Kossuth Rádió legfrissebb hírei

Kossuth Rádió legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Visszatér a vízállásjelentés

Hétfőtől minden nap vízállásjelentést ad a Kossuth Rádió a 14 órás hírek után. Április 16-tól ismét hidrológiai adatokkal várja hallgatóit a közmédia rádióadója. A friss, naprakész, öt perc terjedelmű vízállásjelentést az érdeklődők minden nap a Kossuth Rádió 14 órakor kezdődő híreit követően hallgathatják meg

Publikálás ideje: 2018.04.16.

Megújult a Szombat délelőtt, a Kossuth Rádió hétvégi magazinműsora

A közismert vendégekre és érdekes riportokra épülő, könnyed hangvételű, zenés hétvégi magazin játékkal és színes témákkal várja a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2018.02.23.

Jáksó László a Sláger FM kreatív igazgatója

2017. május 15-től Jáksó László vezeti a 103.9 Sláger FM újonnan alakult kreatív igazgatóságát. Az elismert rádiós neve mindenki számára ismerősen cseng, hiszen 20 éves médiás pályafutásának meghatározó része kötődik a Kossuth Rádióhoz, majd a Danubius és Class FM sikerre viteléhez.

Publikálás ideje: 2017.05.15.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

A Kossuth és a Sláger FM a legnépszerűbb rádiók

A felnőtt lakosok körében országosan a Kossuth és a Petőfi rádió a leghallgatottabb, míg Budapesten a Sláger FM, derült ki az Inspira Media Research márciusi országos rádióhallgatottsági kutatásából. Az egykori Class FM hallgatóinak legnagyobb része időközben átpártolt más adókhoz; a folyamat legnagyobb nyertese a Kossuth, a Petőfi és a Sláger FM.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Indul a visegrádi országok közös rádiójának magyar műsora

Vasárnap délután, 15 óra után indul a visegrádi országok (V4) közös rádiójának magyar műsora, a magazin a Kossuth adón lesz hallható - közölte a MTVA vezérigazgatója a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Publikálás ideje: 2017.01.06.

Az 1341 kHz-en is szól a Kossuth

A solti, 540 kHz-es középhullámú rádiótorony felújítási munkálatai miatt ideiglenesen Siófokról és Szolnokról sugároz a Kossuth Rádió.

Publikálás ideje: 2016.07.13.

Mást hallgat rádióban a vidéki, mint a pesti

A 2015. október és december közötti kutatás eredményei alapján, egy átlagos napon közel 5,7 millióan hallgattak rádiót. Az év végén a Class FM rádiót a 15 éves és idősebb korosztály körében naponta átlagosan közel 2,9 millióan hallgatták; a második Kossuth Rádió közönsége 1,5 milliós, mögöttük a Petőfi Rádió 950 ezer, míg a Music FM 800 ezer fős volt.

Publikálás ideje: 2016.01.19.

Hírrádió lesz a Kossuth adó

Hírrádió lesz a Kossuth adó - Minden magazinműsort a Bartók Rádióra vinnének át. Tavaly márciusban az M1 lett ugyanígy hírtévé.

Publikálás ideje: 2016.01.15.

Díjazták a Kossuth Rádió műsorát

A Határok nélkül és a Háromszék szerkesztősége kapta az EMNT Kós Károly-díját.

Publikálás ideje: 2016.01.12.