Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

7 óra jut a médiára egy átlagos hétköznapon

A magyar felnőtt társadalom médiafogyasztásában továbbra is a televíziós tartalmak elsődlegesek, azonban az online tartalmak fogyasztásának mennyisége és internetezésre alkalmas eszközök penetrációja is folyamatosan növekedett 2014-ben.

Publikálás ideje: 2014.12.23.

Jövőre is folytatódik a Magyar Média Mecenatúra

2015-ben 3,15 milliárd forint jut a Médiatanács Magyar Média Mecenatúra programjára. Új pályázatot hirdettek történelmi filmek készítésére, és ismét pályázható lesz a hangjáték-készítési felhívás.

Publikálás ideje: 2014.12.19.

Sebestyén Balázs újfent apa lett

A csütörtök reggeli Morning Show-ban Rákóczi Feri és Vadon Jani jelentkezett be, akik bejelentették, elindult műsorvezető-társuk feleségénél a szülés. Adásban kapcsolták Sebestyén Balázst is.

Publikálás ideje: 2014.12.18.

Idén is Korrektúra-díjas a Rádió Dabas 93.4

Immár harmadik alkalommal került sor a Kamera- és Rádiós Korrektúra díjátadó gálára december 16-án este a Várkert Bazár rendezvénytermében, ahol a Rádió Dabas ismét nagy elismerésben részesült.

Publikálás ideje: 2014.12.18.

Díjat kapott Bochkor Gábor és a Music FM is

A Rádiós Korrektúra 2014 közönségdíjasa Bochkor Gábor, valamint a 89,5 Music FM lett.

Publikálás ideje: 2014.12.17.

Átadták a Korrektúra médiadíjakat

Átadták a Rádiós Korrektúra és a Kamera Korrektúra díjakat a Média Korrektúra Konferencia keretében kedd este Budapesten, a Várkert Bazárban.

Publikálás ideje: 2014.12.17.

Ismét a Music Fm a legnépszerűbb rádió

A közönség szerint a 89.5 Music Fm a legnépszerűbb rádió, Bochkor Gábor a legnépszerűbb műsorvezető - derült ki a harmadik alkalommal megrendezett Rádiós Korrektúrán, "a Hangok versenyén". A népszerű csatorna a "Portré és közösségek bemutatása" kategóriában is elsőként végzett.

Publikálás ideje: 2014.12.17.

Online siker a Music FM-nek

Két kategóriában is díjazott lett az adó "Az Év Honlapja" idei megmérettetésén.

Publikálás ideje: 2014.12.08.

Hálózatban erősít két balatoni rádió

A Médiatanács november 25-i döntése értelmében mostantól napi 20 órában egyezik a siófoki 92.6 MHz és a fonyódi 101.3 MHz műsora, immáron mindegyiken a Part FM hallható. Ezt a megoldást választotta a Helikon Rádió is, pár hete mindhárom frekvenciájukon - szintén napi 4 óra híján - ugyanaz a műsor.

Publikálás ideje: 2014.12.07.

BÉT Leg-díjas a Gazdasági Rádió

A hazai tőkepiac legjobb teljesítményeit díjazta tegnap este a Budapesti Értéktőzsde. A Tőzsdei Legek díjátadón a tőkepiaci szakemberekből álló zsűri döntése alapján összesen kilenc díj talált gazdára. A tőzsde "Média Díját" a Gazdasági Rádió kapta meg.

Publikálás ideje: 2014.12.05.