Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! A hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van a hírek között névben, bevezető szövegben, vagy feltöltési időre szűrni. Ezen kívül van mód a hírek rendezésére cím és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

Nemes cél egyesítette a hazai rádiós szakmát


Publikálás ideje: 2015.05.13.

Rádiós ügyeket tárgyalt a Médiatanács

A Médiatanács e heti ülésén megszületett a komlói helyi rádiós frekvenciapályázat eredménye, elfogadták az orosházi rádiós pályázat felhívástervezetét, és bírságot szabtak ki a budapesti Rádió Q egyik adáshetében tapasztalt jogsértések miatt.

Publikálás ideje: 2015.05.13.

Bochkor megszabadít a rossz emlékektől

Régi szerelmek rossz emlékű relikviáit tünteti el Bochkor Gábor május 15-én a 89.5 Music Fm Önindítójának Hungaroringre települt élő adásában. Mindeközben Bochi és István Dani gyorsulási versenyt is rendez - Dani életében először pattan motorra -, az Irigy Hónaljmirigy roncsautón zenél, Szandi pedig duettet énekel az Ének Iskolája-beli tanítványával - nehezített terepen.

Publikálás ideje: 2015.05.13.

Közös gyűjtésben vettek részt az ország rádiói

2015 május 12-én a RAME és HEROE tagrádiók és országosan közel 100 rádió vett rész abban az adománygyűjtésben, melynek során a hallgatóikat arra kérték reggel hat és tíz között, hogy hívásukkal támogassák a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt.

Publikálás ideje: 2015.05.13.

Interjú Molnár Ginával, a Best FM műsorvezetőjével

A Best FM székházában találkoztam Molnár Ginával, aki a délelőtti sáv műsorvezetője, illetve néhány hónapja már az RTL Klub helyi riportereként is dolgozik. Sok pozitív energiát ad át nap mint nap a rádión keresztül és személyesen is. Arról kérdeztem, hogyan látja Debrecenben a média helyzetét és mit gondol a fiatal pályakezdők esélyeiről.

Publikálás ideje: 2015.05.12.

Boldog születésnapot Rákóczi Feri!

A mai nap folyamán elrajtolt a Morning Show roadshowja, melynek keretén belül először a hűség városába Sopronba látogattak el a Class FM sztárjai. A műsor végén pedig a ma 45. életévét betöltő Rákóczi Ferit is felköszöntötték Balázsék. Jani és Balázs fél-fél szál kolbászba szúrt gyertyával jelent meg és az ott lévő hallgatókkal együtt énekelték a boldog szülinapot!

Publikálás ideje: 2015.05.11.

Itt a nagy lehetőség: tehetségkutatót indít a Debrecen Rádió FM95

Vállalkozó szellemű, tehetséges hölgyeket és urakat keresnek, akik szeretnének a Debrecen Rádió FM95-ön műsort vezetni. Elsősorban a fiatalokat szeretnék elérni tehetségkutatójukkal, de a kapukat, természetesen, azok előtt sem zárják be, akik már nem tizen- vagy huszonévesek.

Publikálás ideje: 2015.05.09.

Sebestyén Balázsék nyakukba veszik az országot


Publikálás ideje: 2015.05.09.

Nyári szünetre megy a „Kasza-kedd”

Kasza Tibi a nyári szünet erejéig búcsút vesz a Morning Show-tól.

Publikálás ideje: 2015.05.07.

2015-ben is útnak indul a Class Fm Tavaszi Roadshowja

Magyarország legnépszerűbb reggeli műsora a Morning Show a korábbi évekhez hasonlóan újra országjárásba kezd és öt várost látogat meg május harmadik hetében. Sopron, Kecskemét, Baja és Salgótarján mellé bekerült egy Budapesti helyszín is.

Publikálás ideje: 2015.05.06.