Sláger FM legfrissebb hírei

Sláger FM legfrissebb hírei elsőkézből. Összegyűjtöttük a rádióval kapcsolatos legfontosabb híreket. A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Nagyon úgy néz ki, hogy újra rádiózni fog Bochkor Gábor

A Bors információi szerint a rádió vezetősége már tárgyal Bochkor Gáborral az esetleges visszatéréséről a Sláger FM-en.

Publikálás ideje: 2020.01.18.

Megújul a Sláger Reggel

Hétfőtől minden hétköznap reggel Jáksó Lászlóval indul a nap a 95.8 Sláger FM-en. 2020-ban megújul Budapest és Pest-megye egyik legnépszerűbb reggeli műsora, a Sláger Reggel. Január 6-tól a hazai rádiózás emblematikus alakja, Jáksó László ébreszti majd a hallgatókat, aki nagyon örül az új feladatnak. “Azt nem mondanám, hogy izgulok. Inkább örülök

Publikálás ideje: 2020.01.05.

Jáksó László: Nagyon más lesz a Sláger Reggel

Megerősítette a Sláger FM a rádió új műsorszerkezetével kapcsolatos információnkat, és azt is, hogy Jáksó László lesz a Sláger Reggel műsorvezetője. Jáksó László azt mondta, egy kötöttségektől mentes, a megszokottól teljesen eltérő műsorral készül.

Publikálás ideje: 2020.01.03.

Jáksó László lesz a Sláger Reggel műsorvezetője, Abaházi Csaba és Pordán Petra is a Sláger FM-nél marad

Már jövő héten is Jáksó László vezeti majd a megújuló műsorszerkezetű Sláger FM teljesen átalakuló reggeli műsorát. A Media1 azt is megtudta, Abaházi Csaba és Pordán Petra mit fognak csinálni a rádiónál.

Publikálás ideje: 2020.01.02.

Búcsúzik Abaházi Csaba és a reggeli stáb a Sláger FM-től

Átalakul a rádió reggeli műsorsávjának csapata 2020-tól, derül ki a műsorvezető búcsúzásából.

Publikálás ideje: 2019.12.21.

Átalakult a 95.8 Sláger FM

Új zenei struktúrával és még több interaktív platform bevonásával bővült a 95.8 Sláger FM, amelyet egyre több fiatal választ. Február óta folyamatosan növekszik a 95.8 Sláger FM teljes heti hallgatottsága, amely közel 700 000 fő. A rádió szép számokat könyvelhet el a fiatalabb korcsoportban is, amelyben szintén növekvő tendenciát mutat a hallgatók aránya

Publikálás ideje: 2019.11.27.

Pordán Petrával indul új gasztroműsor a Sláger FM-en

A műsor címe Ötcsillagos Sláger Reggel Extra lesz.

Publikálás ideje: 2019.10.02.

A Sláger FM DJ nagyágyúkkal erősít

Sztár lemezlovasokat fűzött be a Sláger FM az új műsorához, a Sláger DJ-hez. Úgy tűnik, a Sláger FM magához szippantaná a Médiatanács által elnémított Music FM egykori hallgatóit is.

Publikálás ideje: 2019.06.14.

Sláger Tábor néven szervez nyári gyermektábort az Ökumenikus Segélyszervezet

A hátrányos helyzetű gyermekeknek idén a Sláger FM segítségével szervez fejlesztő élménytábort az Ökumenikus Segélyszervezet. A karitatív szervezet bentlakásos táboraiban nyáron összesen 75 gyermek vehet részt Kastélyosdombón, a napközis táborokban pedig országszerte további több mint 400 olyan gyermeket várnak, akik máskülönben nem juthatnának el nyári programokra

Publikálás ideje: 2019.05.22.

Megújult a Sláger FM zenei kínálata

A néhány hónapja frekvenciát váltó rádió az eddigi zenék mellett a 2000-es évek felé is nyit, szándékai szerint ezzel minél több Y-generációs hallgatót is bevonzva.

Publikálás ideje: 2019.05.10.