Lóránt atya, a Mária Rádió műsorigazgatója január 16-án este 18.00 órakor mutatja be a budapesti, Béke-téri templomban. Az ünnepre szeretettel várják a Mária Rádió hallgatói családjának tagjait.

Publikálás ideje: 2018.01.06.

Új műsorigazgató a Mária Rádiónál

Január elsejétől új műsorigazgató lép munkába a Mária Rádiónál. Lépes Lóránt atya korábban a felvidéki Mária Rádió tartalomért felelős vezetőjeként volt ismert – számolt be Facebook oldalán az adó.

Publikálás ideje: 2017.12.27.

Folytathatja a Best FM és a Mária Rádió

Több mint 70 millió forint értékben nyertek támogatást kisközösségi, kereskedelmi és közösségi rádiók az NMHH pályázatán. Döntés született a telkibányai 100.6 MHz pályázatáról, és a debreceni 104.6 MHz jogosultságáról.

Publikálás ideje: 2017.11.11.

Folytathatja a Best FM és a Mária Rádió

A Médiatanács rádiós döntései.

Publikálás ideje: 2017.11.11.