Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Rádiózás az év végén

A rádióhallgatottsági mérés szerint a magyarok többsége szívesen hallgatott karácsonyi dalokat az ünnepre való készülődés alatt. Év végére tovább nőtt a rádióhallgatók száma, s éleződik a rádiók közötti verseny.

Publikálás ideje: 2016.01.19.

Öt új húzónév a Music Killersben

Öt új rezidenssel bővült a Music Killers csapata: a 89.5 Music Fm esti élő DJ Showja két hazai és három nemzetközi DJ-t is leigazolt. Ezentúl Tiësto, Oliver Heldens és Don Diablo mixei is itt hallhatók.

Publikálás ideje: 2016.01.19.

Szerette a magyar a karácsonyi dalokat a rádióban

A rádióhallgatottsági mérés szerint a magyarok többsége szívesen hallgatott karácsonyi dalokat az ünnepre való készülődés alatt. Év végére tovább nőtt a rádióhallgatók száma, s éleződik a rádiók közötti verseny – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter konzorcium 2015. október-decemberi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2016.01.19.

Hírrádió lesz a Kossuth adó

Hírrádió lesz a Kossuth adó - Minden magazinműsort a Bartók Rádióra vinnének át. Tavaly márciusban az M1 lett ugyanígy hírtévé.

Publikálás ideje: 2016.01.15.

Átalakulnak a közrádiók?


Publikálás ideje: 2016.01.15.

Díjazták a Kossuth Rádió műsorát

A Határok nélkül és a Háromszék szerkesztősége kapta az EMNT Kós Károly-díját.

Publikálás ideje: 2016.01.12.

Több mint 10 milliót hoztak össze Bochkorék

Rendkívüli összefogással több mint 10 millió forint gyűlt össze a 89.5 Music FM évvégi kampánya során. A befolyt pénzből több száz gyermek jut fél éven keresztül meleg ételhez az iskolaszüneti napokon is.

Publikálás ideje: 2016.01.11.

20 éves a Gong Rádió

Vadonatúj arculattal, megújult logóval és honlappal folytatja a műsorszolgáltatást a kecskeméti székhelyű regionális rádió a 20. születésnapján. Az alkalomra felfűzve egy nagyszabású promóciós játékot is indított a Gong, melynek keretében a szerencsés hallgatóknak közel 1.500.000 Ft értékű ajándékokat sorsolnak ki.

Publikálás ideje: 2016.01.11.

Elindult a nemzetközi streaming uralom felé a világ legnagyobb online rádiója

2015 végének egyik legnagyobb drámája a világ vezető on-demand rádiójának részvényeivel zajlott le. A Pandora hosszú évek óta tartó, hullámhegyekkel és hullámvölgyekkel tarkított, de alapvetően pozitív tőzsdei pályafutását az utóbbi időben egyre jobban beárnyékolta a szolgáltatás növekedésének lassulása.

Publikálás ideje: 2016.01.11.

Most jön a Simicska-birodalom igazi ékköve

Hamarosan lejár a Class FM szerződése, és jön az új frekvenciapályázat. A rádió ugyan nem politizál, de híreivel milliókat ér el, illetve milliárdos hasznot is termel Simicskának. A Médiatanácsot és elődjét, az ORTT-t korábban sokszor érték bírálatok, hogy politikai megfontolások szerint döntenek a pályázatoknál. Könnyen elképzelhető, hogy Simicska rádiója nem folytathatja majd.

Publikálás ideje: 2016.01.09.