Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Class FM berágott Rákóczi Ferire

A Morning Show műsorvezetője havi nettó 350 ezer forintot kap tíz hónapon keresztül azért, hogy a Morning Showban propagáljon termelő piacokat és nemzeti parkokat a Class FM tudta nélkül, ezért Class FM lépéseket fog tenni az ügyben, írja a Bors.

Publikálás ideje: 2015.02.15.

Az Ossian valódi munkásságát ajánlja a Petőfi Rádiónak a sértett kiadó

Itt az utolsó darab a Márhívó-gate kirakósához: a Petőfi Rádió eljuttatta hozzánk, milyen jogcímen vetette le az Óriás feldolgozását az Ossian kiadója.

Publikálás ideje: 2015.02.15.

Pokolnál hangosabb az Ossian körüli hiszti

Az Ossian-lemezek kiadója, a Hammer Records azonban szombaton váratlanul töröltette az MR2 Petőfi Rádió Youtube-csatornájáról a félresikerült debreceni koncertre emlékező Óriás-nótát, sőt, elérték, hogy a dal a vasárnap adásba kerülő Akusztikból is kimaradjon.

Publikálás ideje: 2015.02.15.

A Petőfi Rádió törölte a Nyitmákhívó-videót

Pénteken valósággal felrobbant az internet az Óriás zenekar Ossian-paródiájától, amit az MR2 Petőfi Rádió Akusztik cimű műsora kedvéért énekelt el Egyedi Péter bandája.

Publikálás ideje: 2015.02.14.

60 éves a Sony legelső tranzisztoros rádiója

A vállalat készítette el az első tranzisztoros rádiót 1955-ben.

Publikálás ideje: 2015.02.13.

Mégis pályázhat saját frekvenciájára a Tilos Rádió

Az NMHH nyilvántartásba vette a pályázatukat, amit első körben alaki hiba miatt utasítottak el. Az alaki hiba az volt, hogy a Tilos munkatársai nem szkennelték be pályázati anyaguk – üres – hátoldali lapjait. A frekvenciára így már ketten pályáznak, a másik pályázó a Gazdasági Rádiót működtető Műsor-hang Zrt.

Publikálás ideje: 2015.02.12.

Klubrádió: új tagokkal bővül a Halhatatlanok Társulata

A Klubrádió jóvoltából idén is szavazhat a közönség azokra a művészekre, akiket a Társulat kuratóriuma ajánl a figyelmébe.

Publikálás ideje: 2015.02.12.

NMHH: 300 milliós támogatás helyi, körzeti rádióműsoroknak

Négy fordulóban összesen 300 millió forintos támogatást nyújt majd idén a Médiatanács legutóbbi ülésén megszavazott pályázat helyi és körzeti rádiók hírműsoraira, illetve szolgáltató vagy tematikus magazinműsoraira.

Publikálás ideje: 2015.02.12.

Folytatódik a Mecenatúra


Publikálás ideje: 2015.02.12.

Ünnepeltek Bulgáriában

Az ázsiai és európai rádiószövetségek vezetői ünnepelték a kelet-európai országban a Bolgár Nemzeti Rádió 80. születésnapját.

Publikálás ideje: 2015.02.10.