Sláger FM legfrissebb hírei

Sláger FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Új tulajdonos és vezető a Juventus rádiónál

2015. június 15-én a Sláger TV, a Fishing & Hunting Channel, a Sportklub és a DOQ csatorna tulajdonosa, a Tematic Group Kft. megvásárolta a Juventus Rádiót az eddigi tulajdonos Ayudate Holding Kft-től.

Publikálás ideje: 2015.06.18.

Elismerés a Juventus Rádiónak

Idén a Szóvivők Médiadíját a Juventus Rádió "Büszkeségfal - Hungarikum" műsorsorozata kapta. A díjat Barabás Bea, a Juventus Büszkeségfal - Hungarikum műsorsorozat szerkesztő műsorvezetője vette át.

Publikálás ideje: 2015.02.25.

Voga János visszatért

Ezen a héten a Juventus 103.9-en újra hallható Voga Processzor. Voga Processzor január 25-30. között, minden reggel 6-tól 10-ig a Helló Budapest!-ben Simori Reni és Esperes Ákos mellett ébreszti a rádióhallgatókat a Juventus 103.9-en.

Publikálás ideje: 2015.01.27.

Elismerés a Juventusnak

Sportos elismerésben részesült a 25 éves Juventus Rádió. A SportBánya ugyanis a Telesport szerkesztősége, Index és a Heves Megyei Hírlap mellett médiadíjat vehetett át a Magyar Paralimpiai Bizottságtól.

Publikálás ideje: 2014.12.02.

Nem csak reggel társ a rádió

2012-ben alakult meg a magyarországi Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete (RAME): a szakmai szervezet elsődleges célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése. Az egyesület alapító tagjai a Class FM, Gazdasági Rádió, Juventus Rádió, InfoRádió 88.1, Jazzy Rádió, Magyar Katolikus Rádió, Klasszik Rádió, Lánchíd Rádió, MTVA, Music FM.

Publikálás ideje: 2014.11.15.

Plakátrongálás egyenes adásban

Szekeres Adrien a Juventus 103.9 műsorvezetőinek felkérésére dedikálta saját - életnagyságúnál jóval nagyobb - arcképét. Az énekesnő csak annyit kért: egy hétig még tartsa vissza magát minden relikviára vágyó vájtfülű hallgató - november 19-én tartja ugyanis szimfonikus nagykoncertjét a díva a Művészetek Palotájában, a 25 éves Juventus Rádió támogatásával.

Publikálás ideje: 2014.11.13.

Magyar Filmhét a Juventus Rádióban

A 25 éves rádió az első Magyar Filmhét stratégiai partnereként egy héten át kiemelten foglalkozik a legújabb magyar filmes alkotásokkal.

Publikálás ideje: 2014.10.16.

Lakást nyert egy Juventus hallgató

A 25 éves Juventus Rádió közreműködésével rendezték az idei év egyik legnagyobb promócióját, ahol a szerencsés nyertes egy saját lakással lett gazdagabb. A csatorna augusztus elejétől hirdette azt a hatalmas nyereményjátékot, amelyben a juventus.hu-n az adataikkal regisztráló hallgatók folyamatosan újabb és újabb információkat kaptak az izgalmas vetélkedővel kapcsolatban.

Publikálás ideje: 2014.09.09.

Változás a Juventus Rádió Helló Budapest! című műsorában

Szeptember 1-jétől Esperes Ákos egyedül vezeti a Helló Budapest!-et. Fömötör Márti közös megegyezéssel távozott a Juventustól. A műsor változatlan lelkesedéssel, és színvonalon várja továbbra is hallgatóit.

Publikálás ideje: 2014.09.03.

Jótékonykodik a Juventus Rádió

A Premier Outlet és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet idén is megrendezte az "Adok-Kapok Napokat". Az adománygyűjtés rádiós partnere idén is a Juventus rádió volt.

Publikálás ideje: 2014.05.21.