Mária Rádió legfrissebb hírei

Mária Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Már Szombathelyen is fogható a Mária Rádió

Október 7-től Szombathelyen és közel száz környező településen kezdte meg adását a Mária Rádió - írja a Magyar Kurír. A vallásos közösségi adó a 88.4 MHz-en fogható.

Publikálás ideje: 2017.10.08.

Szombathelyen is lesz Mária Rádió

A korábban a Nyugat Rádió által használt szombathelyi 88.4 MHz-et a Mária Rádió Savaria nyerte, mely 100%-ig önálló műsorral készül majd, a helyi igényeknek megfelelően. A Médiatanács a héten emellett egy kisközösségi rádiós bírságról is döntést hozott, valamint felvilágosítást kért egy békéscsabai és velencei-tavi tender kapcsán. 

Publikálás ideje: 2017.04.06.

Éjféltől a 88.8-on szól a Mária Rádió

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának június 2-i döntése alapján állandó budapesti frekvenciahasználati jogot nyert, és június 28-án 0 órától megkezdi adását a fővárosban a Mária Rádió az FM 88.8-as frekvencián - írja a Magyar Kurír.

Publikálás ideje: 2016.06.27.

Frekvenciát nyert Budapesten a Mária Rádió

Balassagyarmati, gyulai, bajai és esztergomi frekvenciákkal kapcsolatban megkezdődött a döntéshozatali folyamat. Folytatódott a kereskedelmi adók reggeli műsorainak vizsgálata is, valamint bejelentették, hogy a Tilos Rádiót megbüntették egy műsora miatt.

Publikálás ideje: 2016.06.02.

A Mária Rádióé a budapesti FM 88.8

Az FM4 Rádió Szolgáltató Kft. nyerte el a Budapest 88.8 MHz frekvencia használatának jogát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának döntése alapján. A testület a tárgyalt számos napirendi pont között korhatár-besorolási bírságokat is kiszabott két budapesti körzeti rádió reggeli műsora miatt.

Publikálás ideje: 2016.06.02.

Változások a budapesti rádiós piacon

A nyár vége komoly meglepetéseket hozhat a fővárosi rádióhallgatóknak és az egész szakmának. A legrégebbi kereskedelmi rádiós márkát átpozicionálják, két csatorna frekvenciát vált és várhatóan egy új hírrádió is indul majd.

Publikálás ideje: 2015.08.13.

Maradhat a Tilos és a Klasszik Rádió

Nagyobb sebességre kapcsolt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a héten. Eredményt hirdettek 3 budapesti frekvencián - maradhatnak a Klasszik és a Tilos rádiók és indulhat a Hang-Adás Kft. rádiója -, egy hónapra a 96.8-ra költözik a Mária Rádió, valamint 12 új frekvenciapályázatot készítettek elő és bírságokat is kiszabtak.

Publikálás ideje: 2015.07.25.

Viszhall, Mária Rádió!

Meglepő fordulatok: 10 frekvenciát vesztett el az imarádió, érkezik a Trend FM a 94.2-re. Eltűnhet a Gazdasági Rádió, mint márkanév.

Publikálás ideje: 2015.07.09.

Elbukhatja a Mária Rádió a fővárosi frekvenciáját?

A VS.hu szerint egy kormányközeli cég felkavarhatja a fővárosi rádiós piacot - négy közösségi jogosultságot pályáztatnak, de hatan vannak versenyben, két vesztes tehát mindenképpen lesz. Most úgy tűnik, az egyik a Mária Rádió lehet.

Publikálás ideje: 2015.06.28.

Fidesz-közeli cég kavarhatja fel a budapesti rádiós piacot

A Médiahatóság elvesztette azt a pert, amelyet a Mária Rádió frekvenciájára kiírt pályázat miatt indítottak ellene. A vallási tematikájú csatorna most frekvencia nélkül maradhat, miután a szűkös kínálatra eggyel több pályázó van, mint ahány frekvencia. Az új jelentkező mögött a kormányközeli kutatóintézetet, a Századvéget és Habony Árpádot feltételezik.

Publikálás ideje: 2015.06.24.