Sláger FM legfrissebb hírei

Sláger FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Sláger FM köszöni szépen, jót tett neki a frekvenciaváltás Az első 20 év után jöhet a következő 20 év!

Ügyesen lépett a Sláger FM és a korábbi Rock FM 95.8-as sávját megvásárolva kifejezetten jó üzletet kötöttek: február másodika óta kétszer annyi hallgató számára érhető el az ország egyik legrégebbi kereskedelmi adója, miközben a legnagyobb lefedettségű regionális csatornák egyike lett.

Publikálás ideje: 2019.02.14.

Megszólalt a Music FM ügyében a médiahatóság

A Media1 azt kérdezte a Music FM elnémítóitól, miért nem pályáztatták meg a Music FM által használt 89,5 és a korábban a Sláger FM által használt 103,9 MHz-es budapesti frekvenciákat azután, hogy nem hosszabbították meg a médiaszolgáltatók jogosultságait.

Publikálás ideje: 2019.02.12.

A Felház alapítója a Manna FM műsorvezetője lesz

Az Orbán Gáspárral és Ember Illéssel a Felház nevű keresztény mozgalmat megalapító Prekopa Donát minden reggel hallható lesz az új budapesti rádióban, két egykori Sláger FM-es műsorvezetővel együtt.

Publikálás ideje: 2019.02.03.

Radu Morar: A Rock FM-et veszteségei miatt Mr. Zsolt néhány hónapja már bezárta volna

Radu Morar, a Sláger FM tulajdonosa a Media1-nek azt is mondta, ő és cége csak mától vált az eddigi Rock FM-et működtető Favorit Masters Kft. tulajdonosává. A tranzakció következtében Mr. Zsolt (Tamássy Zsolt), a Rock FM volt tulajdonosa visszakaphatja a tetemes összegű tagi hiteleit.

Publikálás ideje: 2019.02.02.

Kétszer akkora frekvencián folytatja a Sláger FM

Február 2-től új frekvencián, változatlan zenei- és programkínálattal folytatja működését Budapest egyik legnépszerűbb rádiója, a Sláger FM. Új frekvenciára költözik ma éjfélkor a Sláger FM. Budapest egyik leghallgatottabb rádiója 7 év után búcsút vesz a 103,9 MHz-től, és február 2-ától a 95,8 MHz-en folytatja

Publikálás ideje: 2019.02.01.

A mai állás szerint mégis magyar rockzenében kell utaznia a Sláger FM-nek

Ahogy azt megírtuk, a Médiatanács engedélyezte a 95,8 MHz-en jelenleg is működő Rock FM rádió szolgáltatójának, hogy februártól Sláger FM néven működjön tovább, és az addigi közösségi jellegű műsorszolgáltatást kereskedelmire módosíthassa.

Publikálás ideje: 2019.01.21.

Kereskedelmivé minősíthetik át a budapesti 95,8-at

Új kisközösségi rádiók is jöhetnek. A Budapest 95,8 MHz médiaszolgáltatási lehetőség közösségi jellegének megváltoztatását kérte a Favorit Masters Kft. a Médiatanácstól – derül ki a testület e heti ülésének nemrég közzétett napirendi pontjaiból. A lépés kulcsfontosságú lehet a Sláger FM új frekvenciára költöztetésében, ugyanis a Médiatanács idáig csupán a jogosultság állandó megnevezésének módosítását engedélyezte

Publikálás ideje: 2019.01.15.

Kinyírja a Rock FM-et a frekvenciavámpír Sláger FM

Tavaly még csak a névváltoztatásra kértek és kaptak engedélyt a Médiatanácstól, most már a frekvenciát is átminősítették a kedvükért. A Sláger FM tényleg a hazai kereskedelmi rádiózás kilencéletű macskája.

Publikálás ideje: 2019.01.15.

A Sláger FM megvalósítaná a fából vaskarikát

A Médiatanács novemberben úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a 103,9 MHz-en működő Sláger FM frekvenciaengedélyét, azaz az egykori Juventus rádió, amit a hazai kereskedelmi rádiózás kilencéletű macskájának is tekinthetünk, 1988-as alapítása után bezárja a bazárt. De a jelenlegi tulajdonos Tematik Kábel Kft. egy utolsó (?) barbatrükkel továbbra is az éterben tartaná az adót.

Publikálás ideje: 2018.12.23.

BREAKING: A 95,8 MHz-re költözhet a Sláger FM

A főváros leghallgatottabb rádiója a Rock FM frekvenciáján folytathatja. A Rock FM által használt 95,8 MHz-re költözhet a Sláger FM, miután az adó tulajdonosa felvásárolta a rockzenei állomást – írja Szalay Dániel, médiaügyekkel foglalkozó újságíró Facebook oldalán. Ezt a forgatókönyvet valószínűsíti, hogy a Rock FM-et üzemeltető Favorit Masters Kft

Publikálás ideje: 2018.12.20.