Rádiós hírek

Minden magyar rádiózással kapcsolatos hírt összegyűjtünk és elérehetővé teszünk, annak érdekében, hogy könnyen, egy helyről informálódhass. Ha úgy látod, hogy fontos hírt hagytunk ki, kérlek jelezd felénk! Az hírlista fölött elhelyezkedő szűrő panellel lehetőség van az hírek között névben, bevezetőben, feltöltés időre szűrni. Ezen kívül van mód az hírek rendezésére név és dátum alapján. A listában alapértelmezetten a legfrissebb hírek jelennek meg. Bármilyen kérdés esetén írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül!

Szűrés

5 éves a Kossuth Rádió riportműsora

1.253 adás, 500 különböző hely, 7.500 riportalany és több tízezer kilométer. Szokatlan és érdekes helyekre kalauzolja a hallgatókat immár ötödik esztendeje a Kossuth Rádió A Hely című riportműsora. A töretlen népszerűség titka a közvetlen stílus, az egyéni látásmód, a szűnni nem akaró kíváncsiság és az elengedhetetlen humor.

Publikálás ideje: 2014.05.09.

Webrádiót indít a Chello

A Chello Central Europe még 2011-ben indította útjára Megamax néven új gyerekcsatornáját, ami májustól egy webes és mobil közösségi rádiószolgáltatással egészült ki.

Publikálás ideje: 2014.05.06.

Öt budapesti rádiós frekvencia pályáztatását készíti elő a Médiatanács

Négy körzeti és egy helyi budapesti rádiós frekvencia közösségi jellegű hasznosítására irányuló pályázati felhívások tervezeteit jelentette meg kedden honlapján a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Publikálás ideje: 2014.05.06.

Megszűnt az éterben a Stereo FM

Szomorú hírrel kezdődött az év a klubzene rajongói számára, ugyanis a Médiatanács óvadéknyújtási kötelezettség elmaradása miatt még januárban felmondta a 6 éve működő Tihany 98.9 MHz jogosultságra kötött hatósági szerződést. Elhallgatott a RiseFM utódja, a Stereo FM a 98.9-es balatoni frekvencián.

Publikálás ideje: 2014.03.23.

A Rádió Eger szerint nem korlátozta őket az önkormányzat semmilyen szerződéssel

A Népszabadság birtokába jutott feljegyzés szerint olyan keretszerződést kötött Eger önkormányzata és a Rádió Eger, amelyben rögzítették, hogy tilos a város jó hírnevét és hitelképességét sértő információkat közölni. A szerződés megszegése azonnali elbocsátással és kártérítéssel járt. A rádió azonban tagad, az ügy hátterében pedig konkurenciaharc állhat.

Publikálás ideje: 2014.03.12.

Még két frekvencia a Kossuth Rádiónak

A Médiatanács múlt heti határozata alapján két észak-magyarországi városban erősítheti hálózatát helyi frekvenciákkal a közszolgálati rádió. Ózdon a 90.3 MHz-en, Salgótarjánban a 107.4 MHz-en térhet vissza a január 2-a óta a két településen átjátszóadóval nem rendelkező Kossuth Rádió.

Publikálás ideje: 2014.02.06.

Frekvenciát vált a Klubrádió

Jövő pénteken nulla órakor frekvenciát vált a Klubrádió, a jelenlegi 95,3 helyett a 92,9 MHz-en lesz elérhető. Ezzel lezárul a csaknem négy évig tartó jogi huzavona, a Klubrádió ugyanis még a 2010-es választások előtt nyerte el ezt a közösségi, tehát ingyenes frekvenciát.

Publikálás ideje: 2014.02.04.

Miskolcon is Ozone Fm

Hivatalosan december 31-én, este 8 órakor kezdi meg miskolci adását az Ozone FM, ám az adóberendezés tesztje már most is hallható. A közeljövőben várhatóan újabb két frekvenciával bővül majd a csatorna hálózata.

Publikálás ideje: 2013.12.30.

Játsszon és szerezzen örömet a munkatársainak!

Szerdától új játékot indít útjára a Debrecen Rádió FM95 szerkesztősége. Érdemes lesz a rádiót a munkahelyeken is hallgatni!

Publikálás ideje: 2013.11.06.

Már szól a Debrecen Rádió FM95, interneten is hallgathatják

Debrecen - Zenével kezdődött meg az új debreceni rádió adása pénteken, este 6 órától pedig elindult az élő műsor, friss hírekkel.

Publikálás ideje: 2013.10.04.