Mária Rádió legfrissebb hírei

Mária Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Folytathatja a Mária Rádió Veszprémben

A vallási adó jövője újabb 7 évre biztosított a közép-dunántúli megyeszékhelyen. Az egyedüli pályázó FM4 Rádió Kft.-t nyilvánította nyertesnek a veszprémi 95,1 MHz helyi rádiós frekvencia pályázatán az NMHH Médiatanácsa. A cég már korábban is rendekezett ezzel a jogosultsággal, a Mária Rádió veszprémi állomását üzemeltették rajta

Publikálás ideje: 2018.06.28.

Adománygyűjtést tartott a Mária Rádió

A nehéz helyzetben lévő és újonnan induló Mária Rádiók számára. A Mária Rádiók Világcsaládja minden évben világméretű adománygyűjtést rendez az újonnan induló, vagy a nehéz helyzetben lévő Mária Rádiók számára

Publikálás ideje: 2018.05.09.

Tovább sugározhat a Mária Rádió

Négy frekvencián is. A médiaszolgáltató kérésére a Médiatanács öt évre meghosszabbította a Mária Rádió Frekvencia Kft. jogosultságát e heti ülésén. A döntés négy frekvenciát érint, ezek 2023

Publikálás ideje: 2018.03.23.

Három rádió engedélyét is meghosszabbította a Médiatanács

A veszprémi Mária Rádió pedig egy hónappal tovább szólhat.

Publikálás ideje: 2018.03.01.

Cigány rádiót indít a Mária Rádió

A roma közösséget megszólító online rádió szervezésébe kezdett a magyarországi Mária Rádió. A Romano Maria Radio névre keresztelt új adó a tervek szerint még idén, az adventi időszak közelében fog megszólalni – közölte a rádió oldalunkkal.

Publikálás ideje: 2018.01.19.

Megszűnik a veszprémi Mária, tovább szólhat a karcagi Aktív

Nem hosszabbította meg a veszprémi 95.1 MHz-en működő Mária Rádió Völgyhíd műsorszolgáltatási engedélyét a Médiatanács. Az FM4 Kft. üzemeltetésében álló állomásnak azért kell elhallgatnia, mert a testület szerint ismételt jelleggel megszegték a médiatörvény rendelkezéseit, így jogszabályi akadálya van a licenc megújításának. Az nmhh.hu-n elérhető nyilvántartás szerint a Mária Rádió Völgyhíd engedélye még 2018. március 26-ig lesz érvényes.

Publikálás ideje: 2018.01.11.

Ünnepel a Mária Rádió

12. születésnapját ünnepli a magyarországi Mária Rádió. Az adó ünnepi szentmiséjét Lépes Lóránt atya, a Mária Rádió műsorigazgatója január 16-án este 18.00 órakor mutatja be a budapesti, Béke-téri templomban. Az ünnepre szeretettel várják a Mária Rádió hallgatói családjának tagjait.

Publikálás ideje: 2018.01.06.

Új műsorigazgató a Mária Rádiónál

Január elsejétől új műsorigazgató lép munkába a Mária Rádiónál. Lépes Lóránt atya korábban a felvidéki Mária Rádió tartalomért felelős vezetőjeként volt ismert – számolt be Facebook oldalán az adó.

Publikálás ideje: 2017.12.27.

Folytathatja a Best FM és a Mária Rádió

Több mint 70 millió forint értékben nyertek támogatást kisközösségi, kereskedelmi és közösségi rádiók az NMHH pályázatán. Döntés született a telkibányai 100.6 MHz pályázatáról, és a debreceni 104.6 MHz jogosultságáról.

Publikálás ideje: 2017.11.11.

Folytathatja a Best FM és a Mária Rádió

A Médiatanács rádiós döntései.

Publikálás ideje: 2017.11.11.