Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Változatossággal újratöltve

Az elmúlt 5 évben teljesen átrendeződött a szolnoki rádiós piac. A 90–es évek elején a kereskedelmi rádiók indulásának "hőskorában", a Magyar Rádió Szolnoki stúdiója mellett jelentek meg az első fecskék. A piac mostanra letisztult, és két rádió verseng a helyi "első" szerepéért. Kövecses Ferenccel, a 102.4 Amadeus Rádió egyik tulajdonosával készített interjút a Szoljon.hu.

Publikálás ideje: 2015.10.26.

Elismerés a "száguldó riporternek"

Sajtó nívódíjat kapott a 89.5 Music Fm riportere, Horváth Szilárd. Az elismerést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője élő adásban adta át a Délutáni RoadShow "száguldó riporterének", a vészhelyzetek során nyújtott gyors, pontos és hiteles tájékoztatásáért.

Publikálás ideje: 2015.10.26.

Új fővárosi rádiós lehetőség pályázható

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa múlt heti ülésén véglegesítette a Budapest 88.8 MHz rádiós frekvenciára szóló pályázati felhívást, igaz, az nem teljesen van összhangban a tender deklarált céljaival. A grémium emellett négy rádiót figyelmeztetett a műsorkvótaarányok betartására, valamint döntött helyi és körzeti rádiós frekvenciapályázatokra beérkezett ajánlatok alaki vizsgálatáról.

Publikálás ideje: 2015.10.26.

Egy éves az értékmentő Rádió Gold

Magyarországon nem szól már egyetlen földi sugárzású zenei rádió sem azoknak, akik a '60-'70-es években voltak tizenévesek, fiatal felnőttek. Ezt a korosztályt, és zenéit elfelejtették az FM rádiók, ezért az Egri Nyitott Kapu Alapítvány kísérletképpen elindított számukra egy online zenei adót.

Publikálás ideje: 2015.10.25.

Új fővárosi rádiós frekvencia pályázható

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa eheti ülésén véglegesítette a Budapest 88,8 MHz rádiós frekvenciára szóló pályázati felhívást.

Publikálás ideje: 2015.10.22.

A Klubrádió befektetõje bevásárolta magát a 168 Órába

Többségi tulajdonrészt szerzett a 168 Órában a Brit Média Befektetési Zrt. A befektető magyar cég mögött egy belgiumi alapítvány áll, nyáron a Klubrádióban szereztek öt százalékos részesedést.

Publikálás ideje: 2015.10.21.

15 éves a Szent István Rádió

Október 18-án Egerben szentmise és gálaműsor keretében ünnepelték a Szent István Rádió alapításának tizenötödik és a Szent István Televízió indulásának negyedik évfordulóját - írja a Magyar Kurír.

Publikálás ideje: 2015.10.20.

Így rádióztunk a nyáron

A rádióhallgatottsági mérés szerint a magyarok helyi hírekről leggyakrabban az országos televíziókból, rádióadókból illetve hírportálok útján értesülnek.

Publikálás ideje: 2015.10.19.

Új interaktív rovattal jelentkezik a Class FM


Publikálás ideje: 2015.10.19.

Új rovat a Class FM-en

"Van 10 perced? Pihenj Vágó Pirossal!" Ez a mottója a Class Délután vadonatúj rovatának, ahol a műsor háziasszonya rövid időre a hallgatóknak adja át a stafétabotot.

Publikálás ideje: 2015.10.16.