Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

A Music FM megelőzte a Petőfit

Országos szinten is megelőzi a regionális 89.5 Music FM mindenhol fogható Petőfit - derült ki a legfrissebb hallgatottsági mutatókból.

Publikálás ideje: 2015.06.02.

Több mint 5 milliót hozott össze a Music Fm

Immár harmadik éve, hogy az egyik leghatékonyabb hazai mentőcsapat, a mentőrobogókkal segítséget nyújtó Hungary Ambulance évi költségvetését a 89.5 Music Fm gyűjti össze a hallgatók segítségével. A rádió idén 5.235.000 forintot teremtett elő, mindössze 8 óra alatt.

Publikálás ideje: 2015.06.02.

55 millió műszaki fejlesztésekre

Húsz közösségi tévé és rádió nyert a műszaki fejlesztést célzó pályázat első fordulójában, köztük a Klubrádió és az InfoRádió is. A Médiatanács a közösségi rádiók és televíziók műszaki fejlesztését szolgáló pályázat első fordulójában húsz médiaszolgáltató számára nyújtott pénzügyi támogatást, összesen 55,2 millió forint értékben.

Publikálás ideje: 2015.06.01.

Négy rajongó álmát váltja valóra a Class FM

Mi lehet egy rajongónak nagyobb élmény, mint egy személyes találkozó kedvencével? Négy OneRepublic-őrült most megkapja a lehetőséget a Class FM-től! A világhírű popzenekar egy hét múlva lép fel Budapesten, a rádió pedig gondoskodott róla, hogy számos szerencsés hallgató részt vehessen az év egyik legnagyobb buliján. És ez még nem minden!

Publikálás ideje: 2015.06.01.

A Klubrádió már nem fér be Orbán értékelőjére

Sajnálattal értesítjük kedves olvasóinkat és rádióhallgatóinkat, hogy a Klubrádió nem tud helyszíni tudósítást adni a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány által a Budapesti Történeti Múzeumba szervezett rendezvényről, ahol a miniszterelnök értékeli kormányának elmúlt öt éves tevékenységét, ugyanis nem férünk be a terembe.

Publikálás ideje: 2015.05.28.

Indul a digitális sugárzás Bécsben

Nyugati szomszédunk rádiós piaca is belép a digitális korba - igaz, egyelőre csak a fővárosban. 20 évvel az első tesztek után, 2015. május 28-án, 14 csatornával indul útnak az első bécsi DAB+ multiplex - egyelőre a közszolgálati adók nélkül.

Publikálás ideje: 2015.05.26.

Televíziókat és rádiókat is bírságolt a Médiatanács

A Lánchíd Rádió médiaszolgáltatójára kiszabott bírság kapcsán a közlemény jelzi: az adó a hatósági szerződésében vállaltakhoz képest túl sok ismétlést, túl kevés hírműsort és helyi közéleti műsort tett közzé. A grémium a kiskunfélegyházi Rádió Smile kisközösségi rádióra 30 ezer forint bírságot szabott ki, mert nem teljesítette a közszolgálati műsorelemek és a magyar zenei kvóta szerződésben vállalt, illetve törvényi előírásait.

Publikálás ideje: 2015.05.22.

Elstartolt a Best FM villamosa

A debreceni egyes villamos május 19-én új köntösbe öltözött, mely a BEST FM hallgatóinak képéből tevődik össze. A rádió május első hetében több online eseményt is hirdetett, melyeken, ha a felhasználó az "Ott leszek" gombra kattintott, akkor azzal jelezhette, hogy szeretné majd látni profilképét a villamoson.

Publikálás ideje: 2015.05.20.

Szepesi György: 70 éve szerelmem a rádió

A Guinness Rekordok könyvébe is bekerülő, a „legrégebb óta beszélő” riporter pályafutása már hét évtizede tart a Magyar Rádiónál, s a legendának esze ágában sincs visszavonulni.

Publikálás ideje: 2015.05.20.

Koncertekre visz a Class FM

A négy hónapon át tartó Class Nyár 2015 programsorozat ideje alatt a legjobban várt hazai bulikra juthatnak el a hallgatók.

Publikálás ideje: 2015.05.18.