Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Lezárult a Juventus Rádió újramárkázása

Két kutató cég is megerősítette: a 30-59 év közötti budapesti hallgatók kedvenc budapesti csatornája a Sláger FM Rádió.

Publikálás ideje: 2016.01.08.

Újévi fogadalmakat tettek a Class FM sztárjai

Az év vége rendszerint visszatekintéssel is telik, sokan értékelik az elmúlt 12 hónapot, és néhányan fogadalmakat is tesznek az elkövetkező időszakra. Nincsenek ezzel másként a Class FM műsorvezetői sem, akik zsúfolt és sikeres évet zártak. Vágó Piros és Abaházi Csaba több száz hallgatónak ajándékozott élményt a Class Nyár keretében, Garami Gábor pedig útjára indította a népszerű Class Utast, de így is maradt célkitűzésük 2016-ra.

Publikálás ideje: 2016.01.08.

Simicskától csábít embereket a Karc FM néven induló kormánypárti rádió

A Lurdy Házban működő szerkesztőségbe már keresik a leendő munkatársakat, az első számú célpont információink szerint a Lánchíd Rádió.

Publikálás ideje: 2016.01.07.

Music Killers DJ-k a legjobbak között

Január 29-ig lehet leadni a voksokat a legnagyobb hazai DJ megmérettetés, a DJ Szövetség és a Ballantine's szakmai versenyének döntőseire. Az Év DJ-je verseny 20 döntőse között a 89.5 Music Fm rezidensei idén is szép számmal képviseltetik magukat: a különböző kategóriákban hat Music Killers DJ várja a végeredményt.

Publikálás ideje: 2016.01.06.

Napi ima a Kossuth Rádióban


Publikálás ideje: 2015.12.30.

Napi imádság is lesz a Kossuth rádióban

Naponta lesz imádság a Kossuth rádióban - közölte az MTVA. A Krónika utáni percekben a négy történelmi egyház egy-egy képviselője fogja megosztani gondolatait a hallgatókkal.

Publikálás ideje: 2015.12.30.

Egymás után 24-szer játszotta le a Last Christmast az osztrák rádiós

Egy székkel torlaszolta el a stúdió ajtaját, műsorvezető-társa az üvegablakon keresztül tehetetlenül nézte, hogy mi történik.

Publikálás ideje: 2015.12.22.

Bochkor Gábor közönségdíjat kapott, az Önindító második

Közzétették Rádiós Korrektúra eredményeit. A legnépszerűbb rádiós személyiségre több mint 9 ezren szavaztak, a legnépszerűbb rádióra 6 ezer fölötti jelölést regisztráltak a szervezők. A legnépszerűbb rádió a Music FM lett, és „rádiós arculat, promóció" kategóriába is ez az adó győzött.

Publikálás ideje: 2015.12.22.

Országos rádiók között is vezet a 99,4 Sunshine FM

A legjobbakat példaként állítva, immár negyedik alkalommal hirdették ki a Rádiós és Kamera Korrektúrát, a Hangok és Képek versenyének legjobbjait hétfő este Budapesten.

Publikálás ideje: 2015.12.22.

A Sunshine FM reggeli műsora a legjobb


Publikálás ideje: 2015.12.22.