Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Negyedik éve közönségkedvenc a Music Fm

Biztosan tartja vezető helyét a 89.5 Music Fm a "Legnépszerűbb rádió" kategóriában a legrangosabb magyarországi rádiós szakmai megmérettetésen, a Rádiós Korrektúrán, a "hangok versenyén". A Music Fm-et immár negyedik éve választja a közönség a kedvencének.

Publikálás ideje: 2015.12.22.

Lánykérés élő adásban

A kalocsai KORONAfm100 karácsonyi játéksorozata és grandiózus ünnepi rendezvénye után egy szokásos kedd jött, egy mindig ugyanakkor hallható játék, ami... Ami aztán mégis egy életre emlékezetes marad: Mike Szilvia, a Korona Rádió reggeli műsorvezetője kezét élő adásban kérte meg a párja.

Publikálás ideje: 2015.12.22.

Rádiós hallgatottság: a 3. helyen van eltérés vidék és Budapest között

A hazai rádiók aktívan látogatott és népszerű Facebook-profilokat működtetnek: a Facebook-profillal rendelkezők ötöde figyelemmel kíséri kedvenc rádiója online profilját. A rádióhallgatók száma tovább emelkedett - derül ki a TNS Hoffmann-Mediameter konzorcium 2015. szeptember-novemberi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2015.12.22.

Megéri a Facebook jelenlét a rádióknak

A rádióhallgatók száma tovább emelkedett, derül ki a TNS Hoffmann-Mediameter konzorcium 2015. szeptember-novemberi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2015.12.21.

Fogadást veszített, de nem vállalta a kopaszságot Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs hónapokkal ezelőtt kötött fogadást Rákóczi Ferivel a Morning Show-ban, miszerint ha Class FM-es kollégája karácsonyig nem gyújt rá, kopaszra borotválja a fejét - ezt később egycentisre módosította. Rákóczi leszokott a dohányzásról, így Balázs nem menekülhetett az olló elől.

Publikálás ideje: 2015.12.18.

Négy új rádió rajtol jövőre Budapesten

A Médiatanács ezen a héten rádiós pályázatokkal kapcsolatban is döntött. A budapesti 95.8 MHz-en magyar rockzenét játszó csatorna, a 105.9 MHz-en pedig egy közéleti rádió, a Karc FM kezdheti meg működését. A 88.8-ért már egyedül csak a Mária Rádió van "versenyben", a 96.4-re kiírt tendert pedig felfüggesztették. Csak a 96.4 MHz lesz kereskedelmi.

Publikálás ideje: 2015.12.17.

Fejlődik a Rádió Smile

2008 novembere óta szórakoztatja és tájékoztatja a félegyháziakat a Rádió Smile. Mint azt a közszolgálati kisközösségi rádió "vezérhangjától", Csőszi Viktortól a Félegyházi Közlöny megtudta, nemrégiben komoly fejlesztést valósítottak meg, így a korábbinál lényegesen nagyobb üzembiztonság mellett szolgáltatják műsoraikat napi 24 órában.

Publikálás ideje: 2015.12.15.

Az év legjobb dalát keresi a Class FM

Magyarország piacvezető rádiója a döntéshez a hallgatók segítségét kéri, akik szavazataikkal befolyásolhatják az év végi összeállítást. A maratoni Class100 lista december 31-én kerül adásba Kovács Áron tolmácsolásában.

Publikálás ideje: 2015.12.15.

Music Fm: STOP a gyermekéhezésre!

Nagyszerű kezdeményezés mögé állt a 89.5 Music Fm, a Groupama Biztosító, electrostore.hu Műszaki Áruház, valamint a a SCHMUCK ékszer. Az akció lényege, hogy a Music FM naponta licitre bocsájtja a támogatók által felajánlott tárgyakat, melyekből a befolyt összeg a Gyermekétkeztetési Alapítvány számlájára kerül.

Publikálás ideje: 2015.12.09.

Karas Monika: népszerű a rádiózás

A rádiózás él és virul, népszerűbb mint valaha, egyetlen más médium sem tudta beelőzni - mondta Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke kedden a közmédiában - az M1 aktuális csatornán és a 180 perc című rádióműsorban -, a magyar rádiózás napja alkalmából.

Publikálás ideje: 2015.12.01.