Sláger FM legfrissebb hírei

Sláger FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A fővárosi felnőttek rádiója a Sláger FM

A nemrég publikált mérések alapján túlszárnyalta a 103.9 Sláger FM a fennállása óta mért eddigi legmagasabb hallgatottsági eredményét; immáron több mint 524 ezer fő választja a csatornát (forrás: Kantar Hoffmann, 15+ célcsoport, 2017. január – 2017. március).

Publikálás ideje: 2017.04.28.

Balázsék lemaradtak a hallgatottsági versenyben

A Radio Sales House mai sajtótájékoztatóján kiderült: országos szinten a közmédia rádióival nem lehet felvenni a versenyt, ami persze érthető, hiszen országos frekvenciája csak az MTVA adóinak van, illetve az is, hogy a rádiós reklámpiac idei, 8 milliárdos összbevételének felére az Atmediához tartozó RSH tart igényt. Nem is olyan nagyravágyó ez a terv, a cég a legtöbb nagy helyi rádióval kapcsolatban van, összesen 60 helyi adó reklámidejét értékesítik ők (a négy közmédiás adó és a Sláger FM mellett), ebből 18-at kizárólagosan.

Publikálás ideje: 2017.04.26.

Habony Árpád vinné a Sláger FM-et is

Habony Árpád a miniszterelnök tanácsadója, illetve üzleti köre egy ideje már a Sláger FM megszerzésén ügyködik, értesült a Magyar Nemzet több forrásból.

Publikálás ideje: 2017.04.10.

A Kossuth és a Sláger FM a legnépszerűbb rádiók

A felnőtt lakosok körében országosan a Kossuth és a Petőfi rádió a leghallgatottabb, míg Budapesten a Sláger FM, derült ki az Inspira Media Research márciusi országos rádióhallgatottsági kutatásából. Az egykori Class FM hallgatóinak legnagyobb része időközben átpártolt más adókhoz; a folyamat legnagyobb nyertese a Kossuth, a Petőfi és a Sláger FM.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Rekordhallgatottság a Slágeren

A 103.9 Sláger FM kirobbanó formában kezdte az idei évet; az új programing csapat és a professzionális műsorstruktúra, illetve a megújult zenei kínálat eredményeképpen fennállása óta elérte eddigi legmagasabb hallgatottsági értékét a csatorna.

Publikálás ideje: 2017.03.30.

Országos rádiós hallgatottság: a Rádió1 vezet

Változatlanul magas a rádióhallgatók száma Magyarországon: a kereskedelmi adók között a Rádió1 vezet a Music FM és a Sláger FM előtt.

Publikálás ideje: 2017.03.23.

Dudás Ádám a Tények után rádiózni fog

A reggeli műsorban dolgozik majd, Abaházi Csabával és Vágó Pirossal a Sláger reggel című műsort vezeti.

Publikálás ideje: 2017.03.20.

Stabilan Budapest rádiója a Sláger FM

Még mindig a retro a menő: tovább erősítette pozícióját a 103.9 Sláger FM, derült ki a TNS-Hoffmann Mediameter legfrissebb kutatásából.*

Publikálás ideje: 2017.02.22.

"Piros"-t tetováltatott a hátára Abaházi Csaba

A Sláger Reggel élő adásában tetováltatott a hátára egy tűzpiros pipacsot Abaházi Csaba, miután elveszített egy fogadást műsorvezetőtársával, Vágó Pirossal szemben.

Publikálás ideje: 2017.02.16.

Berki Krisztián vallomása a Sláger FM-en

Kendőzetlen őszinteséggel válaszolt Berki Krisztián a Sláger Reggelben Abaházi Csaba és Vágó Piros kérdéseire a testépítő karrierjével kapcsolatban.

Publikálás ideje: 2017.02.01.