Kossuth Rádió legfrissebb hírei

Kossuth Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Napi ima a Kossuth Rádióban


Publikálás ideje: 2015.12.30.

Napi imádság is lesz a Kossuth rádióban

Naponta lesz imádság a Kossuth rádióban - közölte az MTVA. A Krónika utáni percekben a négy történelmi egyház egy-egy képviselője fogja megosztani gondolatait a hallgatókkal.

Publikálás ideje: 2015.12.30.

Rádiós toplista: hányan hallgatnak Klubrádiót?

Budapesten a Class FM-et a Kossuth Rádió, illetve a Music FM követi, országosan a Petőfi a harmadik. A magyarok többsége naponta vagy hetente többször az autórádiót (66%) és a klasszikus rádiókészüléket (63%), kapcsolja be, ha rádiót szeretne hallgatni.

Publikálás ideje: 2015.11.23.

Újra lesz Rádiókabaré

Októbertől minden szombaton lesz Rádiókabaré. Az előző évi gyakorlattól eltérően idén nem Szeparé adásokat sugároz a Kossuth Rádió minden második héten, hanem egy vadonatúj Rádiókabarét, amelyben humoristák, színészek, stand-uposok adják egymásnak a mikrofont.

Publikálás ideje: 2015.09.29.

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi rádió

Superbrands-díjas a Kossuth és a Petőfi Rádió, azt ezt tanúsító oklevelet szerdán vehette át a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. rádiós médiaszolgáltatásért felelős igazgatója.

Publikálás ideje: 2015.07.29.

Nem szűnik meg, csak megújul a Rádiókabaré

A Kossuth Rádión évtizedek óta sikerrel futó műsor hallgatói is a megszűnéstől tartanak, a kabaré készítői pedig egyáltalán nem tudnak arról, hogy a műsor átalakított formában újra jelentkezne majd márciustól.

Publikálás ideje: 2015.03.06.

Kossuthra emlékezik a Kossuth

Különleges műsorokkal tiszteleg ma a Kossuth Rádió, névadója, Kossuth Lajos születésének 212. évfordulója alkalmából. Egész nap érdemes hallgatni a rádiót, mert időről-időre felvillantják Kossuth Lajos életének legfontosabb eseményeit. Készülnek Monokon is a kormányzó egykori szülőházánál.

Publikálás ideje: 2014.09.19.

5 éves a Kossuth Rádió riportműsora

1.253 adás, 500 különböző hely, 7.500 riportalany és több tízezer kilométer. Szokatlan és érdekes helyekre kalauzolja a hallgatókat immár ötödik esztendeje a Kossuth Rádió A Hely című riportműsora. A töretlen népszerűség titka a közvetlen stílus, az egyéni látásmód, a szűnni nem akaró kíváncsiság és az elengedhetetlen humor.

Publikálás ideje: 2014.05.09.

Még két frekvencia a Kossuth Rádiónak

A Médiatanács múlt heti határozata alapján két észak-magyarországi városban erősítheti hálózatát helyi frekvenciákkal a közszolgálati rádió. Ózdon a 90.3 MHz-en, Salgótarjánban a 107.4 MHz-en térhet vissza a január 2-a óta a két településen átjátszóadóval nem rendelkező Kossuth Rádió.

Publikálás ideje: 2014.02.06.

Nagyot nyert a Petőfi Rádió

A Nagyon zene rádiója több mint egymillió napi hallgatójával már a második a zenei rádiók toplistáján. A Kossuth Rádió reggel és délben a legerősebb és továbbra is a leghallgatottabb hír- és beszélgetős rádió. Először mérték a Dankó Rádiót.

Publikálás ideje: 2013.07.25.