Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

22 magyar hangjátékot támogattak

Helyi rádiók működtetésére szóló pályázatokról és rádiós hangjátékokról is döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa keddi ülésén. A Magyar Rádió, a Magyar Katolikus Rádió, valamint a Lánchíd Rádió mellett a Tilos Rádió is kapott támogatást.

Publikálás ideje: 2014.11.01.

Jön a Petőfi TV

2015. március 15.-én indul a Petőfi Rádió TV-s változata, a Petőfi TV. A csatorna a 16-35 év közötti korosztálynak szóló műsorokat sugároz majd. Új sportcsatorna is indul M4 Sport néven.

Publikálás ideje: 2014.10.30.

Motort szerzett a Music Fm!

Újabb elkeserítő hír érkezett a minap: egy ausztrál világutazó motorját lopták el Budapesten. A 89.5 Music Fm Délutáni RoadShow stábja azonban nem tétlenkedett, közbenjárásukra a Honda Hungary kisegítette a szerencsétlenül járt fiatalembert.

Publikálás ideje: 2014.10.30.

Perre megy a Gazdasági Rádió

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a Gazdasági Rádió kénytelen lesz elhagyni az általa eddig használt budapesti 105.9 MHz-et, mivel egy másik cég nyert a jogosultságra kiírt frekvenciapályázaton. A VS.hu szerint a nyertes pályázó két éve már nyert frekvenciát, de cégével együtt gyorsan túladott rajta.

Publikálás ideje: 2014.10.22.

Tovább szól a Klasszik Rádió

Bár a 92.1 MHz-es fővárosi frekvenciapályázat eredménytelen lett, nem hallgat el a jogosultságot eddig is használó Klasszik Rádió.

Publikálás ideje: 2014.10.21.

Elveszítheti a frekvenciáját a Tilos Rádió

A Médiahatóság alaki kifogásokra hivatkozva visszadobta a Tilos Rádió frekvenciapályázatát. A rádiónak november 5-ig van sugárzási engedélye, de utána sem kell felfüggeszteniük a működésüket.

Publikálás ideje: 2014.10.18.

Most sem megy simán a frekvenciapályáztatás

Alaki érvénytelenség miatt kizárták az 5 közösségi budapesti frekvencia pályáztatási eljárásából a Tilos Rádiót és a Klasszik Rádiót üzemeltető cégeket, illetve a Gazdasági Rádió sem sugározhat tovább az általuk eddig használt frekvencián.

Publikálás ideje: 2014.10.18.

16 frekvenciát pályáztatnak

Budapest, Nyíregyháza, Szekszárd, Esztergom, Vác, Monor, Gyál, Pécel, Dabas, Piliscsaba, Komárom, Dömös, Orosháza, Barcs, Mosonmagyaróvár, Komló - ide lehet pályázni. Ebből csak három lesz kereskedelmi.

Publikálás ideje: 2014.10.18.

Bochkor Gábor szerint Majka vidéki pronyó

Bochkor a Music FM Önindító műsorában arról faggatta Ördög Nórát, hogy mint szól ahhoz, hogy egy finom lányt és egy vidéki pronyót összepárosított a csatorna.

Publikálás ideje: 2014.10.17.

Szeretne Kylie Minogue-gal szelfizni?

A Class FM ismét fantasztikus meglepetéssel szolgál hallgatóinak: a szerencsések páros belépőt nyerhetnek a látványos show-ra, sőt ketten személyesen is találkozhatnak a világsztárral!

Publikálás ideje: 2014.10.16.