Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Ki fenyegeti a Class FM-et?

Országos szinten és Budapesten is a Class FM maradt a leghallgatottabb hazai rádió, de a vidéki és a fővárosi hallgatók preferenciája több ponton eltér.

Publikálás ideje: 2015.02.10.

Mennyit rádióztunk az év végén?

A tavalyi év végén hazánk 15 évnél idősebb népességéből 86% hetente, míg 68%-a naponta is hallgatott rádiót, ami heti szinten 7,3, míg napi szinten 5,8 millió rádióhallgatót jelent.

Publikálás ideje: 2015.02.09.

Újra büntetett a Médiatanács

A hatóság 150 ezer forint bírságot szabott ki a szegedi Lánchíd Rádióra, mert eltért vállalt műsorszerkezetétől.

Publikálás ideje: 2015.02.06.

Lemondott a Lánchíd Rádió főszerkesztője

Lelkiismereti okok miatt benyújtották a felmondásukat a Magyar Nemzet, a Lánchíd rádió és a Hír tévé vezetői.

Publikálás ideje: 2015.02.06.

Vezetőcsere a Lánchíd Rádiónál

Kormánykritikus fordulatot vehet a közéleti rádiócsatorna hangneme: Gajdics Ottó megy, Schlecht Csaba jön.

Publikálás ideje: 2015.02.06.

Elindul a Rádió Bézs

Új internet rádió indult. A Start Plusz vendége Endrei Judit szerkesztő-műsorvezető és Dr. Sütő Enikő jogász akik a rádió műsorvezetői is.

Publikálás ideje: 2015.02.06.

A Class FM jézuskája újra sikerrel járt

Január elején leégett a Táti Szvétecz család otthona, mely egy faépítménnyel bővített mobilház volt. Ebben a reménytelen helyzetben került játékba a Morning Showba 2015.01.14-én, ahol pár perc beszélgetést követően Balázsék kipuhatolták, hogy Erzsiéknek leégett a házuk.

Publikálás ideje: 2015.02.01.

Rádiókat támogat és büntet a Médiatanács

A hatóság nyilvánosságra hozta a kisközösségi rádióknak szóló pályázati felhívás tervezetét. Emellett két közösségi rádióra is büntetést rótt ki a szerv.

Publikálás ideje: 2015.01.30.

Ismét indul a kisközösségi pályáztatás

Megnyerte a budapesti 94.2-re kiírt pályázatot a Mária Rádió, és megbüntették a Balaton Rádiót, valamint a Szent István Rádiót is, a Médiatanács e heti döntései értelmében.

Publikálás ideje: 2015.01.30.

Minisztériumi elismerést kapott a Dankó Rádió

A honvédelmi tárca elismerését vehette át a Dankó Rádió január 26-án, hétfőn a magyar katonazenei kultúra népszerűsítése és terjesztése terén végzett kiemelkedő tevékenységéért.

Publikálás ideje: 2015.01.29.