Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Összefogás a Csángó Rádióért

A rádió megmentéséért rendezik meg szombaton a jászberényi Bercsényi Sportcsarnokban a Csángó Bált.

Publikálás ideje: 2015.01.06.

Lights off: Ne tüntessenek a Music FM-nél!

A cég azt kéri: ne szervezzenek tüntetést a Music Fm székháza elé, mivel a céget valójában nem terheli felelősség, ők csak a médiatámogatást és a fellépőket adták.

Publikálás ideje: 2015.01.03.

Mégsem jön az Ozone FM Halasra!

Nem kap hallgatható regionális kereskedelmi rádiót térségünk. Az Ozone Fm ugyanis már nem szól az FM 97.0 frekvencián. Mint arról már hírt adtunk, 2014 tavaszán új – helyi híreket is szolgáltató – kereskedelmi rádió indult el térségünkben. Az Ozone FM Kiskőrösről a 97.0 MHz-en volt fogható.

Publikálás ideje: 2015.01.03.

Ez nem a Music Fm szilvesztere volt

Állítólag több embert, köztük egy lányt is megvertek a biztonságiak a 89.5 Music Fm szilveszteri partyján, melyet a Lights Off nevű cég rendezett. Többen a West Balkánhoz hasonlították a helyzetet - igaz, ez nyilvánvaló túlzás, nem halt meg senki. A szervezetlenség viszont a beszámolók alapján igen erős volt.

Publikálás ideje: 2015.01.02.

Kabátok tűntek el a Music Fm és a Lights Off szilveszteri partiján

Tömegnyomor a beléptetésnél, pánikszerű hangulat, eltűnt kabátok, durván viselkedő biztonsági őrök, káosz. Özönlenek az Indexhez a levelek a Music Fm és a Lights Off közös szervezésű szilveszteri bulijának csalódott résztvevőitől.

Publikálás ideje: 2015.01.01.

Sajnálja a Music Fm a káoszba fulladt megapartit

Káoszba fulladt a Music FM szilveszteri partija. A Hungexpón tartott rendezvényen nem bírtak a tömeggel a ruhatárosok, szinte mindenki maga kereste a kabátját, sokaknak tűnt el a holmija. A rádió szerint a partiszervező cég a felelős.

Publikálás ideje: 2015.01.01.

Bezárták a Szabad Európa Rádió bakui irodáját

Az azerbajdzsáni hatóságok átkutatták és bezárták az amerikai alapítású Szabad Európa Rádió/Szabadság Rádió bakui irodáját.

Publikálás ideje: 2014.12.27.

Meghalt Vízy Dorka, a Magyar Rádió műsorvezetője

Hosszan tartó súlyos betegség után, 41 éves korában elhunyt Vízy Dorka, a Magyar Rádió műsorvezetője, írja a hirado.hu. A közmédia saját halottjának tekinti.

Publikálás ideje: 2014.12.25.

30 óra a segítség jegyében a gyermekekért

A Frisss FM idén először szervezte meg különleges adománygyűjtő akcióját, a Mosolymaratont. A harminc órás nonstop műsor során 1.165.000 forintot gyűjtött össze Vas megye vezető rádiója a Markusovszky Kórház Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztálya részére. Több tárgyi felajánlás is érkezett. Országosan ismert arcok használták népszerűségüket egy helyi jó ügyért Szombathelyen.

Publikálás ideje: 2014.12.23.

Egyszerűsödnek a frekvenciapályázatok

A Médiatanács ez évi utolsó ülésén a közönség érdekeinek védelmét és az átlátható piaci viszonyok teljesülését szem előtt tartva számos médiatörvényi előírás megsértése kapcsán hozott határozatot, a megengedett reklámhangerő-szint túllépésétől a körzeti rádiók közéleti műsorarányának betartatásáig.

Publikálás ideje: 2014.12.23.