Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Karas Monika: népszerű a rádiózás

A rádiózás él és virul, népszerűbb mint valaha, egyetlen más médium sem tudta beelőzni - mondta Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke kedden a közmédiában - az M1 aktuális csatornán és a 180 perc című rádióműsorban -, a magyar rádiózás napja alkalmából.

Publikálás ideje: 2015.12.01.

Rádiókat bírságolt a Médiatanács

Három rádió kapott megrovást műsorrendi szabálytalanságok miatt, újra kiírtak egy abádszalóki frekvenciát, új rádió szólhat Zalaegerszegen.

Publikálás ideje: 2015.11.26.

Tovább nőtt a rádióhallgatók száma

A rádióhallgatók száma gyarapszik; legtöbben klasszikus készüléken és az autóban hallgatnak rádiót Magyarországon.

Publikálás ideje: 2015.11.24.

43,7 millió forintot kaptak a rádiók

Helyi és körzeti rádióknak kiírt műsortámogatási pályázat harmadik fordulójában 43,7 millió forintról döntött a Médiatanács.

Publikálás ideje: 2015.11.23.

Autót nyert a Morning Show rajongó család

Egy kisgyermekes család életét változtatta meg a Morning Show. Budapesten ért véget a Class FM reggeli műsorának országjáró roadshow-ja.

Publikálás ideje: 2015.11.23.

Rádiós toplista: hányan hallgatnak Klubrádiót?

Budapesten a Class FM-et a Kossuth Rádió, illetve a Music FM követi, országosan a Petőfi a harmadik. A magyarok többsége naponta vagy hetente többször az autórádiót (66%) és a klasszikus rádiókészüléket (63%), kapcsolja be, ha rádiót szeretne hallgatni.

Publikálás ideje: 2015.11.23.

Kisgyermekes család életét változtatták meg

Ismét megajándékozta hallgatóit Magyarország elsőszámú rádiójának piacvezető reggeli műsora. A Morning Show őszi roadshow-ja nagyszabású nyereményjátékkal érkezett öt nagyvárosba.

Publikálás ideje: 2015.11.13.

Kettévált az RTVStat

Az RTVStat visszatért a kezdetekhez: novembertől StreamStat néven jelentkezik a megszokott tartalommal, igaz, a régi domain egy új kezdeményezésre, a LiveStat-ra mutat. Mindkét csapat nemzetközi vizekre készül.

Publikálás ideje: 2015.11.13.

Médiatanács: lassan eredményt hirdetnek

Utolsó fázisába ért a budapesti, agglomerációs, egyes helyi és kisközösségi tenderek pályáztatása, hiánypótlást kért a médiahatóság minden esetben. A Roxy Rádió egykori frekvenciájáért már csak Andy Vajna cége van versenyben.

Publikálás ideje: 2015.11.13.

Elindult a Class FM roadshowja

A Morning Show Őszi Családi Roadshow-n nyereményjáték is várja a hallgatókat.

Publikálás ideje: 2015.11.09.