Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Országjárásra készül a Morning Show

Beelőzi a Mikulást a Class FM: november második hetében hatalmas Őszi Családi Roadshow-ra indul a Morning Show, így a rajongók élőben is találkozhatnak Sebestyén Balázzsal, Vadon Janival és Rákóczi Ferivel. Balázsék ezerdecibeles jókedvvel és pörgős slágerekkel robbantanak ki mindenkit az ágyból, ez azonban nem minden: a hallgatók játszhatnak is kedvenc műsorvezetőikkel - a fődíj egy Suzuki Vitara 1.6 GL+.

Publikálás ideje: 2015.11.06.

20 rádiójáték nyert pályázati támogatást

50 milliós támogatásban részesültek a Cserés Miklós pályázat produkciói. A Médiatanács múlt heti ülésén döntöttek arról is, hogy a Juventus Rádió a Sláger Rádió megnevezést használhatja szolgáltatójának kérelmére november 2-ától.

Publikálás ideje: 2015.11.03.

Elindult Magyarország első Karácsonyi rádiója a Christmas FM!

2015. november 1-jén éjfélkor elindult az ország első csak karácsonyi dalokat sugárzó rádiója. A rádió élő műsorral nem jelentkezik, egyenlőre csak zenéket játszik a nap 24 órájában és azokat próbálják megcélozni, akiknek a karácsonyi készülődés már Adventtel…

Publikálás ideje: 2015.11.01.

Sebestyén Balázs: a nők utálják a női rádiósokat

Csak egyetlen vezéregyéniség fér meg egy rádió reggeli műsorvezetői csapatában, a nőknek pedig nagyon nem fekszik ez a szerep. Csütörtökön este egy asztalhoz ült Sebestyén Balázs a Class FM-től, Bochkor Gábor a Music FM-től és Buda Márton a Petőfi rádiótól.

Publikálás ideje: 2015.10.31.

Megszűnik a Juventus Rádió

Eljött az idő a korábban már meglebegtetett újramárkázásra: vasárnap éjfélkor elhallgat a Juventus, és rögtön átveszi a helyét Sláger FM a budapesti 103.9-en.

Publikálás ideje: 2015.10.29.

Eltolták Bochkorékat

Méltó emléket állított a Music Fm reggeli műsora Fekete László erőember eddigi munkásságának. A világ legerősebb embere - visszavonulása alkalmából - egy rádiótörténeti mérföldkő részese lehetett: először toltak el erős emberek egy komplett élő rádióadást.

Publikálás ideje: 2015.10.29.

Sláger FM lesz a Juventus rádióból

November másodikától, hétfőtől Sláger FM néven fut majd tovább a Juventus Rádió. A névvel együtt a zenei kínálat is változik ami főleg a nyolcvanas évek zenéit játssza majd.

Publikálás ideje: 2015.10.29.

A Juventus Rádió helyét átveszi a Sláger FM

A Juventus Rádió 26 éves történetében számtalan megújuláson ment keresztül, azonban a hallgatói kutatások alapján a rádió neve, zenei struktúrája, szignál parkja és műsorai is teljes átalakítást igényelnek.

Publikálás ideje: 2015.10.29.

Az Önindító keresi Fekete Laci utódját!

Október 29-én a Music Fm reggeli műsora reggel 6-tól egészen 10-ig a budaörsi EURONICS parkolójában várja majd azokat a vállalkozókedvű hallgatókat, akik Fekete Laci nyomdokaiba szeretnének lépni. A tét nem kisebb mint egy közel 1 millió forint értékű ULTRA HD 3D TV.

Publikálás ideje: 2015.10.28.

Nívódíj a Music FM riporterének

Sajtó nívódíjat kapott a 89.5 Music FM riportere, Horváth Szilárd. Az elismerést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője adta át a Délutáni RoadShow "száguldó riporterének".

Publikálás ideje: 2015.10.26.