Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Helycserés támadás a hazai rádiós piacon

A legfrissebb rádióhallgatottsági mérés szerint a legtöbben otthon illetve út közben hallgatnak rádiót. A legfrekventáltabb rádióhallgatottsági helyiség a konyha. A hallgatottság növekszik, az élen a helyzet változatlan – derül ki a TNS Hoffmann–Mediameter konzorcium 2015. március-májusi időszakra vonatkozó kutatási eredményeiből.

Publikálás ideje: 2015.06.17.

Nőtt a rádióhallgatottság tavasszal

A májusi rádióhallgatottsági mérés szerint a legtöbben otthon, illetve út közben hallgatnak rádiót. Egy átlagos napon csaknem 5,9 millióan rádióznak.

Publikálás ideje: 2015.06.17.

Még mindig nem zárultak le a fővárosi pályázatok

Ideiglenes szerződésekkel szólhat tovább négy fővárosi közösségi rádió, pályázati felhívást írtak ki egy orosházi frekvenciára, és bírságolt is a Médiatanács a héten.

Publikálás ideje: 2015.06.12.

Klubrádió: természetes, hogy a bevándorlók megerőszakolják a nőket

Az Alfahírnél szinte biztosan rá van állítva valaki a Klubrádióra, más magyarázatot nem tudok arra, hogy miért hallgatnák azt a rádiót. Mindenesetre bár biztos nagy volt a csalódás, hogy a műsort nem Bolgár György vezeti, kesergésre végül mégsem lett ok, hiszen a helyettesítő Szelestey Lajos brillírozott.

Publikálás ideje: 2015.06.11.

Új stúdióból megy a Juventus

Az új stúdió avatásában az Edda segített a Helló Budapest! stábjának. A hallgatók számára a juventus.hu-n követhető videóstreammel vált teljessé a koncertélmény. Az online látványstúdió egész héten koncerteknek ad helyszínt: a Helló Budapest! vendégei lesznek többek között Szekeres Adrien, az Operettszínház művészei, valamint a Republic, amely pénteken zárja az átadási ünnepség hetét.

Publikálás ideje: 2015.06.10.

Nyomozás indulhat Sebestyén Balázsék SMS-e miatt

Mindenképpen lépnie kell a rendőrségnek a Morning Show egyik hallgatója által beküldött üzenet miatt. Nemsokára rendőrök kereshetik meg Sebestyén Balázst és a Class FM Morning Show című reggeli műsorának szerkesztőit egy, a műsorban felolvasott üzenet miatt.

Publikálás ideje: 2015.06.09.

Félegyháza szépe a Smile-al


Publikálás ideje: 2015.06.08.

Elhunyt a Gazdasági Rádió alapítója

Meghalt Dr. Nagy Sándorné, a Gazdasági Rádió társalapítója. Komáromi Balázs, a csatorna főszerkesztője emlékezik rá. Műfajt teremtett. Több mint tíz évvel ezelőtt rajta kívül senki nem igazán hitt abban, hogy a budapesti rádiós piacon, tisztán gazdasági tematikára fókuszálva működtetni lehet egy rádiót. Hogy gazdasági hírekkel, információkkal meg lehet tölteni 24 órát. Hogy erre naponta több tízezer hallgató figyelni fog.

Publikálás ideje: 2015.06.03.

Előzött a Music FM

Országos szinten is megelőzi a 89.5 Music FM a Petőfit - derült ki a legfrissebb hallgatottsági mutatókból. Budapesten a 15-29 évesek között - a teljes napot tekintve - a 89,5 Music Fm a leghallgatottabb rádió. Érdekes az az adat is, hogy mennyire a „rádió elé köti” a fiatalokat a 89,5 Music Fm a késő délutáni illetve éjszakai sávban.

Publikálás ideje: 2015.06.02.

A Music FM megelőzte a Petőfit

Országos szinten is megelőzi a regionális 89.5 Music FM mindenhol fogható Petőfit - derült ki a legfrissebb hallgatottsági mutatókból.

Publikálás ideje: 2015.06.02.